- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.161
:)) herşey bebekler için şişkinlikte cabası yapmadık demeyiz sırada aşılamaKullanma tabi beni ates basti gunlerce sinirim asabim bozuldu. Seker gibi insan degildim ama canavarda yapmasaydi keske :)
Ben asilama sirami savdim bata 3 gun kaldi. Bundan sonra tam yol ileri tup bebek:)) herşey bebekler için şişkinlikte cabası yapmadık demeyiz sırada aşılama
Kuzum benim sen bana dua et yeter saglikla kucagima alayim❤ hepimzden allah razi olsn burda hep destek oluyoruz yeni seler ogreniyoruz birbirimzden. Ctesi gelmiyo sanki heyecanliym sagliklisi hayirlisi ne ise o olsn belki hayirli olan 1 dir o olsn rabbime birakihormCanimm cok tesekkur ederim hersey icin. Yine tekrarlamak istiyorum.senin sayende buldum bu doktoru.. Allah razi olsun.
Ayy sanki ikiz dicek seninkiler icin. Valla ben bile sabirsizlaniyorum burdan :)
Ğnşallah gerek kalmaz sence aşılamanın tutma olasılığı yüksek miBen asilama sirami savdim bata 3 gun kaldi. Bundan sonra tam yol ileri tup bebek
oyyyoyyya gelde cumaya kadar sabretttKoyulasir inss. Yarin deglde oburgn tekrarla daha belrgin olur varsa kuzum
insncnm ins. hadi bakalm takip edelimAyyyy canimmm gozunaydin.bende n11 den 50 li ovulasyon siparis ettim.bu ay korunucaz ama yinede yumurtlamayi takip icin kullanicam.önümüzdeki ayda sadece ovulasyonla denicem.
4 tabemi masallah gebelik testi yapmismiydin varsa cikar
Canim oyle deme isyanlardayim dersen nasil rabbim verecek istegini. Rabbimden hayırlısını iste. En hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallaho kadar isyanlardayim ki. o ksdar moralim bozuk insanlarin salak salak akil vermelerinden. rabbim ne olur kucagimizi bos birakma saglikla bebeklerimizi bize ver. bebegin neden olmuyor die soruyo. sanki ben istemezmiyim kucagima bebegime alayim, ins kizlar ben ve bnm gibi olanlarin allah dualarini bos cevirmesin
Amiin canım. Bozma moralini dua et bol bol. Kimse halden anlamaz, o yüzden onlara kafa takmaya değmezo kadar isyanlardayim ki. o ksdar moralim bozuk insanlarin salak salak akil vermelerinden. rabbim ne olur kucagimizi bos birakma saglikla bebeklerimizi bize ver. bebegin neden olmuyor die soruyo. sanki ben istemezmiyim kucagima bebegime alayim, ins kizlar ben ve bnm gibi olanlarin allah dualarini bos cevirmesin
bende fazla takmiidm cnm ama. bgn cok hassasim. ust uste geldi regl de oldm herhalde ondanAmiin canım. Bozma moralini dua et bol bol. Kimse halden anlamaz, o yüzden onlara kafa takmaya değmez
Doktorum %20 30 arasi dedi. Zaten normal iliski ile hamile kalma ihtimalin her ay icin %25. Istatistikler ortada yani dusuk. Olmaz degil cok olan var ama olmayan dahaaa cokĞnşallah gerek kalmaz sence aşılamanın tutma olasılığı yüksek mi
Kısmetimizde varsa yani hertürlü olur inşallah olsunDoktorum %20 30 arasi dedi. Zaten normal iliski ile hamile kalma ihtimalin her ay icin %25. Istatistikler ortada yani dusuk. Olmaz degil cok olan var ama olmayan dahaaa cok
Insallah canim kismette varsa rabbim isterse hersey olur.Kısmetimizde varsa yani hertürlü olur inşallah olsun
nsber cnm nssilsinInsallah canim kismette varsa rabbim isterse hersey olur.
Iyi sayilirim canim ya asilamanin 11. Gunu ama regl olacak buyuk ihtimal. Allahtan umut kesilmez tabi ama.nsber cnm nssilsin
dur bakalm cnm. kendini hemen strese sokma. belki tutcak. allahin isine karisilmazIyi sayilirim canim ya asilamanin 11. Gunu ama regl olacak buyuk ihtimal. Allahtan umut kesilmez tabi ama.
Ocakta izne ayrilip tup bebek yaptirnak istiyoruz. Buradaki doktorumuz instanbul sisli kolan hastanesine yollayacak. Ignenilac burada opu transfer istanbul.
Ama kafam cok karisik sisli kolan hastanesi nasil bir yer hic dogru duzgun hakkinda birsey yok internette bakalim insallah gerek kalmaz ama simdiden ne olur ne olmaz diye arastirmaya basladim.
Sen nasilsin canim?
Orasi.oyle tabi de iste ne olur ne olmaz diye. Insan negatif gore.gore alisiyor caresizlige baska arayislara basliyord
dur bakalm cnm. kendini hemen strese sokma. belki tutcak. allahin isine karisilmaz
Canım yaa olumsuz düşünme hemen inşallah elki de mucizen seninledir aslında test yapsan çıkar ben 10. Gün yapmıştım.Iyi sayilirim canim ya asilamanin 11. Gunu ama regl olacak buyuk ihtimal. Allahtan umut kesilmez tabi ama.
Ocakta izne ayrilip tup bebek yaptirnak istiyoruz. Buradaki doktorumuz instanbul sisli kolan hastanesine yollayacak. Ignenilac burada opu transfer istanbul.
Ama kafam cok karisik sisli kolan hastanesi nasil bir yer hic dogru duzgun hakkinda birsey yok internette bakalim insallah gerek kalmaz ama simdiden ne olur ne olmaz diye arastirmaya basladim.
Sen nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?