Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben klomen+catlatma ignesiyle hamile kaldim cok kalan var cnm bence bosa olsa yapmazlar ama senin büyüyorsa zaten kullandirmasi sacma olmus doktorun bebim ilacla ilacla büyüyordu yumurtalığım cunku kendi kendine yumurtasi buyumeyenlere klomen yada yumurta buyutucu igne sart

Merhaba canım hayırlısı olsun tedavin. Büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verir doktorun klomenden sonra. Daha sonra da ilişki günleri verir
Haftaya çarşamba ultrasona çağırdı eğer çatlamamış olarak görürse mi veriyor iğneyi. Bir de bu klomen ilk tablette etki ediyor mu?? Sabah içtim adetimin 5.günü bugün ve şu an kasıklarım çok ağrıyor bu haptan mı oluyor?

Canım senin baya düzenli gidiyordu, idrar testleri geç sonuç verebiliyor sen yine de dikkat et kendine, bişey içme
Bilmiyorum canım ya ben de şaşırıyorum. Adet olucak gibiyim ama olamıyorum nedense bi türlü. Cumaya kadar bekliyim de sonra bitki çayları içerim kuzum olsa çıkar çünkü testte

İlaç sonrası yumurta gelişimine bağlı olarak iğne verip çatlamasını sağlıyorlar. Evet kasıklar da ağrı ve şişkinlik oluyor, normal ve beklenen bir durum dedi doktorum. Yumurta gelişimi olduğu içinmiş

İşin başında daha olumsuz düşünme canım. Bu yöntemle hamile kalan çok var. İnşallah senin de bebeğin gelir böyle hemen

Bilmiyorum canım ya ben de şaşırıyorum. Adet olucak gibiyim ama olamıyorum nedense bi türlü. Cumaya kadar bekliyim de sonra bitki çayları içerim kuzum olsa çıkar çünkü testte
Belli olmaz canım, testlerde geç çıkan olabiliyor, belki de bu ay geç yumurtlamışdındır ondan sarkmıştır

Canim benim hormonlar duzgun rahim filmide cekildim o da temiz esimin testleride normal ama 2 yildir bizde 2.icin ugrasiyoru.klomenle benim ilk iki ayda 1 tane gelisti son ayda hic gelismedi yani klomenin bana hic faydasi olmadi.igneli tedavide yumurta sayisi biraz dsha fazla oluyor diyorlar.bende ocak ayindavigneli tedaviye baslicam

Çoğu doktor çatlayıp çatlamamasını beklemez canım. Yumurta en ideal boyuta gelince daha fazla büyüyüp kist olmasın diye iğneyi verir. İdeal boyut 18-22mm arasıymış. O arada genelde hepsi çatlatma iğnesi veriyo. Klomen yumurtaları hızlı bi şekilde büyüttüğü için kasık ağrısı yapıyo canım gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…