- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.141
Senden ne haber canim:) artacak o deger inss. Kacnci gundesinAnneyimbenanne35 ayy inanamıyorum vallaahi vaarr maşallah rabbim hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Koyulasir inss. Yarin deglde oburgn tekrarla daha belrgin olur varsa kuzumahhh inşalalh kuzum benm ilk cıktı ama zor görünüyor cik-cik silikti kurudukça bu hale geldi
Senden ne haber canim:) artacak o deger inss. Kacnci gundesin
Canimm dogum gunun kutlu olsun yeni yasin sana melegini getirsin❤
şekerim valla hiç bi değişikliğim yok, belirtilerim de gitti. cumaya kadar regl olmazsam beta hcg baktıracağım ama yani ümidim hiç yok muhtemelen son beta hcg kalıntılarının gidişiyle birlikte hepsi yokoldu gibime geliyor valla artık üzülemiyorum bile biliyo musun boşverdim kısmet böyleymiş yani bir süre doktora falan gitmeyeceğim zaten tedavi olmak da iyi gelmedi bana
Selam canim iyi gecmis sukurKizlar ben geldim doktordan. Sol tarafta bir kac yumurtan var dedi. 17mm yumurta suan. Rahimicide guzel kalınlaşmis dedi. Biliyorsunuz benim anh dusuk cikmisti. 0.56. Ben ultrasonla baktigimda ve diger hormonlarinla degerlendirdigimde o kadar dusuk oldugunu ve kotu oldugunu dusunmuyorum dedi. Bu ay olmamasi icin hic bir sebep gorunmuyor dedi. Vuma sabah 9da yapmk uzere ovitrelle verdi. Tupler icinde goruntuleme merkezinde hersey yolunda demislerdi. Doktorda hafif birseyler var ama gecis serbest. Bu aralar bol bol degerlendirin dedi. Yalniz amh in 33 yasinda ki birinin olmasi gerekenden daha dusuk. Cokta beklemeye gerek yok. Eger ki bu ay olmazsa gelecek ay tup bebek icin konusalim dedi. Acikcasi onun icin maddi imkanlarimiz elverisli degil. 1 seneden oncede karsilayamayiz. Yani tuttu tuttu bu ay olmazsa artik gerisi Allah in takdiri dicem
Yikseledebilir canim sinirda bi deger veya sifira inebilir dedign gibi cuma bakarsin. Bnde tedaviye vucudum israrla direniyor derdim. Umidin bittignde yaptklarindn sonuc almsnida etkilr biraz kafani dinle olmadi canim genelde bu donemlerdrde tutabiliyo insanlarn inss tez zamanda gorursun❤şekerim valla hiç bi değişikliğim yok, belirtilerim de gitti. cumaya kadar regl olmazsam beta hcg baktıracağım ama yani ümidim hiç yok muhtemelen son beta hcg kalıntılarının gidişiyle birlikte hepsi yokoldu gibime geliyor valla artık üzülemiyorum bile biliyo musun boşverdim kısmet böyleymiş yani bir süre doktora falan gitmeyeceğim zaten tedavi olmak da iyi gelmedi bana
Canım çok teşekkürler
Canım ümitsizliğe düşme lütfen ben çok ümitliyim senin sonucundan . Cuma günü yada yarın tekrar baktır mutlaka
Yikseledebilir canim sinirda bi deger veya sifira inebilir dedign gibi cuma bakarsin. Bnde tedaviye vucudum israrla direniyor derdim. Umidin bittignde yaptklarindn sonuc almsnida etkilr biraz kafani dinle olmadi canim genelde bu donemlerdrde tutabiliyo insanlarn inss tez zamanda gorursun❤
Canımcım senin kontrolün ne zamandı ne zaman görücez bebişleri ❤Yikseledebilir canim sinirda bi deger veya sifira inebilir dedign gibi cuma bakarsin. Bnde tedaviye vucudum israrla direniyor derdim. Umidin bittignde yaptklarindn sonuc almsnida etkilr biraz kafani dinle olmadi canim genelde bu donemlerdrde tutabiliyo insanlarn inss tez zamanda gorursun❤
Cok guzel dusunmussun tatlim banada oncesnde olur gibi geliyo inss oyle olur. Istedgn yerde yaptrp devlet destegini aliyosun istnbuldaki devlet hastsbeleri bervat onlara hic bulasma:) bu konuda lab ortami hijyen orneklerin karsmamasi cok onemli allah korusn hersy olurTesekkur ederim canim oncelikle. Devlette 3 sene evlilik sarti araniyor tup bebek icin. Haziranda dolcak bizim 3 senemiz. Ben evlenmeden havalimaninda calisiyordun. Iyide bir kariyerim vardi. 10yildirda calisiyordum. Vardiyali oldugu icin ayrilmak durumunda kaldim. En olmadi istanbulda yeni havalimani acildi ya. Guzel bir ise girer biraz birikim yapariz bu vesileyle. Ama cok tuhaf bir his var icimde,sanki bu ay oluvercekmis gibi. Kismet bakalim.
Cteei gidicem tatlim bebis veya bebisleri gormeye❤Canımcım senin kontrolün ne zamandı ne zaman görücez bebişleri ❤
Heyecanla senin haberlerini bekliyorum kuzum ❤Cteei gidicem tatlim bebis veya bebisleri gormeye❤
Cok sagol kuzum cok heyecan yapiyorum ins vardir inss iyidir die testle bitmiyormus:) bnde sizin guzel hsberlernixi heyecanla bklihorm❤Heyecanla senin haberlerini bekliyorum kuzum ❤
İyidir Allahın izniyle büyüyodur hızla annesi :) inşallah karşılıklı güzel haberler veririz tatlımCok sagol kuzum cok heyecan yapiyorum ins vardir inss iyidir die testle bitmiyormus:) bnde sizin guzel hsberlernixi heyecanla bklihorm❤
bende regl oldumellerim titrio. oy oy
Kızlar benim sadece sol da 4 tane yumurtam vardı , acaba çatlamadı mı ? Bugün iğneden sonra ki 15. Günüm ve sol kasığım da ağrı var
Kullanma tabi beni ates basti gunlerce sinirim asabim bozuldu. Seker gibi insan degildim ama canavarda yapmasaydi keske :)Ah aynı ben doktorada aynısını dedim zAten çatlamayacak mı çatlar biz hamileliği hızlandırmak içim yapıyoruz dedi anlamadım denemedim dememek için kullandım 2 kere başka kullanmam canımm
Inşallah canım ya beklemek zor adetim 20sinde çok merak ediyorumMerhaba,hosgeldin aramizs. Hayirli olsin oncelikle. 2 kasimi saymazsak 11. Gun henuz. Azicik daha beklemek lazim. Olumlu dusunelim,olumlu olsun :) bu ay cok iyi haberler aldik bu topicte. Insallah senden de guzel haberler aliriz.
Canimm cok tesekkur ederim hersey icin. Yine tekrarlamak istiyorum.senin sayende buldum bu doktoru.. Allah razi olsun.Cteei gidicem tatlim bebis veya bebisleri gormeye❤
Canim aynen dedigin gibi ilac sorunu olan icin faydali. Zaten yumurtlayan insana neden veriliyor bilmiyorum.Ben klomen+catlatma ignesiyle hamile kaldim cok kalan var cnm bence bosa olsa yapmazlar ama senin büyüyorsa zaten kullandirmasi sacma olmus doktorun bebim ilacla ilacla büyüyordu yumurtalığım cunku kendi kendine yumurtasi buyumeyenlere klomen yada yumurta buyutucu igne sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?