- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.181
Seni o kadar iyi anliyorum ki yakin arkadasimin hamile haberini en son ben ogrenmistim kendisi bile soylemedi. Hadi uzulmeyeyim diye desem alakasi bile yok . Karsima gecti ve bebek isi ne oldu ya siz istemiyor musunuz dedi. Biliyordum onun o an hamile oldugunu.bende fazla takmiidm cnm ama. bgn cok hassasim. ust uste geldi regl de oldm herhalde ondan
11. Gun yaptim negatif belirti namina birsey yok. Hissediyorum zaten olmadi. Rabbim yuzumuzu guldursun artik ne diyeyimCanım yaa olumsuz düşünme hemen inşallah elki de mucizen seninledir aslında test yapsan çıkar ben 10. Gün yapmıştım.
Bu gun kaçıncı günündü canım11. Gun yaptim negatif belirti namina birsey yok. Hissediyorum zaten olmadi. Rabbim yuzumuzu guldursun artik ne diyeyim
aynen cnm oyle. sanki biz vebaliyiz gibi davraniolrSeni o kadar iyi anliyorum ki yakin arkadasimin hamile haberini en son ben ogrenmistim kendisi bile soylemedi. Hadi uzulmeyeyim diye desem alakasi bile yok . Karsima gecti ve bebek isi ne oldu ya siz istemiyor musunuz dedi. Biliyordum onun o an hamile oldugunu.
Bosver arkadasim bosver bizi bizden baskasi anlamazzz
aynen cnm aynen. bende asilamaya fecsemmi die dusunuyorumOrasi.oyle tabi de iste ne olur ne olmaz diye. Insan negatif gore.gore alisiyor caresizlige baska arayislara basliyor
Merhaba herkes oncelikle insallh hepimiz guzel.haberler aliriz. bende bu ay klomen kullandim sonra catlatma ignesi oldum 28.gunum ama 31.gunde adet olacakmisim gibi dusunuyorum.. belirti var mi derseniz dusunuyorum.igneden sonra agri oldu hatt iiliskiden sinra doktor hormonlardan dolayi oldugunu soyledi.. suanda pek adet olcakmisim gibi agri yok ama goguslerim sisti bugun yuzumde sivilceler artti ama o sa her adet donemimde oluyor..yumurtlamamfan sonra cok az da olsa hep acik sari renk akintim geldi diger aylardan farkli olark ilacla.igneden midir.bilmiyorum ama c.tesiye kadr bekleyim.uzulmemek.icin oyle test yapayim diyorum.. burasida olmasa kafa dagitamicaz.. sizde durumlar nasilaynen cnm aynen. bende asilamaya fecsemmi die dusunuyorum
cnm bendenignenin 14. gunu pozitifti. ertesi gun adet oldum. kandada yuksek.cikti hcg. senin uzulmeni istemem. herkeste farkli seyredio. ins bebisin seninledirMerhaba herkes oncelikle insallh hepimiz guzel.haberler aliriz. bende bu ay klomen kullandim sonra catlatma ignesi oldum 28.gunum ama 31.gunde adet olacakmisim gibi dusunuyorum.. belirti var mi derseniz dusunuyorum.igneden sonra agri oldu hatt iiliskiden sinra doktor hormonlardan dolayi oldugunu soyledi.. suanda pek adet olcakmisim gibi agri yok ama goguslerim sisti bugun yuzumde sivilceler artti ama o sa her adet donemimde oluyor..yumurtlamamfan sonra cok az da olsa hep acik sari renk akintim geldi diger aylardan farkli olark ilacla.igneden midir.bilmiyorum ama c.tesiye kadr bekleyim.uzulmemek.icin oyle test yapayim diyorum.. burasida olmasa kafa dagitamicaz.. sizde durumlar nasil
Evet biraz da ondandır canım. Valla ben de az önce sinirimden ağladım, hala regl olmadım. Bebek yoksa neden olmuyorum diye oturdum ağladım rahatladım şimdi birazbende fazla takmiidm cnm ama. bgn cok hassasim. ust uste geldi regl de oldm herhalde ondan
