Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet genelde klomenle belli bir buyukluge ulasmasini bekliyorlar. Sonra catlatma ignesi veriyorlar. Hadi bakalim insallah gonlundeki gibi olsun

Bu çatlatma iğnesi mide bulantısı yapar mı hanımlar.ve sanırım benim yumurtam çatlamadı hiç akıntımda felan artma yok

Canim sen daha iyi gorursun. Fotograftan bazen silik oldugunda gorulmeyebiliyor. Ben sanki goremedim gibi ama emin olamiyorum. Gecen gun hic cikmadiysa ve bugun silikse bu iyiye isaret olmali. Azicik daha beklemek lazim. Senin bat ne zamandi bu arada
kuzum bat 18 kasım evet elimde dahada belli

Kızlar günaydın
Bugün DOĞUM GÜNÜM
Bi umut belki hediye olacaktır diye sabah yine test yaptım ama
İğneden sonraki 15. Günüm
Regli beklemekten başka çare yok

Canim vardir bir hsyir diye düsünmekten baska care yok. Dogum günün kutlu olsun saglikli mutlu uzun yillar dilerim.yeni yasinda bebisin gelir insallah

Tünaydin kizlar kasiklarım agriyor özelliklede sol kasigim normalmi acaba doktor antibiyotik ve agri kesici verdi gerći ben sadece sntibiyotigi kullaniyorum.ama 2gun gecti üstünden agri olmasi normalmi.birde çok keyifsiz halsizim

Ugrasmak zor olur bencede bide cok madde var tupbebektr karsilamamk icin ugrasmislar adeta:) gefnbirinden 4 bin odedgini duydm nasi bi devlet destegi anlamadim zatn bikac milyarda vernce tamamlaniyo:) bizi haberdar et kaldi 3 gunun canimm:)
Insallah canim benim guzel sonuc olurm zaten her surecimi bende senin gibi paylasmak istiyorum ki ilerde derdine derman arayan okusun. Biz okuyoruz faydalaniyoruz.
4 bini veren 3 5 daha verir. 4 binde az degilki. Bu yol maddi manevi meşekatli yapacak birsey yok

Tünaydin kizlar kasiklarım agriyor özelliklede sol kasigim normalmi acaba doktor antibiyotik ve agri kesici verdi gerći ben sadece sntibiyotigi kullaniyorum.ama 2gun gecti üstünden agri olmasi normalmi.birde çok keyifsiz halsizim
Adetin geçtimi benimde sol tarafımda ağrı var bide midem arada agrıyo

Kızlar günaydın
Bugün DOĞUM GÜNÜM
Canımmm doğum günün kutlu olsun :) öyle düşünme ama belki doğum günü ayında süpriz yapar. Diğer ay öğrenirsin :)

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür çok takip edemedim, bu ay doktor ilaç iğne kullanmayalım demişti :) ben 1 kere kullandım daha çok daha tecrübelilerimiz var ama, belirtileri ilk 3 hafta da anlamamız çok zor bence, daha doğrusu ayırmamız çok zor. İğne olduğumuz zaman direk hamile gibi hissetmeye başlıyoruz, içindeki etki yüzünden. Tüm o yorgunluk, uykudan kafayı kaldıramama, göğüs şişmesi, geçmeyen bel ağrıları, iğneler batmalar yaşadım ve negatif :) o yüzden kendime bir söz verdim. Ne kadar tutabilirim bilmiyorum ama belirti aramıycam.

Yen
Kızlar günaydın
Bugün DOĞUM GÜNÜM
yeni yaşın sana hayırlı sağlıklı bir bebek getirsin inşallah kuzum.Rabbim yeni yaşında sana anneliği tattırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…