- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.001
Su klomene inanmayan bir ben miyim diye merak ediyorum. Bende kullandim doktor kontrolunde hocamiz aaa cok guzel bir yumurtan olmus demisti. Bende hocam dedim ben bunu icmeseydim de her ay bir tane zaten oluyordu. Klomen benim icin su renkli bonibon kadar faydali.
Haftaya çarşamba ultrasona çağırdı eğer çatlamamış olarak görürse mi veriyor iğneyi. Bir de bu klomen ilk tablette etki ediyor mu?? Sabah içtim adetimin 5.günü bugün ve şu an kasıklarım çok ağrıyor bu haptan mı oluyor?Merhaba canım hayırlısı olsun tedavin. Büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verir doktorun klomenden sonra. Daha sonra da ilişki günleri verir
Bilmiyorum canım ya ben de şaşırıyorum. Adet olucak gibiyim ama olamıyorum nedense bi türlü. Cumaya kadar bekliyim de sonra bitki çayları içerim kuzum olsa çıkar çünkü testteCanım senin baya düzenli gidiyordu, idrar testleri geç sonuç verebiliyor sen yine de dikkat et kendine, bişey içme
ben oldm cnm. moraller sifirBilmiyorum canım ya ben de şaşırıyorum. Adet olucak gibiyim ama olamıyorum nedense bi türlü. Cumaya kadar bekliyim de sonra bitki çayları içerim kuzum olsa çıkar çünkü testte
İlaç sonrası yumurta gelişimine bağlı olarak iğne verip çatlamasını sağlıyorlar. Evet kasıklar da ağrı ve şişkinlik oluyor, normal ve beklenen bir durum dedi doktorum. Yumurta gelişimi olduğu içinmişHaftaya çarşamba ultrasona çağırdı eğer çatlamamış olarak görürse mi veriyor iğneyi. Bir de bu klomen ilk tablette etki ediyor mu?? Sabah içtim adetimin 5.günü bugün ve şu an kasıklarım çok ağrıyor bu haptan mı oluyor?
İşin başında daha olumsuz düşünme canım. Bu yöntemle hamile kalan çok var. İnşallah senin de bebeğin gelir böyle hemenMerhaba kızlar ben geçen ay hormon tahlili yaptırdım fsh 11.36 çıktı bu ay klomen verdi doktor bugün başladım 23 Kasım da alttan ultrason yapıp bakıcakmış yumurta gelişimine iğne falan demedi umutlu değilim ikinci bebeğimi istiyorum çok hevesliydim şimdi olmaz gibi geliyor
Belli olmaz canım, testlerde geç çıkan olabiliyor, belki de bu ay geç yumurtlamışdındır ondan sarkmıştırBilmiyorum canım ya ben de şaşırıyorum. Adet olucak gibiyim ama olamıyorum nedense bi türlü. Cumaya kadar bekliyim de sonra bitki çayları içerim kuzum olsa çıkar çünkü testte
Bana biraz bilgi verirmisin vaktin varsa canım ikinci bebeğimi istiyorum ilki ilk ayda hemen oldu çoook şükür ama şimdi 6 ay oldu yok fsh 11.36 çıktı doktor klomen verdi kontrol günü verdi bu benim hikayem iğne nasıl kullanılıyor aşılama tüp bebek için değil dimi onu kullanıp doğal yollarla mı oluyo az anlatırmısın
Yapma günler geçmiyo valla adet günün ne zaman adet belirtiside mi yokselam canım. ben hala aynı durumdayım. hiçbişey hissetmiyorum. belirti filan da yok. 12. günüm bugün iğneden sonra. ama hiç test yapmadım henüz. yapmak da gelmiyo bu defa içimden
Bunda net var silik çizgi, hemen mi çıktıkızlar elimayağım titriyor galiba oldu bu au ya A AloeeVeraaUmutumut82 I Ilkmelegim Esrasvn U UmutluKarTanesi neiraida Morasigi Eki Görüntüle 2205789
Çoğu doktor çatlayıp çatlamamasını beklemez canım. Yumurta en ideal boyuta gelince daha fazla büyüyüp kist olmasın diye iğneyi verir. İdeal boyut 18-22mm arasıymış. O arada genelde hepsi çatlatma iğnesi veriyo. Klomen yumurtaları hızlı bi şekilde büyüttüğü için kasık ağrısı yapıyo canım gayet normalHaftaya çarşamba ultrasona çağırdı eğer çatlamamış olarak görürse mi veriyor iğneyi. Bir de bu klomen ilk tablette etki ediyor mu?? Sabah içtim adetimin 5.günü bugün ve şu an kasıklarım çok ağrıyor bu haptan mı oluyor?
ben oldm cnm. moraller sifir
Hadi ya tüh. Ama bebiş olmadıktan sonra da bir an önce adet olmak en iyisi kuzum. İki kere test yaptım negatif, artık gelsin diye bekliyorum ben. Üzülme yani, yeni bi dönem inşallahben oldm cnm. moraller sifir
Kuzu alttakinde baya belirgin şekilde görünüyo çizgi :) ayy çok heyecanlı ya :)kızlar elimayağım titriyor galiba oldu bu au ya A AloeeVeraaUmutumut82 I Ilkmelegim Esrasvn U UmutluKarTanesi neiraida Morasigi Eki Görüntüle 2205789
Büyük ihtimalle öyle oldu canım. Bakalım bekliyorum biraz dahaBelli olmaz canım, testlerde geç çıkan olabiliyor, belki de bu ay geç yumurtlamışdındır ondan sarkmıştır
canm evet bu sabah yaptım kurudukça belirdi ay valla soktayim halaKuzu alttakinde baya belirgin şekilde görünüyo çizgi :) ayy çok heyecanlı ya :)
ilk basta çok silikti zor görünüyor kurudukça bu hale geldi canm yaBunda net var silik çizgi, hemen mi çıktı
Hadi hayırlısı doğru sonuç olsun inşallah, kaçıncı gündü canımilk basta çok silikti zor görünüyor kurudukça bu hale geldi canm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?