- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.101
bi kere böyle pozitif çıkınca da beklemek daha zor. Bakalım cuma gününe kadar dayanabilcek misin canım :)öyle yapayım kuzum evet son 1 testim kaldı onuda cuma sabahi yaparim
ahhh insallah valla soktayim hala ya son testim kaldı cumaya nasip sabredecemmmmmmmmmBunlar hep iyiye işaret :)
ayy orasını sorma hiç bebeğim ya bilmiyom sabirredebileckmiyimbi kere böyle pozitif çıkınca da beklemek daha zor. Bakalım cuma gününe kadar dayanabilcek misin canım :)
Canım rabbim hayırlısını versin inşallah tutunur yavrun ilkini devlette düşünmez misinKizlar ben geldim doktordan. Sol tarafta bir kac yumurtan var dedi. 17mm yumurta suan. Rahimicide guzel kalınlaşmis dedi. Biliyorsunuz benim anh dusuk cikmisti. 0.56. Ben ultrasonla baktigimda ve diger hormonlarinla degerlendirdigimde o kadar dusuk oldugunu ve kotu oldugunu dusunmuyorum dedi. Bu ay olmamasi icin hic bir sebep gorunmuyor dedi. Vuma sabah 9da yapmk uzere ovitrelle verdi. Tupler icinde goruntuleme merkezinde hersey yolunda demislerdi. Doktorda hafif birseyler var ama gecis serbest. Bu aralar bol bol degerlendirin dedi. Yalniz amh in 33 yasinda ki birinin olmasi gerekenden daha dusuk. Cokta beklemeye gerek yok. Eger ki bu ay olmazsa gelecek ay tup bebek icin konusalim dedi. Acikcasi onun icin maddi imkanlarimiz elverisli degil. 1 seneden oncede karsilayamayiz. Yani tuttu tuttu bu ay olmazsa artik gerisi Allah in takdiri dicem
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı Doğumun olsun inşallah çok çok sevindim bizede Umut oldunsabah yaptığım test bebeğim ilk çok çok silikti sonradan bu hale geldi
Tesekkur ederim canim oncelikle. Devlette 3 sene evlilik sarti araniyor tup bebek icin. Haziranda dolcak bizim 3 senemiz. Ben evlenmeden havalimaninda calisiyordun. Iyide bir kariyerim vardi. 10yildirda calisiyordum. Vardiyali oldugu icin ayrilmak durumunda kaldim. En olmadi istanbulda yeni havalimani acildi ya. Guzel bir ise girer biraz birikim yapariz bu vesileyle. Ama cok tuhaf bir his var icimde,sanki bu ay oluvercekmis gibi. Kismet bakalim.Canım rabbim hayırlısını versin inşallah tutunur yavrun ilkini devlette düşünmez misin
canm benim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dileyen isteyen herkese sanada insallah kuzum benmAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı Doğumun olsun inşallah çok çok sevindim bizede Umut oldun
Ay bilmem ki canım :) onda işe yaradı maşallah ama bizde tutar mı ki :)
Evet canım ben de öyle düşünüyorum cumaya kadar bekliycem bakalımAnneyimbenanne35 canimm bu fotografta bende gördüm ikinci cizgiyi. Ay cok heyecanlandim. Cuma sabahi mutlaka tekrarla bence cuma gunu dahada koyulasir.
A AloeeVeraa kuzum sende cuma gunune kdr bitki cayi turevi seyler yapma. Negatif cikti ama nolur nolmaz bekle lutfen. Yine negatifi gorursen o zaman alternatife bakarsin canim benim
Bu topik uğurlu geldi canım, sırayla çatır çatır herkes hamile kalıyo artık maşallah :)Eeee topigi açan pozitif sonuc aldigina göre topige bol bol msj gonderenler de bu ay pozitifi görsün insallahhhh
Canım benim sakın böyle şeylerle moralini bozma. İnşallah hemen bu ay gelsin bebişin. Ama doktoruna da kulak ver tatlım. Şartları zorlayarak 5-6 aya tüp bebek imkanınız olur belki. Hem oldu mu olmadı mı diye aylarca böyle sürünmezsin, daha çabuk gelir bebişKizlar ben geldim doktordan. Sol tarafta bir kac yumurtan var dedi. 17mm yumurta suan. Rahimicide guzel kalınlaşmis dedi. Biliyorsunuz benim anh dusuk cikmisti. 0.56. Ben ultrasonla baktigimda ve diger hormonlarinla degerlendirdigimde o kadar dusuk oldugunu ve kotu oldugunu dusunmuyorum dedi. Bu ay olmamasi icin hic bir sebep gorunmuyor dedi. Vuma sabah 9da yapmk uzere ovitrelle verdi. Tupler icinde goruntuleme merkezinde hersey yolunda demislerdi. Doktorda hafif birseyler var ama gecis serbest. Bu aralar bol bol degerlendirin dedi. Yalniz amh in 33 yasinda ki birinin olmasi gerekenden daha dusuk. Cokta beklemeye gerek yok. Eger ki bu ay olmazsa gelecek ay tup bebek icin konusalim dedi. Acikcasi onun icin maddi imkanlarimiz elverisli degil. 1 seneden oncede karsilayamayiz. Yani tuttu tuttu bu ay olmazsa artik gerisi Allah in takdiri dicem
Ben kiloluyken bana etki etmedi klomen kilo verince cevao verdi cnm senin boy kilon kac
Bi dahaki aya bizde deneyelim ne kaybederiz :)Ay bilmem ki canım :) onda işe yaradı maşallah ama bizde tutar mı ki :)
Kızlar bana fikir verseniz, hasta oldum zaten gebelik yok daha 2 gün oldu biteli, hasta olmadan önce, hastayken ve şuan hat safhaya gelen miğde bulantım var, gerçekten çok rahatsız edici. Hangi bölüme doktora gitsem ki, neden olur ki, hiç başınıza geldi mi
Sanki kendiliginden oluverecekmis gibi geliyor kuzum nedense bana. Cidden bir dinginlik,sakinlik var uzerimde. Hissi kablel vukumudur bilemedim insallah yuce rabbim nasip eder. Cok tesekkur ederim. Hep birlikte gorucez bakalim.Canım benim sakın böyle şeylerle moralini bozma. İnşallah hemen bu ay gelsin bebişin. Ama doktoruna da kulak ver tatlım. Şartları zorlayarak 5-6 aya tüp bebek imkanınız olur belki. Hem oldu mu olmadı mı diye aylarca böyle sürünmezsin, daha çabuk gelir bebiş
Cok gecmis olsun oncelikle. Ben bu su durumda evvela iyi bir dahiliye doktoruna giderdim. Zaten cesitli tahlillerden sonra gerekli yonlendirmeyi yapar. Bir cok sebebi olabilir canim yasadigin bulantinin. Insallah tez zamanda daha iyi hissedersinKızlar bana fikir verseniz, hasta oldum zaten gebelik yok daha 2 gün oldu biteli, hasta olmadan önce, hastayken ve şuan hat safhaya gelen miğde bulantım var, gerçekten çok rahatsız edici. Hangi bölüme doktora gitsem ki, neden olur ki, hiç başınıza geldi mi
Aman masallah darisi da bize insallahhBu topik uğurlu geldi canım, sırayla çatır çatır herkes hamile kalıyo artık maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?