- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.961
Canım bende de oluyordu tansiyon düşüyordu neden olduğu anlamadım ama halsiz oluyor insanAşılamadan sonra sizde baş dönmesi oldumu hanımlar benim başım birden dönüyo uzanıyorum hemen
İnşallah canım. Hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın allahımİnşallah hamilesindir canm
Canim sen daha iyi gorursun. Fotograftan bazen silik oldugunda gorulmeyebiliyor. Ben sanki goremedim gibi ama emin olamiyorum. Gecen gun hic cikmadiysa ve bugun silikse bu iyiye isaret olmali. Azicik daha beklemek lazim. Senin bat ne zamandi bu arada
Evet genelde klomenle belli bir buyukluge ulasmasini bekliyorlar. Sonra catlatma ignesi veriyorlar. Hadi bakalim insallah gonlundeki gibi olsunAyyy çok heyecanlı. İnşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız hanımlarBen de bugün klomene başladım ilk günüm bu işler nasıl oluyor hiç bilmiyorum. klomenden sonra iğne mi verecek bana da???
Gecen ay bende ovitrelle catlatma ignesi kullanmistim. Bende herhangi bir bulanti olmamisti. Ama seffaf bir akinti olmustu sadeceBu çatlatma iğnesi mide bulantısı yapar mı hanımlar.ve sanırım benim yumurtam çatlamadı hiç akıntımda felan artma yok
kuzum bat 18 kasım evet elimde dahada belliCanim sen daha iyi gorursun. Fotograftan bazen silik oldugunda gorulmeyebiliyor. Ben sanki goremedim gibi ama emin olamiyorum. Gecen gun hic cikmadiysa ve bugun silikse bu iyiye isaret olmali. Azicik daha beklemek lazim. Senin bat ne zamandi bu arada
Kızlar günaydın
Bugün DOĞUM GÜNÜM
Bi umut belki hediye olacaktır diye sabah yine test yaptım ama
İğneden sonraki 15. Günüm
Regli beklemekten başka çare yok
Insallah canim benim guzel sonuc olurm zaten her surecimi bende senin gibi paylasmak istiyorum ki ilerde derdine derman arayan okusun. Biz okuyoruz faydalaniyoruz.Ugrasmak zor olur bencede bide cok madde var tupbebektr karsilamamk icin ugrasmislar adeta:) gefnbirinden 4 bin odedgini duydm nasi bi devlet destegi anlamadim zatn bikac milyarda vernce tamamlaniyo:) bizi haberdar et kaldi 3 gunun canimm:)
Hamile degilmisinKızlar günaydın
Bugün DOĞUM GÜNÜM
Adetin geçtimi benimde sol tarafımda ağrı var bide midem arada agrıyoTünaydin kizlar kasiklarım agriyor özelliklede sol kasigim normalmi acaba doktor antibiyotik ve agri kesici verdi gerći ben sadece sntibiyotigi kullaniyorum.ama 2gun gecti üstünden agri olmasi normalmi.birde çok keyifsiz halsizim
Adetin geçtimi benimde sol tarafımda ağrı var bide midem arada agrıyo
Canımmm doğum günün kutlu olsun :) öyle düşünme ama belki doğum günü ayında süpriz yapar. Diğer ay öğrenirsin :)Kızlar günaydın
Bugün DOĞUM GÜNÜM
yeni yaşın sana hayırlı sağlıklı bir bebek getirsin inşallah kuzum.Rabbim yeni yaşında sana anneliği tattırsınKızlar günaydın
Bugün DOĞUM GÜNÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?