Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım soğuğun çok etkisi var evet.. haklısın ben de görüntüleme merkezi düşünüyorum arkadaşım..

Ah aynı ben doktorada aynısını dedim zAten çatlamayacak mı çatlar biz hamileliği hızlandırmak içim yapıyoruz dedi anlamadım denemedim dememek için kullandım 2 kere başka kullanmam canımm

Anneyimbenanne35 canimm bu fotografta bende gördüm ikinci cizgiyi. Ay cok heyecanlandim. Cuma sabahi mutlaka tekrarla bence cuma gunu dahada koyulasir.
A AloeeVeraa kuzum sende cuma gunune kdr bitki cayi turevi seyler yapma. Negatif cikti ama nolur nolmaz bekle lutfen. Yine negatifi gorursen o zaman alternatife bakarsin canim benim

Merhaba canım evet ilacın yan etkisi kasık ağrısı somra iğnede sancı yapıcak genelde iğneyi genelde vuruyo çünkü ilaç birden fazla yumurta büyütebiliyor omlarında hepsi çatlaması gerekiyor yoksa kiste dönüşüyor ama tabi herkesle aynı olmayabilir sen ne zma dur istiyodun

Kizlar ben geldim doktordan. Sol tarafta bir kac yumurtan var dedi. 17mm yumurta suan. Rahimicide guzel kalınlaşmis dedi. Biliyorsunuz benim anh dusuk cikmisti. 0.56. Ben ultrasonla baktigimda ve diger hormonlarinla degerlendirdigimde o kadar dusuk oldugunu ve kotu oldugunu dusunmuyorum dedi. Bu ay olmamasi icin hic bir sebep gorunmuyor dedi. Vuma sabah 9da yapmk uzere ovitrelle verdi. Tupler icinde goruntuleme merkezinde hersey yolunda demislerdi. Doktorda hafif birseyler var ama gecis serbest. Bu aralar bol bol degerlendirin dedi. Yalniz amh in 33 yasinda ki birinin olmasi gerekenden daha dusuk. Cokta beklemeye gerek yok. Eger ki bu ay olmazsa gelecek ay tup bebek icin konusalim dedi. Acikcasi onun icin maddi imkanlarimiz elverisli degil. 1 seneden oncede karsilayamayiz. Yani tuttu tuttu bu ay olmazsa artik gerisi Allah in takdiri dicem

Rabbim hayirlisini bilir hayirlisini versin insallah canim

Canim benim insallah bu ay tutacak

İnşaallah bu ay çok çok güzel bir sonuç alırsın tatlım olumsuzu düşünme asla sen elinden geleni yap diğeri Allah'ın takdiri

doktor olumlu konuşmuş sevindim, önemli olan yumurta durumu, o da gelişmiş inşlallah sağlıkla çatlayıp seni bebişine kavuşturur. rahim filmi de çekilmiş tutma olasılığı yüksek canım inşallah

öyle yapayım kuzum evet son 1 testim kaldı onuda cuma sabahi yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…