Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

arkadaşım, moralini bozma.. belki hamile kalırsın yakınlarda.. şükür bir problem de yok hem de.. Allah gönlüne göre versin canım..

çatlatma iğnesinin etkisi olabilir ya da kullandığımız ilaçların.. önce bir doktoruna danış canım, geçmez ise dahiliyeye gidebilirsin.. o seni gerekirse ilgili birime yönlendirir. Geçmiş olsun..
İğneyi olalı bayanoldu benim, etkisi kalmadı da, dahiliyeden sıra bulmaya çalışıyım o zaman. Teşekkür ederim

Sanki kendiliginden oluverecekmis gibi geliyor kuzum nedense bana. Cidden bir dinginlik,sakinlik var uzerimde. Hissi kablel vukumudur bilemedim insallah yuce rabbim nasip eder. Cok tesekkur ederim. Hep birlikte gorucez bakalim.
İnşallah zaten tedavisiz hemen gelsin bebişin canım. Belki de Allahım içine o hissi vermiştir hadi inşallah doğru çıksın

Cok gecmis olsun oncelikle. Ben bu su durumda evvela iyi bir dahiliye doktoruna giderdim. Zaten cesitli tahlillerden sonra gerekli yonlendirmeyi yapar. Bir cok sebebi olabilir canim yasadigin bulantinin. Insallah tez zamanda daha iyi hissedersin
Sağol canım geçer inşallah, başta çatlatma iğnesine yordum ama baya şiddetlenince de tedirgin oldum. Dahiliyeden sıra alayım o zaman :)

Merhabalar hanımlar bende 2. Ignemi oldum 2 kasımda adetime 6 gün var sık idrara çıkıyorum ama başka bi belirtm yok ara ara mideme hafif bi ağrı giriyor ama psikolojik mi acaba umitlenmek istemiyorm
Merhaba,hosgeldin aramizs. Hayirli olsin oncelikle. 2 kasimi saymazsak 11. Gun henuz. Azicik daha beklemek lazim. Olumlu dusunelim,olumlu olsun :) bu ay cok iyi haberler aldik bu topicte. Insallah senden de guzel haberler aliriz.

Canim vardir bir hsyir diye düsünmekten baska care yok. Dogum günün kutlu olsun saglikli mutlu uzun yillar dilerim.yeni yasinda bebisin gelir insallah

Canımmm doğum günün kutlu olsun :) öyle düşünme ama belki doğum günü ayında süpriz yapar. Diğer ay öğrenirsin :)

Yen

yeni yaşın sana hayırlı sağlıklı bir bebek getirsin inşallah kuzum.Rabbim yeni yaşında sana anneliği tattırsın

Doğum günün kutlu olsun canım sen yinede olumlu düşün belki bu ay güzel haber alırsın

Canim dogumgunun kutlu olsun. Nice mutlu,saglikli,huzurlilu yaslarin olsun ve ayricaa bebissiz son dogumgunun olsun :)

Doğum günün kutlu olsun canım benim, sevdiklerinle nice yaşlara. Bozma sakın moralini, zamanı var gelicek bebiş de

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar , yeni yaşım hayırlar getirir inşallah bana

canm evet bu sabah yaptım kurudukça belirdi ay valla soktayim hala
Canım hayırlı olsun inşallah çok net görünüyor 2. Çizgi

Kuzumm gorunuyi inss bu sefer olmstur varsa diger gunlerde daha belrgn olacaktir takip et hormon arttikca aninda cizgi cikiyorms denedm bu ay fazlasiyla:))
valla son 1 adet testim kaldı elimde ama varsa halen soktayim bebeğim ya çok sagol kuzum benim

canm evet bu sabah yaptım kurudukça belirdi ay valla soktayim hala
Vardir ya. Hayatimda ilk kz benmde belrmsti test de dogru daha onceki aylarda denemstm ckmiyodu. Ilk 30 dakka gecerli kabul edebilrdn onu zatn kuzum. Bide kuruynca cizgi yol olmuyor kaliyorda var dielim allahin izniyle bi halayda sana gelck insss

Vardir ya. Hayatimda ilk kz benmde belrmsti test de dogru daha onceki aylarda denemstm ckmiyodu. Ilk 30 dakka gecerli kabul edebilrdn onu zatn kuzum. Bide kuruynca cizgi yol olmuyor kaliyorda var dielim allahin izniyle bi halayda sana gelck insss
ahhh inşalalh kuzum benm ilk cıktı ama zor görünüyor cik-cik silikti kurudukça bu hale geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…