- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.081
Hepimiz öyle ama birbirimize destek olarak bu süreci çok güzel şekilde atlatacağız inşaallahoyle cnm ama her ay beklemekten. mahvoldum. keske bu ay suroriz olsa
Canim inanki korkacak birsey yok.beni salaklar 1 saat ameliyathanede beklettiler oyüzden dondum soguktan o yüzden heryerim agriyor.sanirim mikrop bakteri olmasin diye soguk tutuyorlar. benim bulundugum yerde gorüntuleme merkezi yok.sen yaptirirsan görüntuleme merkezinde yaptir.yapilan islemden sonra cok azicik bir agrim oldu.birde yasla alakali benim yaş 35 .
ins cnm ins. huzurla saglikla bi alabilsek bebislerHepimiz öyle ama birbirimize destek olarak bu süreci çok güzel şekilde atlatacağız inşaallah
Ah aynı ben doktorada aynısını dedim zAten çatlamayacak mı çatlar biz hamileliği hızlandırmak içim yapıyoruz dedi anlamadım denemedim dememek için kullandım 2 kere başka kullanmam canımmSu klomene inanmayan bir ben miyim diye merak ediyorum. Bende kullandim doktor kontrolunde hocamiz aaa cok guzel bir yumurtan olmus demisti. Bende hocam dedim ben bunu icmeseydim de her ay bir tane zaten oluyordu. Klomen benim icin su renkli bonibon kadar faydali.
Merhaba canım evet ilacın yan etkisi kasık ağrısı somra iğnede sancı yapıcak genelde iğneyi genelde vuruyo çünkü ilaç birden fazla yumurta büyütebiliyor omlarında hepsi çatlaması gerekiyor yoksa kiste dönüşüyor ama tabi herkesle aynı olmayabilir sen ne zma dur istiyodunHaftaya çarşamba ultrasona çağırdı eğer çatlamamış olarak görürse mi veriyor iğneyi. Bir de bu klomen ilk tablette etki ediyor mu?? Sabah içtim adetimin 5.günü bugün ve şu an kasıklarım çok ağrıyor bu haptan mı oluyor?
Rabbim hayirlisini bilir hayirlisini versin insallah canimKizlar ben geldim doktordan. Sol tarafta bir kac yumurtan var dedi. 17mm yumurta suan. Rahimicide guzel kalınlaşmis dedi. Biliyorsunuz benim anh dusuk cikmisti. 0.56. Ben ultrasonla baktigimda ve diger hormonlarinla degerlendirdigimde o kadar dusuk oldugunu ve kotu oldugunu dusunmuyorum dedi. Bu ay olmamasi icin hic bir sebep gorunmuyor dedi. Vuma sabah 9da yapmk uzere ovitrelle verdi. Tupler icinde goruntuleme merkezinde hersey yolunda demislerdi. Doktorda hafif birseyler var ama gecis serbest. Bu aralar bol bol degerlendirin dedi. Yalniz amh in 33 yasinda ki birinin olmasi gerekenden daha dusuk. Cokta beklemeye gerek yok. Eger ki bu ay olmazsa gelecek ay tup bebek icin konusalim dedi. Acikcasi onun icin maddi imkanlarimiz elverisli degil. 1 seneden oncede karsilayamayiz. Yani tuttu tuttu bu ay olmazsa artik gerisi Allah in takdiri dicem
Kizlar ben geldim doktordan. Sol tarafta bir kac yumurtan var dedi. 17mm yumurta suan. Rahimicide guzel kalınlaşmis dedi. Biliyorsunuz benim anh dusuk cikmisti. 0.56. Ben ultrasonla baktigimda ve diger hormonlarinla degerlendirdigimde o kadar dusuk oldugunu ve kotu oldugunu dusunmuyorum dedi. Bu ay olmamasi icin hic bir sebep gorunmuyor dedi. Vuma sabah 9da yapmk uzere ovitrelle verdi. Tupler icinde goruntuleme merkezinde hersey yolunda demislerdi. Doktorda hafif birseyler var ama gecis serbest. Bu aralar bol bol degerlendirin dedi. Yalniz amh in 33 yasinda ki birinin olmasi gerekenden daha dusuk. Cokta beklemeye gerek yok. Eger ki bu ay olmazsa gelecek ay tup bebek icin konusalim dedi. Acikcasi onun icin maddi imkanlarimiz elverisli degil. 1 seneden oncede karsilayamayiz. Yani tuttu tuttu bu ay olmazsa artik gerisi Allah in takdiri dicem
