Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım rabbim hayırlısını versin inşallah tutunur yavrun ilkini devlette düşünmez misin

Canım rabbim hayırlısını versin inşallah tutunur yavrun ilkini devlette düşünmez misin
Tesekkur ederim canim oncelikle. Devlette 3 sene evlilik sarti araniyor tup bebek icin. Haziranda dolcak bizim 3 senemiz. Ben evlenmeden havalimaninda calisiyordun. Iyide bir kariyerim vardi. 10yildirda calisiyordum. Vardiyali oldugu icin ayrilmak durumunda kaldim. En olmadi istanbulda yeni havalimani acildi ya. Guzel bir ise girer biraz birikim yapariz bu vesileyle. Ama cok tuhaf bir his var icimde,sanki bu ay oluvercekmis gibi. Kismet bakalim.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı Doğumun olsun inşallah çok çok sevindim bizede Umut oldun
canm benim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dileyen isteyen herkese sanada insallah kuzum benm

Evet canım ben de öyle düşünüyorum cumaya kadar bekliycem bakalım

Eeee topigi açan pozitif sonuc aldigina göre topige bol bol msj gonderenler de bu ay pozitifi görsün insallahhhh
Bu topik uğurlu geldi canım, sırayla çatır çatır herkes hamile kalıyo artık maşallah :)

Canım benim sakın böyle şeylerle moralini bozma. İnşallah hemen bu ay gelsin bebişin. Ama doktoruna da kulak ver tatlım. Şartları zorlayarak 5-6 aya tüp bebek imkanınız olur belki. Hem oldu mu olmadı mı diye aylarca böyle sürünmezsin, daha çabuk gelir bebiş

Kızlar bana fikir verseniz, hasta oldum zaten gebelik yok daha 2 gün oldu biteli, hasta olmadan önce, hastayken ve şuan hat safhaya gelen miğde bulantım var, gerçekten çok rahatsız edici. Hangi bölüme doktora gitsem ki, neden olur ki, hiç başınıza geldi mi

çatlatma iğnesinin etkisi olabilir ya da kullandığımız ilaçların.. önce bir doktoruna danış canım, geçmez ise dahiliyeye gidebilirsin.. o seni gerekirse ilgili birime yönlendirir. Geçmiş olsun..

Sanki kendiliginden oluverecekmis gibi geliyor kuzum nedense bana. Cidden bir dinginlik,sakinlik var uzerimde. Hissi kablel vukumudur bilemedim insallah yuce rabbim nasip eder. Cok tesekkur ederim. Hep birlikte gorucez bakalim.

Cok gecmis olsun oncelikle. Ben bu su durumda evvela iyi bir dahiliye doktoruna giderdim. Zaten cesitli tahlillerden sonra gerekli yonlendirmeyi yapar. Bir cok sebebi olabilir canim yasadigin bulantinin. Insallah tez zamanda daha iyi hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…