- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.941
dünde de vardı ama 10. gün yaptığım negatif ti dün 11 bugün 12 kuzumdün yaptıgın testte yoktu dimi canım
iğnenin 12. günü bu sabah yani 30 dk oonceKaçıncı gününüzde yaptınız testi
ayyy hadi inşallah canımdünde de vardı ama 10. gün yaptığım negatif ti dün 11 bugün 12 kuzum
Sen ne yaptın canım var mı bi gelişmeayyy hadi inşallah canım
Canım istersen kan testi ver çok belli değil yada yarın tekrar yap eger varsa koyulaşır daha belirgin olur hadi inş senden de bu ay güzel haber alalımiğnenin 12. günü bu sabah yani 30 dk oonce
selam canım. ben hala aynı durumdayım. hiçbişey hissetmiyorum. belirti filan da yok. 12. günüm bugün iğneden sonra. ama hiç test yapmadım henüz. yapmak da gelmiyo bu defa içimdenSen ne yaptın canım var mı bi gelişme
Bende beş gün kılomen kullandım iki gün ara verdim kontröle gittim 3 kere bir gün arayla bir yumurtalıgım kendi çatlamiştu digerinide iğne verdi doktor bir tane canımAyyy çok heyecanlı. İnşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız hanımlarBen de bugün klomene başladım ilk günüm bu işler nasıl oluyor hiç bilmiyorum. klomenden sonra iğne mi verecek bana da???
İnşallah hamilesindir canmselam canım. ben hala aynı durumdayım. hiçbişey hissetmiyorum. belirti filan da yok. 12. günüm bugün iğneden sonra. ama hiç test yapmadım henüz. yapmak da gelmiyo bu defa içimden
Bende beş gün kılomen kullandım iki gün ara verdim kontröle gittim 3 kere bir gün arayla bir yumurtalıgım kendi çatlamiştu digerinide iğne verdi doktor bir tane canım
Kişiye göre çatlıyo ama bol bol yürüyüş yap yumurtalıklara çok iyi geliyor üç gün önce ben aşılama oldum 12 gün sonra tahlil yap dedi dktrAaaa kendi de çatlayabiliyor yani değil mi sevindim buna. Evet beni de 5 günden sonra 2 gün ara verip kontrole çağırdı. Peki senin nasıl oldu? Kaç ay kullandın şu an bebiş bekliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?