- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.121
Olabilir canım, ama sonra kaldırmak zorunda kalırsak hayal kırıklığı olmaz inşallah :)Bi dahaki aya bizde deneyelim ne kaybederiz :)
Kizlar ben geldim doktordan. Sol tarafta bir kac yumurtan var dedi. 17mm yumurta suan. Rahimicide guzel kalınlaşmis dedi. Biliyorsunuz benim anh dusuk cikmisti. 0.56. Ben ultrasonla baktigimda ve diger hormonlarinla degerlendirdigimde o kadar dusuk oldugunu ve kotu oldugunu dusunmuyorum dedi. Bu ay olmamasi icin hic bir sebep gorunmuyor dedi. Vuma sabah 9da yapmk uzere ovitrelle verdi. Tupler icinde goruntuleme merkezinde hersey yolunda demislerdi. Doktorda hafif birseyler var ama gecis serbest. Bu aralar bol bol degerlendirin dedi. Yalniz amh in 33 yasinda ki birinin olmasi gerekenden daha dusuk. Cokta beklemeye gerek yok. Eger ki bu ay olmazsa gelecek ay tup bebek icin konusalim dedi. Acikcasi onun icin maddi imkanlarimiz elverisli degil. 1 seneden oncede karsilayamayiz. Yani tuttu tuttu bu ay olmazsa artik gerisi Allah in takdiri dicem
İğneyi olalı bayanoldu benim, etkisi kalmadı da, dahiliyeden sıra bulmaya çalışıyım o zaman. Teşekkür ederimçatlatma iğnesinin etkisi olabilir ya da kullandığımız ilaçların.. önce bir doktoruna danış canım, geçmez ise dahiliyeye gidebilirsin.. o seni gerekirse ilgili birime yönlendirir. Geçmiş olsun..
İnşallah zaten tedavisiz hemen gelsin bebişin canım. Belki de Allahım içine o hissi vermiştir hadi inşallah doğru çıksınSanki kendiliginden oluverecekmis gibi geliyor kuzum nedense bana. Cidden bir dinginlik,sakinlik var uzerimde. Hissi kablel vukumudur bilemedim insallah yuce rabbim nasip eder. Cok tesekkur ederim. Hep birlikte gorucez bakalim.
Sağol canım geçer inşallah, başta çatlatma iğnesine yordum ama baya şiddetlenince de tedirgin oldum. Dahiliyeden sıra alayım o zaman :)Cok gecmis olsun oncelikle. Ben bu su durumda evvela iyi bir dahiliye doktoruna giderdim. Zaten cesitli tahlillerden sonra gerekli yonlendirmeyi yapar. Bir cok sebebi olabilir canim yasadigin bulantinin. Insallah tez zamanda daha iyi hissedersin
İnşallah canım inşallahAman masallah darisi da bize insallahh
Merhaba,hosgeldin aramizs. Hayirli olsin oncelikle. 2 kasimi saymazsak 11. Gun henuz. Azicik daha beklemek lazim. Olumlu dusunelim,olumlu olsun :) bu ay cok iyi haberler aldik bu topicte. Insallah senden de guzel haberler aliriz.Merhabalar hanımlar bende 2. Ignemi oldum 2 kasımda adetime 6 gün var sık idrara çıkıyorum ama başka bi belirtm yok ara ara mideme hafif bi ağrı giriyor ama psikolojik mi acaba umitlenmek istemiyorm
ahhh insallah valla soktayim hala ya son testim kaldı cumaya nasip sabredecemmmmmmmmm
ahhhh insallah kuzum insallah 3 yıldır beklediğimiz melegim geliyordur insallahcanım hayırlısı olsun inşallah.. 4. yolda büyük ihtimal.. Maşallah..
Canim vardir bir hsyir diye düsünmekten baska care yok. Dogum günün kutlu olsun saglikli mutlu uzun yillar dilerim.yeni yasinda bebisin gelir insallah
Canımmm doğum günün kutlu olsun :) öyle düşünme ama belki doğum günü ayında süpriz yapar. Diğer ay öğrenirsin :)
Yen
yeni yaşın sana hayırlı sağlıklı bir bebek getirsin inşallah kuzum.Rabbim yeni yaşında sana anneliği tattırsın
Doğum günün kutlu olsun canım sen yinede olumlu düşün belki bu ay güzel haber alırsın
Canim dogumgunun kutlu olsun. Nice mutlu,saglikli,huzurlilu yaslarin olsun ve ayricaa bebissiz son dogumgunun olsun :)
Doğum günün kutlu olsun canım benim, sevdiklerinle nice yaşlara. Bozma sakın moralini, zamanı var gelicek bebiş de
Canım hayırlı olsun inşallah çok net görünüyor 2. Çizgicanm evet bu sabah yaptım kurudukça belirdi ay valla soktayim hala
inşalalh kuzum sağol darısı basina insallah isteyen herkese olsnHepinize çok teşekkür ederim kızlar , yeni yaşım hayırlar getirir inşallah bana
Canım hayırlı olsun inşallah çok net görünüyor 2. Çizgi
Kuzumm gorunuyi inss bu sefer olmstur varsa diger gunlerde daha belrgn olacaktir takip etkızlar elimayağım titriyor galiba oldu bu au ya A AloeeVeraa @Umutumut82 @Ilkmelegim @Esrasvn U UmutluKarTanesi @neiraidaMorasigi Eki Görüntüle 2205789
Olabilir canım, ama sonra kaldırmak zorunda kalırsak hayal kırıklığı olmaz inşallah :)
Canimm dogum gunun kutlu olsun yeni yasin sana melegini getirsin❤Hepinize çok teşekkür ederim kızlar , yeni yaşım hayırlar getirir inşallah bana
Canım hayırlı olsun inşallah çok net görünüyor 2. Çizgi
valla son 1 adet testim kaldı elimde ama varsa halen soktayim bebeğim ya çok sagol kuzum benimKuzumm gorunuyi inss bu sefer olmstur varsa diger gunlerde daha belrgn olacaktir takip ethormon arttikca aninda cizgi cikiyorms denedm bu ay fazlasiyla:))
Vardir ya. Hayatimda ilk kz benmde belrmsti test de dogru daha onceki aylarda denemstm ckmiyodu. Ilk 30 dakka gecerli kabul edebilrdn onu zatn kuzum. Bide kuruynca cizgi yol olmuyor kaliyorda var dielim allahin izniyle bi halayda sana gelck inssscanm evet bu sabah yaptım kurudukça belirdi ay valla soktayim hala
nin adina cok sevndm cnm. ins vrdir. kavusursunvalla son 1 adet testim kaldı elimde ama varsa halen soktayim bebeğim ya çok sagol kuzum benim
ahhh inşalalh kuzum benm ilk cıktı ama zor görünüyor cik-cik silikti kurudukça bu hale geldiVardir ya. Hayatimda ilk kz benmde belrmsti test de dogru daha onceki aylarda denemstm ckmiyodu. Ilk 30 dakka gecerli kabul edebilrdn onu zatn kuzum. Bide kuruynca cizgi yol olmuyor kaliyorda var dielim allahin izniyle bi halayda sana gelck insss
inslaalh kuzum rabbim herkese nasip etsin insalalhse
nin adina cok sevndm cnm. ins vrdir. kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?