- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.041
doktorum yurt disindymis bu ay da bos gecicekHadi ya tüh. Ama bebiş olmadıktan sonra da bir an önce adet olmak en iyisi kuzum. İki kere test yaptım negatif, artık gelsin diye bekliyorum ben. Üzülme yani, yeni bi dönem inşallah
oyle cnm artk. yeni ay yeni umutlarOlsun canim gecikmemeside cok iyi
İnşallah olurdoktorum yurt disindymis bu ay da bos gecicek
Sizin kilonuz kaçBen kiloluyken bana etki etmedi klomen kilo verince cevao verdi cnm senin boy kilon kac
Siz
İn kilonuz kaç
doktorum yurt disindymis bu ay da bos gecicek
Kuzum doktor yurtdışında ise bu ay sen kendin ovülasyon testi ile bi dene ben bu ay yumurtlama dönemimi geçirdim bir dahaki ay bende öyle deneyeceğim canımdoktorum yurt disindymis bu ay da bos gecicek
Ya ben hasta oldum bitti hatta :) hala belim ağrıyor, miğdem bulanıyor gibi oluyor. Nasıl bi etkiysekesinlikle katılıyorum arkadaşım, ben iğnenin etkisiyle aş erdim resmenturşu acı yedim bol bol ve iştahım açıldı kesin dedim bebiş var.. sonrası hüsran..
Tamam canmCnm 170 boyum 75 kiloyum ben
valla bebeğim inanamiyorum hala ya insallah varidr soktayim hala sende bende hamiyeliz bak gör kuzum benmAnneyimbenanne35 ayy inanamıyorum vallaahi vaarr maşallah rabbim hayırlı haberleri almayı nasip etsin
İnşallah bizde hamileyiz ya canmYa ben hasta oldum bitti hatta :) hala belim ağrıyor, miğdem bulanıyor gibi oluyor. Nasıl bi etkiyse
her ay yapiorm cnm yaKuzum doktor yurtdışında ise bu ay sen kendin ovülasyon testi ile bi dene ben bu ay yumurtlama dönemimi geçirdim bir dahaki ay bende öyle deneyeceğim canım
İnşallah canmBnde yarin gidecegim bakalm adetin 3. Gunu olcak. Bakacak doktor da ona gore bu ay catlatma ignesi olacagim insallah hepimiz pozitif sonuclar alalim
Benide yaz hadi hep beraber bekliyoruz bu ay beraber guzel sonuc alalim insallahEvet kizlar catlatma iğnesi vurulanlar buyrun topigime gün gün belirtileri alalim geçsin günler gelsin bebislerrr
Anneyimbenanne35
@AleooVeraa
@Umutumut82
@Morasigi
@Hivahivron
@10N
Esrasvn
@snglrf
neiraida
@Serap-_-
Aşılama oldun mu senher ay yapiorm cnm yatutmadi gitti
İnşallahBenide yaz hadi hep beraber bekliyoruz bu ay beraber guzel sonuc alalim insallah
Devam tatlım yılmak Yok moral bozukluğu hiç yokher ay yapiorm cnm yatutmadi gitti
Benim bu ay olmadı ama inşallah sen hamilesindir :) benim de diğer aya oluverirİnşallah bizde hamileyiz ya canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?