Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senden ne haber canim:) artacak o deger inss. Kacnci gundesin

şekerim valla hiç bi değişikliğim yok, belirtilerim de gitti. cumaya kadar regl olmazsam beta hcg baktıracağım ama yani ümidim hiç yok muhtemelen son beta hcg kalıntılarının gidişiyle birlikte hepsi yokoldu gibime geliyor valla artık üzülemiyorum bile biliyo musun boşverdim kısmet böyleymiş yani bir süre doktora falan gitmeyeceğim zaten tedavi olmak da iyi gelmedi bana

Canimm dogum gunun kutlu olsun yeni yasin sana melegini getirsin❤

Canım çok teşekkürler

Canım ümitsizliğe düşme lütfen ben çok ümitliyim senin sonucundan . Cuma günü yada yarın tekrar baktır mutlaka

Selam canim iyi gecmis sukur inss olur ya. Musait olana kadar yumrta takibi devam edersin bikac ay bole bnce. Bi asilama denersin olmadi. Zaman kaybi yasama die bastan belrtmis birde grrcekci birisi o yonunu seviyorum oyalamiyor. Dualarim senle inss pozitifi gorursn hem bedenen hem ruhen ve madden yorulmassin inss

Yikseledebilir canim sinirda bi deger veya sifira inebilir dedign gibi cuma bakarsin. Bnde tedaviye vucudum israrla direniyor derdim. Umidin bittignde yaptklarindn sonuc almsnida etkilr biraz kafani dinle olmadi canim genelde bu donemlerdrde tutabiliyo insanlarn inss tez zamanda gorursun❤

Canım çok teşekkürler

Canım ümitsizliğe düşme lütfen ben çok ümitliyim senin sonucundan . Cuma günü yada yarın tekrar baktır mutlaka

valla baktırmaısna baktırcam da bilmiyorum moralsizim çok

valla inşallah bakalım ilk buraya yazcam zaten anamdan babamdan önce

Canımcım senin kontrolün ne zamandı ne zaman görücez bebişleri ❤

Cok guzel dusunmussun tatlim banada oncesnde olur gibi geliyo inss oyle olur. Istedgn yerde yaptrp devlet destegini aliyosun istnbuldaki devlet hastsbeleri bervat onlara hic bulasma:) bu konuda lab ortami hijyen orneklerin karsmamasi cok onemli allah korusn hersy olur

Cok sagol kuzum cok heyecan yapiyorum ins vardir inss iyidir die testle bitmiyormus:) bnde sizin guzel hsberlernixi heyecanla bklihorm❤
İyidir Allahın izniyle büyüyodur hızla annesi :) inşallah karşılıklı güzel haberler veririz tatlım

Ah aynı ben doktorada aynısını dedim zAten çatlamayacak mı çatlar biz hamileliği hızlandırmak içim yapıyoruz dedi anlamadım denemedim dememek için kullandım 2 kere başka kullanmam canımm
Kullanma tabi beni ates basti gunlerce sinirim asabim bozuldu. Seker gibi insan degildim ama canavarda yapmasaydi keske :)

C
Canim aynen dedigin gibi ilac sorunu olan icin faydali. Zaten yumurtlayan insana neden veriliyor bilmiyorum.
Doktor hizlandirmak icin diyor ama bence hizlandirma ancak asilama yada tup bebek gibi bir yontemle olur.
Bu arada hamile kalmana cokkk sevindim canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…