ins cnm ins. huzurla saglikla bi alabilsek bebisler
canım bu baya görünüyor.sabah yaptgın test mi bu,sonra bi daha mı yaptın?kızlar elimayağım titriyor galiba oldu bu au ya A AloeeVeraaUmutumut82 @Ilkmelegim @Esrasvn U UmutluKarTanesi @neiraida @Morasigi Eki Görüntüle 2205789
İnşaallah bu ay çok çok güzel bir sonuç alırsın tatlım olumsuzu düşünme asla sen elinden geleni yap diğeri Allah'ın takdiriKizlar ben geldim doktordan. Sol tarafta bir kac yumurtan var dedi. 17mm yumurta suan. Rahimicide guzel kalınlaşmis dedi. Biliyorsunuz benim anh dusuk cikmisti. 0.56. Ben ultrasonla baktigimda ve diger hormonlarinla degerlendirdigimde o kadar dusuk oldugunu ve kotu oldugunu dusunmuyorum dedi. Bu ay olmamasi icin hic bir sebep gorunmuyor dedi. Vuma sabah 9da yapmk uzere ovitrelle verdi. Tupler icinde goruntuleme merkezinde hersey yolunda demislerdi. Doktorda hafif birseyler var ama gecis serbest. Bu aralar bol bol degerlendirin dedi. Yalniz amh in 33 yasinda ki birinin olmasi gerekenden daha dusuk. Cokta beklemeye gerek yok. Eger ki bu ay olmazsa gelecek ay tup bebek icin konusalim dedi. Acikcasi onun icin maddi imkanlarimiz elverisli degil. 1 seneden oncede karsilayamayiz. Yani tuttu tuttu bu ay olmazsa artik gerisi Allah in takdiri dicem
ins cnm hayirlisini diliyorumCanim benim iyisinden ovulasyon testi al insallah tedavisiz gelir bebis.kendini strese sokma.
sabah yaptığım test bebeğim ilk çok çok silikti sonradan bu hale geldicanım bu baya görünüyor.sabah yaptgın test mi bu,sonra bi daha mı yaptın?
doktor olumlu konuşmuş sevindim, önemli olan yumurta durumu, o da gelişmiş inşlallah sağlıkla çatlayıp seni bebişine kavuşturur. rahim filmi de çekilmiş tutma olasılığı yüksek canım inşallahKizlar ben geldim doktordan. Sol tarafta bir kac yumurtan var dedi. 17mm yumurta suan. Rahimicide guzel kalınlaşmis dedi. Biliyorsunuz benim anh dusuk cikmisti. 0.56. Ben ultrasonla baktigimda ve diger hormonlarinla degerlendirdigimde o kadar dusuk oldugunu ve kotu oldugunu dusunmuyorum dedi. Bu ay olmamasi icin hic bir sebep gorunmuyor dedi. Vuma sabah 9da yapmk uzere ovitrelle verdi. Tupler icinde goruntuleme merkezinde hersey yolunda demislerdi. Doktorda hafif birseyler var ama gecis serbest. Bu aralar bol bol degerlendirin dedi. Yalniz amh in 33 yasinda ki birinin olmasi gerekenden daha dusuk. Cokta beklemeye gerek yok. Eger ki bu ay olmazsa gelecek ay tup bebek icin konusalim dedi. Acikcasi onun icin maddi imkanlarimiz elverisli degil. 1 seneden oncede karsilayamayiz. Yani tuttu tuttu bu ay olmazsa artik gerisi Allah in takdiri dicem
öyle yapayım kuzum evet son 1 testim kaldı onuda cuma sabahi yaparimAnneyimbenanne35 canimm bu fotografta bende gördüm ikinci cizgiyi. Ay cok heyecanlandim. Cuma sabahi mutlaka tekrarla bence cuma gunu dahada koyulasir.
A AloeeVeraa kuzum sende cuma gunune kdr bitki cayi turevi seyler yapma. Negatif cikti ama nolur nolmaz bekle lutfen. Yine negatifi gorursen o zaman alternatife bakarsin canim benim
2 kere yaptım tutmadı ama bu sefer tutuu galiba ya
yavrum valla 20 kaşıma randevu aldım ozaman kan veririrm anca ama takvimi totem için yapmıştım nasip olmuş demekki yatakvim yapılmışşşşştest bariz pozitif inşallah olmuştur canm kan versen keşke hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?