- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.021
kızlar elimayağım titriyor galiba oldu bu au ya @AloeeVeraa @Umutumut82 I IlkmelegimEsrasvn @UmutluKarTanesi @neiraida @Morasigi Eki Görüntüle 2205789
Kuzummmmm ben çok net göremedim ya sen elinde nasıl düne göre koyulaşma var mı canım
Bende beş gün kılomen kullandım iki gün ara verdim kontröle gittim 3 kere bir gün arayla bir yumurtalıgım kendi çatlamiştu digerinide iğne verdi doktor bir tane canım
Bu çatlatma iğnesi mide bulantısı yapar mı hanımlar.ve sanırım benim yumurtam çatlamadı hiç akıntımda felan artma yok
maşallah sizin çok iyi.. klomene güzel cevap vermiş yumurtalıklarınız.. ben 3 kez klomen kullandım sadece 1 kere ve 1 tane yumurta oluştu. sizin kilonuz aç? kilo da çok etkiliyırmuş pkoyu. bende de pko var ne yazık ki..
Kuzummm evet testte çıkar ama senin hep düzenli idi ya sen yine de içme bitki çayı falan Cuma'ya kadar olmazsan bi kan testi yap sonra iç bitki çayınıBilmiyorum canım ya ben de şaşırıyorum. Adet olucak gibiyim ama olamıyorum nedense bi türlü. Cumaya kadar bekliyim de sonra bitki çayları içerim kuzum olsa çıkar çünkü testte
Sizin kilonuz kaç canmmaşallah sizin çok iyi.. klomene güzel cevap vermiş yumurtalıklarınız.. ben 3 kez klomen kullandım sadece 1 kere ve 1 tane yumurta oluştu. sizin kilonuz aç? kilo da çok etkiliyırmuş pkoyu. bende de pko var ne yazık ki..
Canım tebrik ederim inşallah çizgi giderek koyulaşır rabbim umudunu boşa çıkarmasınkızlar elimayağım titriyor galiba oldu bu au ya @AloeeVeraa @Umutumut82 I IlkmelegimEsrasvn @UmutluKarTanesi @neiraida @Morasigi Eki Görüntüle 2205789
Kuzummmmm ben çok net göremedim ya sen elinde nasıl düne göre koyulaşma var mı canım
amin kuzum amin inşalalh canm benm valla inanasın gelmiyorCanım tebrik ederim inşallah çizgi giderek koyulaşır rabbim umudunu boşa çıkarmasın
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür çok takip edemedim, bu ay doktor ilaç iğne kullanmayalım demişti :) ben 1 kere kullandım daha çok daha tecrübelilerimiz var ama, belirtileri ilk 3 hafta da anlamamız çok zor bence, daha doğrusu ayırmamız çok zor. İğne olduğumuz zaman direk hamile gibi hissetmeye başlıyoruz, içindeki etki yüzünden. Tüm o yorgunluk, uykudan kafayı kaldıramama, göğüs şişmesi, geçmeyen bel ağrıları, iğneler batmalar yaşadım ve negatif :) o yüzden kendime bir söz verdim. Ne kadar tutabilirim bilmiyorum ama belirti aramıycam.
Hm ikinci çizgi görünüyo
ay insallah balim cuma sabahı tekrarlarım valla halen soktayim gidip gelip lip teste bakiyormKuzum 2 ssonra tekratla kesinlikle cok umutluyum ben senden bu ay inanki hadi 2 gunsonra bize at testi ve kirmizi bir 2 cizgi goster :)
canm benm evet görünüyor tekrarliycam kuzumarkadaşım çok dikkatli bakınca sanki bir çizgi görünüyor ama 14.gün tekrarla canım testi.. ya da kan tahlili..
Abooo bende gördüm yaaaa :) bu fotoda bende gördümkızlar elimayağım titriyor galiba oldu bu au ya @AloeeVeraa @Umutumut82 I IlkmelegimEsrasvn @UmutluKarTanesi @neiraida @Morasigi Eki Görüntüle 2205789
Evet canim belim kopuyor kaburgalarim agriyor.
Kan tahlılı yapcanm benm evet görünüyor tekrarliycam kuzum
Hiç korkacak bile yok benide korkuttular ama hiç öyle olmadıay benim gözüm korktu hsg'den.. narkoz bile alsan sonrası sıkıntı demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?