hic iyi degliz.minnoslar olsada kurtulsak bi :)Evet biraz da ondandır canım. Valla ben de az önce sinirimden ağladım, hala regl olmadım. Bebek yoksa neden olmuyorum diye oturdum ağladım rahatladım şimdi biraz
Vallahi iyi değiliz. Bu ay o kadar rahattım ki, eşim ameliyat oldu hamilelik pek mümkün değil diye saldık çok rahattı kafam çok güzeldi her şey. Şimdi şu regl gecikmesi beni alt üst dedi. Neyse sabır diyorum canım, gelicek inşallah bebişlerimizhic iyi degliz.minnoslar olsada kurtulsak bi :)
bende diorum asilamayami gecsem. karar veremedmVallahi iyi değiliz. Bu ay o kadar rahattım ki, eşim ameliyat oldu hamilelik pek mümkün değil diye saldık çok rahattı kafam çok güzeldi her şey. Şimdi şu regl gecikmesi beni alt üst dedi. Neyse sabır diyorum canım, gelicek inşallah bebişlerimiz
cnm bendenignenin 14. gunu pozitifti. ertesi gun adet oldum. kandada yuksek.cikti hcg. senin uzulmeni istemem. herkeste farkli seyredio. ins bebisin seninledir
cnm bendenignenin 14. gunu pozitifti. ertesi gun adet oldum. kandada yuksek.cikti hcg. senin uzulmeni istemem. herkeste farkli seyredio. ins bebisin seninledir
Nasill yani pozitif cikti sonra adet oldun kac gun surdu adetin ? o nasil bir seymis yacnm bendenignenin 14. gunu pozitifti. ertesi gun adet oldum. kandada yuksek.cikti hcg. senin uzulmeni istemem. herkeste farkli seyredio. ins bebisin seninledir
Beklemeleer karisik duuygular bende.. :/sizde ??kızlar nasilsinz
Ben normalde direk tup bebege gececektim ailem esim doktorumuz illa 1 kere dene dediler. Yoksa benim asilama yaptirmaya niyetim yoktu. Simdi tup bebek hazirligina yavastan basladim. Asilamamin tutmadigina neredeyse eminim 12. Gunum idrar testim yine negatif.aynen cnm aynen. bende asilamaya fecsemmi die dusunuyorum
Bugun 12. Gunum sabah yine test yaptim olmadi cumartesi yada pazar adet olurum. Olsa zaten cikardiBu gun kaçıncı günündü canım
Ben normalde direk tup bebege gececektim ailem esim doktorumuz illa 1 kere dene dediler. Yoksa benim asilama yaptirmaya niyetim yoktu. Simdi tup bebek hazirligina yavastan basladim. Asilamamin tutmadigina neredeyse eminim 12. Gunum idrar testim yine negatif.
Uzulme desem sana samimi bir teselli vermis olmam. Cunku bende cok uzuluyorum canim. Hicbirseyden keyif alamaz oldum. Simdi asilamada olumsuz artik. Yapacak ne var aglayip aglayip rahatlamak sonra yola devam etmek. Buradaki arkadaslara o kadar cok uzuluyorum ki kendime herkese rabbim bir gun bizimde yuzumuzu guldurecek inaniyorum. Sonra tum yazdiklarimi tek tek okuyacagim. Vay be ne gunlerdi demek istiyorumVallahi iyi değiliz. Bu ay o kadar rahattım ki, eşim ameliyat oldu hamilelik pek mümkün değil diye saldık çok rahattı kafam çok güzeldi her şey. Şimdi şu regl gecikmesi beni alt üst dedi. Neyse sabır diyorum canım, gelicek inşallah bebişlerimiz
Catlatmanin 14. Gunu asilamanin 12. Gunu canim sabah idrar testi yaptim negatif. Zaten hicc belirtim yok.Canim asilamanin 12.günümü çatlama ignesinden sonraki 12.günmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?