Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende beş gün kılomen kullandım iki gün ara verdim kontröle gittim 3 kere bir gün arayla bir yumurtalıgım kendi çatlamiştu digerinide iğne verdi doktor bir tane canım

maşallah sizin çok iyi.. klomene güzel cevap vermiş yumurtalıklarınız.. ben 3 kez klomen kullandım sadece 1 kere ve 1 tane yumurta oluştu. sizin kilonuz aç? kilo da çok etkiliyırmuş pkoyu. bende de pko var ne yazık ki..

Bu çatlatma iğnesi mide bulantısı yapar mı hanımlar.ve sanırım benim yumurtam çatlamadı hiç akıntımda felan artma yok

evet arkadaşım, çatlatma iğnesi bulantı yapabilir, ayrıca aşırı şişkinlik yapıyor genelde. çatlatma iğnesinde her zaman akıntı olmazmış. bende akıntı olmadı ama yumurta çatlamıştı mesela. sen çatlamış gibi düşün ve doktorun ilişki için önerdiği tarihleri mutlaka değerlendir..

Ben kiloluyken bana etki etmedi klomen kilo verince cevao verdi cnm senin boy kilon kac

Bilmiyorum canım ya ben de şaşırıyorum. Adet olucak gibiyim ama olamıyorum nedense bi türlü. Cumaya kadar bekliyim de sonra bitki çayları içerim kuzum olsa çıkar çünkü testte
Kuzummm evet testte çıkar ama senin hep düzenli idi ya sen yine de içme bitki çayı falan Cuma'ya kadar olmazsan bi kan testi yap sonra iç bitki çayını

kesinlikle katılıyorum arkadaşım, ben iğnenin etkisiyle aş erdim resmen turşu acı yedim bol bol ve iştahım açıldı kesin dedim bebiş var.. sonrası hüsran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…