- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.061
Hayırlısı olsun inşallah kuzum. Bi kan testi yaptır bence artıkcanm evet bu sabah yaptım kurudukça belirdi ay valla soktayim hala
Amin inşallahBenim bu ay olmadı ama inşallah sen hamilesindir :) benim de diğer aya oluverir
Çocuğun varmı canımBen daha onceki hamileligimde de catlatma ignesi vurdurmustum ve ilk ay tutmustu bu sefer de oyle olur mu ki ?
Cumaya kadar bekliycem zaten canımcım ona göre hareket etcem bakalım bilmiyorum napsamKuzummm evet testte çıkar ama senin hep düzenli idi ya sen yine de içme bitki çayı falan Cuma'ya kadar olmazsan bi kan testi yap sonra iç bitki çayını
Ah canım ya şans işte, belki bu ay tedavisiz bi sürpriz olur. Nasip her şey, vardır bi hayır deyip bekliycez mecbur kuzumdoktorum yurt disindymis bu ay da bos gecicek
4 yasinda bir oglum var canim. Iki yasina girince korunmayi biraktik bir sene olmadi sonra doktora gittim iste ilk ay hap verdi catlatma ignesi verdi o ay hamile kaldim ama malesef 8. Ayimda kaybettim. Simdi uzerinden 11 ay gecti yarin tekrar gidecegim doktora bakalm. Catlatma ignesi istedim gel bi bakalm ona gore vereyim dedi insallah bu sefer de ilk ayda tutarÇocuğun varmı canım
regl tarihim ptesi. yani 5 gün var daha canım. hiçbir belirti yok. ne adet belirtisi ne de hamilleik belirtisiYapma günler geçmiyo valla adet günün ne zaman adet belirtiside mi yok
kuzum 20 sine randevu aldm ozamana veririm kanHayırlısı olsun inşallah kuzum. Bi kan testi yaptır bence artık
tamam kuzum eklerimBenide yaz hadi hep beraber bekliyoruz bu ay beraber guzel sonuc alalim insallah
Daha iyi olur canım daha çok yükselir hem. Bu arada 2 günde bir idrar testi yapabilirsin koyulaşmayı takip etmek içinkuzum 20 sine randevu aldm ozamana veririm kan
evet canm cuma sabahi tekrarliycam batmalar çok fazla. ksiklarmdaDaha iyi olur canım daha çok yükselir hem. Bu arada 2 günde bir idrar testi yapabilirsin koyulaşmayı takip etmek için
otle cnm hakkimizda hyirlisiAh canım ya şans işte, belki bu ay tedavisiz bi sürpriz olur. Nasip her şey, vardır bi hayır deyip bekliycez mecbur kuzum
oyle cnm ama her ay beklemekten. mahvoldum. keske bu ay suroriz olsaDevam tatlım yılmak Yok moral bozukluğu hiç yok
yok cnm. basarisz igne tedavim vr. simdi yeni bi doktora gidiyorum. bakalm ne olckAşılama oldun mu sen
Değerlendiricem kuzum Allahtan umut kesilmezevet arkadaşım, çatlatma iğnesi bulantı yapabilir, ayrıca aşırı şişkinlik yapıyor genelde. çatlatma iğnesinde her zaman akıntı olmazmış. bende akıntı olmadı ama yumurta çatlamıştı mesela. sen çatlamış gibi düşün ve doktorun ilişki için önerdiği tarihleri mutlaka değerlendir..
ay benim gözüm korktu hsg'den.. narkoz bile alsan sonrası sıkıntı demek ki..
Bunlar hep iyiye işaret :)evet canm cuma sabahi tekrarliycam batmalar çok fazla. ksiklarmda
takvim yapılmışşşşşkuzum 20 sine randevu aldm ozamana veririm kan
İbşaallah tatlım inşaallahBen daha onceki hamileligimde de catlatma ignesi vurdurmustum ve ilk ay tutmustu bu sefer de oyle olur mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?