Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tünaydin kizlar kasiklarım agriyor özelliklede sol kasigim normalmi acaba doktor antibiyotik ve agri kesici verdi gerći ben sadece sntibiyotigi kullaniyorum.ama 2gun gecti üstünden agri olmasi normalmi.birde çok keyifsiz halsizim
Canim gunaydin. Hsg sonrasi benimde 2 gun bel agrisi kasık agrisi ve akıntı oldu. Keyifsizlik ve halsizlige gelince narkoz almistin kuzum belki biraz gec toparliyorsundur

Beklemek cok zor degil mi. Insallah koyulasir kuzum. Bence bata kadar bekleyip gelmezse bi kan tahlili patlativer. Insallah bekledigin gibi olsun. Bir halayda senin icin cekelim
hemde naısl.zor inşalalh kuzum benm insallah dileyen herkese nasip olur insallah

Canımcım yine çizgi var gibi ama tam anlayamıyorum sen daha iyi görürsün. İnşallah koyulaşsın artık şu çizgi

Merhaba canım hayırlısı olsun tedavin. Büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verir doktorun klomenden sonra. Daha sonra da ilişki günleri verir

Bu çatlatma iğnesi mide bulantısı yapar mı hanımlar.ve sanırım benim yumurtam çatlamadı hiç akıntımda felan artma yok
Canım iğne beta hcg hormonu içerdiği için hamilelik semptomları görülebiliyo. O yüzden mide bulantısı normaldir. Akıntı da herkes de olucak diye bi şey yok çatlamıştır korkma

Kızlar günaydın
Bugün DOĞUM GÜNÜM
Bi umut belki hediye olacaktır diye sabah yine test yaptım ama
İğneden sonraki 15. Günüm
Regli beklemekten başka çare yok
Doğum günün kutlu olsun canım benim, sevdiklerinle nice yaşlara. Bozma sakın moralini, zamanı var gelicek bebiş de

Tünaydin kizlar kasiklarım agriyor özelliklede sol kasigim normalmi acaba doktor antibiyotik ve agri kesici verdi gerći ben sadece sntibiyotigi kullaniyorum.ama 2gun gecti üstünden agri olmasi normalmi.birde çok keyifsiz halsizim
Pek bi bilgim yok ama bence normaldir bitanem çünkü küçük de olsa işlem gördü kasıklar. Seni çok rahatsız eden ağrılar yoksa sorun yok bence

Canim sen ne yaptin regli oldunmu
Hayır kuzum olmadım. Hatta sabah yine test yaptım ama negatif malesef. Dün akşam inanılmaz belim ağrıdı koptu resmen. Şimdi de biraz ağrı var gibi kasıklarımda ve belimde ama henüz gelen giden yok hiç anlamadım bu işi

Canım senin baya düzenli gidiyordu, idrar testleri geç sonuç verebiliyor sen yine de dikkat et kendine, bişey içme

Canim ben pazartesi günü rahim filmi cekildim.3 ay klomen kullandim işe yaramadı
Su klomene inanmayan bir ben miyim diye merak ediyorum. Bende kullandim doktor kontrolunde hocamiz aaa cok guzel bir yumurtan olmus demisti. Bende hocam dedim ben bunu icmeseydim de her ay bir tane zaten oluyordu. Klomen benim icin su renkli bonibon kadar faydali.

Merhaba kızlar ben geçen ay hormon tahlili yaptırdım fsh 11.36 çıktı bu ay klomen verdi doktor bugün başladım 23 Kasım da alttan ultrason yapıp bakıcakmış yumurta gelişimine iğne falan demedi umutlu değilim ikinci bebeğimi istiyorum çok hevesliydim şimdi olmaz gibi geliyor

Canim simdiki aklim olsa asla klomen kullanmaz direk igne isterdim

Canim simdiki aklim olsa asla klomen kullanmaz direk igne isterdim
Bana biraz bilgi verirmisin vaktin varsa canım ikinci bebeğimi istiyorum ilki ilk ayda hemen oldu çoook şükür ama şimdi 6 ay oldu yok fsh 11.36 çıktı doktor klomen verdi kontrol günü verdi bu benim hikayem iğne nasıl kullanılıyor aşılama tüp bebek için değil dimi onu kullanıp doğal yollarla mı oluyo az anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…