Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimm cok tesekkur ederim hersey icin. Yine tekrarlamak istiyorum.senin sayende buldum bu doktoru.. Allah razi olsun.
Ayy sanki ikiz dicek seninkiler icin. Valla ben bile sabirsizlaniyorum burdan :)
Kuzum benim sen bana dua et yeter saglikla kucagima alayim❤ hepimzden allah razi olsn burda hep destek oluyoruz yeni seler ogreniyoruz birbirimzden. Ctesi gelmiyo sanki heyecanliym sagliklisi hayirlisi ne ise o olsn belki hayirli olan 1 dir o olsn rabbime birakihorm cok sevinirm ama oyle olursa❤

o kadar isyanlardayim ki. o ksdar moralim bozuk insanlarin salak salak akil vermelerinden. rabbim ne olur kucagimizi bos birakma saglikla bebeklerimizi bize ver. bebegin neden olmuyor die soruyo. sanki ben istemezmiyim kucagima bebegime alayim, ins kizlar ben ve bnm gibi olanlarin allah dualarini bos cevirmesin

Canim oyle deme isyanlardayim dersen nasil rabbim verecek istegini. Rabbimden hayırlısını iste. En hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Amiin canım. Bozma moralini dua et bol bol. Kimse halden anlamaz, o yüzden onlara kafa takmaya değmez

nsber cnm nssilsin
Iyi sayilirim canim ya asilamanin 11. Gunu ama regl olacak buyuk ihtimal. Allahtan umut kesilmez tabi ama.
Ocakta izne ayrilip tup bebek yaptirnak istiyoruz. Buradaki doktorumuz instanbul sisli kolan hastanesine yollayacak. Ignenilac burada opu transfer istanbul.
Ama kafam cok karisik sisli kolan hastanesi nasil bir yer hic dogru duzgun hakkinda birsey yok internette bakalim insallah gerek kalmaz ama simdiden ne olur ne olmaz diye arastirmaya basladim.
Sen nasilsin canim?

d
dur bakalm cnm. kendini hemen strese sokma. belki tutcak. allahin isine karisilmaz

Canım yaa olumsuz düşünme hemen inşallah elki de mucizen seninledir aslında test yapsan çıkar ben 10. Gün yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…