Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk asilamami doktor israriyla oldum bana kalsa onu da yaptirmayacaktim. Benim esimin degerleri cok iyi %70 80 ileri hareketli olacak olsa normalde olurdu gibime geliyor. Bence iliskiden pek farki yok. O yuzden bosa igne bosa para

Anladim kuzum,sagolasin.
Insallah guzel haberler veririm. Bu arada benim dogumgunum agustosta. Bu ay nasip olursa bebisimizde annesiyle ayni ay dogabilir. Ayyy hadi insallah.
Haberdar edecegim gelismelerden
Inss kuzum umutluyum senden de:) ayy ne guzell inss nasip olur ya❤ benmde temmuzda. Inss guzel surprizler yasariz

Ilk asilamami doktor israriyla oldum bana kalsa onu da yaptirmayacaktim. Benim esimin degerleri cok iyi %70 80 ileri hareketli olacak olsa normalde olurdu gibime geliyor. Bence iliskiden pek farki yok. O yuzden bosa igne bosa para
Ilkini denemkte yine fayda var pismnlk olmaz bnde deneym demstm olmadi:) esinin degerleride iyi ya sizin asilama tutmasi lazim. Bizde harekt yoktu zatn. Senfe nirmaldede ihtimalin olur yani es faktoru onemli. Aynen oyle kuzum norml ilskidn farki yok yumrta takibi faydali. Bosa gidiyo bide bklentiye daha fazla giriyodn ister istemz sora toparlamasi cok zor oluyo

Ben bide sole dusnmstm asilaamda yada bnzerlernde her ay vucuduna yeniden hormn aliyosn. Tupte biraz fazla hirmon aliyosn evet ama bikere basta yukleniyosn en kotu olmasa bile diger aylarda bida hormn flaan yok dobdurulmslardn transfer sadece rahmn kalnlastrp hazrlayp aklima geldi bilgilerm tazeyken unutmadn paylasayim:)) senin bu ay olur inss ya dilegim o kuzum❤

Insallah canim surec hakkinda bilgilendiririm.

Evet çok evrak istiyorum devlet ben aşılama orda oldum aşılama olmasına rağmen çok evrak istediler

Arkadas devlette yaptiriyor sanirim. Birde ben calisiyorum baktim tup bebek rapor cikartmaya filan tonla evrak islem git gel. Mumkun degil o kadar zaman bulamam ben.
Ugrasmak zor olur bencede bide cok madde var tupbebektr karsilamamk icin ugrasmislar adeta:) gefnbirinden 4 bin odedgini duydm nasi bi devlet destegi anlamadim zatn bikac milyarda vernce tamamlaniyo:) bizi haberdar et kaldi 3 gunun canimm:)

günaydın canım. Sİlik bi çizgi var gi gördüm ben ama yanılıyor da olabilirim. Fotograftan pek anlaşılmıyordur varsa da. Sen görüyo musun ikinci çizgiyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…