Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummm evet testte çıkar ama senin hep düzenli idi ya sen yine de içme bitki çayı falan Cuma'ya kadar olmazsan bi kan testi yap sonra iç bitki çayını
Cumaya kadar bekliycem zaten canımcım ona göre hareket etcem bakalım bilmiyorum napsam

Çocuğun varmı canım
4 yasinda bir oglum var canim. Iki yasina girince korunmayi biraktik bir sene olmadi sonra doktora gittim iste ilk ay hap verdi catlatma ignesi verdi o ay hamile kaldim ama malesef 8. Ayimda kaybettim. Simdi uzerinden 11 ay gecti yarin tekrar gidecegim doktora bakalm. Catlatma ignesi istedim gel bi bakalm ona gore vereyim dedi insallah bu sefer de ilk ayda tutar

Değerlendiricem kuzum Allahtan umut kesilmez

ay benim gözüm korktu hsg'den.. narkoz bile alsan sonrası sıkıntı demek ki..

Canim inanki korkacak birsey yok.beni salaklar 1 saat ameliyathanede beklettiler oyüzden dondum soguktan o yüzden heryerim agriyor.sanirim mikrop bakteri olmasin diye soguk tutuyorlar. benim bulundugum yerde gorüntuleme merkezi yok.sen yaptirirsan görüntuleme merkezinde yaptir.yapilan islemden sonra cok azicik bir agrim oldu.birde yasla alakali benim yaş 35 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…