- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.201
Canimm her seyin hayirlisi elbet bir sekilde olcakk biliyorumm hepimiz bir gun anne olacagiz.. mucadelemizi simdiden veriyoruz ki sonraa cok mutlu olucaz bebislerimiz bizimle olcak.. sizleri cokk iyi anliyorum.. ama yilmamamiz lazim ne geliyorsa elden yaapcaz.. az kaldi inaniyorummCatlatmanin 14. Gunu asilamanin 12. Gunu canim sabah idrar testi yaptim negatif. Zaten hicc belirtim yok.
Biraktim artik bu asilama vs bilmem ne. Ocakta tup bebek. Arastirmalarima zaten baslamistim
Insalllah canim tesekkur ederim bu guzel dileklerin icin. Ne yapalim bizimde kaderimiz buymus. Rabbim tasiyamayacagimiz yuk vermesin.Canimm her seyin hayirlisi elbet bir sekilde olcakk biliyorumm hepimiz bir gun anne olacagiz.. mucadelemizi simdiden veriyoruz ki sonraa cok mutlu olucaz bebislerimiz bizimle olcak.. sizleri cokk iyi anliyorum.. ama yilmamamiz lazim ne geliyorsa elden yaapcaz.. az kaldi inaniyorumm
Aynen oylee canimm guzel gunler yakin hep iyi dusunmeye calis ben simdi boyle soyluyorum ama insaniz sonucta benimde suan inanilmaz moralim bozuk cok yoruldum ama dayanmaya calisiyorum boyle dusunup tutunmaya calisiyorum resmenInsalllah canim tesekkur ederim bu guzel dileklerin icin. Ne yapalim bizimde kaderimiz buymus. Rabbim tasiyamayacagimiz yuk vermesin.
Yilmayacagiz elbette maddi manevi elimizden geleni yapacagiz. Insallah sonu guzel olacak
İstersen 1-2 ay daha deneyip geç canım. Ya da zaman kaybetmek istemezsen hemen geç sen bilirsinbende diorum asilamayami gecsem. karar veremedm
Kafan da karar vermek en güzeli, denedikçe insan kendini yıpratıyor, günleri beklemek çok zor. Ben de bir kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, hatta ilk bebek denememdi ve tedaviyle başladım. O kadar umutsuz ve çaresiz hissettim ki. Şuan da yaza kadar bekleyip yazın ben de tüp bebek düşünüyorum. Hakkımız da hayırlısı olsunCatlatmanin 14. Gunu asilamanin 12. Gunu canim sabah idrar testi yaptim negatif. Zaten hicc belirtim yok.
Biraktim artik bu asilama vs bilmem ne. Ocakta tup bebek. Arastirmalarima zaten baslamistim
Kesinlikle katiliyorum bende 4.5 yildir evliyim 8aydir istiyoruz yanlis doktorlar vs cok zaman kaybetmisiz cunku yumurta tembelleigm.varmis catlamada.sknti gecen ay letu diye ilac kullanip catlarma ignesi olmustum.. simdi bu ay doktor degsitirdim klomen ve ovitrelle catlatma ignesi oldum zaten bunu da 5-6 kere denenebiliyormus ama sanirim.doktor bir kac kez daha deneyip kanallarima bakip asilamaya gecer sonra da tup.. inan asilama tup vs onemli degil yeterki saglikla meleklerimize kavusalim sonu guzel olsun hepimizin... sabirr tum anne adaylarinaaaKafan da karar vermek en güzeli, denedikçe insan kendini yıpratıyor, günleri beklemek çok zor. Ben de bir kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, hatta ilk bebek denememdi ve tedaviyle başladım. O kadar umutsuz ve çaresiz hissettim ki. Şuan da yaza kadar bekleyip yazın ben de tüp bebek düşünüyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun
karar veremedm cnm bende bakalm ne olck. obur ay koniscm doktorlaİstersen 1-2 ay daha deneyip geç canım. Ya da zaman kaybetmek istemezsen hemen geç sen bilirsin
Kızlar benim sadece sol da 4 tane yumurtam vardı , acaba çatlamadı mı ? Bugün iğneden sonra ki 15. Günüm ve sol kasığım da ağrı var
Sinirlerimiz çok yıpranıyo canım, her ay olumsuzluğa tahammül edemez olduk. Tabi her şey Allahtan ve bi zamanı olduğunu bi gün mutlaka bizim de güleceğimizi biliyorum. Sabretmek gerekiyo duayla. İnşallah bizim için de her şey güzel olucakUzulme desem sana samimi bir teselli vermis olmam. Cunku bende cok uzuluyorum canim. Hicbirseyden keyif alamaz oldum. Simdi asilamada olumsuz artik. Yapacak ne var aglayip aglayip rahatlamak sonra yola devam etmek. Buradaki arkadaslara o kadar cok uzuluyorum ki kendime herkese rabbim bir gun bizimde yuzumuzu guldurecek inaniyorum. Sonra tum yazdiklarimi tek tek okuyacagim. Vay be ne gunlerdi demek istiyorum
yanlis doktor, yanmis tedaviler, hepsi sorun cnm. benimde 9 ayim cope gittiKesinlikle katiliyorum bende 4.5 yildir evliyim 8aydir istiyoruz yanlis doktorlar vs cok zaman kaybetmisiz cunku yumurta tembelleigm.varmis catlamada.sknti gecen ay letu diye ilac kullanip catlarma ignesi olmustum.. simdi bu ay doktor degsitirdim klomen ve ovitrelle catlatma ignesi oldum zaten bunu da 5-6 kere denenebiliyormus ama sanirim.doktor bir kac kez daha deneyip kanallarima bakip asilamaya gecer sonra da tup.. inan asilama tup vs onemli degil yeterki saglikla meleklerimize kavusalim sonu guzel olsun hepimizin... sabirr tum anne adaylarinaaa
regl den sonra insan ne yapacsgini sasiriyor :)Günaydın kızlar iğneden 16 gün sonra bugün regl oldum şükür. Bakalım bu ay ne yapıcam henüz karar vermedim
Doktorun da daha güzel yönlendirir canım. Ben bile artık tüp bebeği iyice düşünmeye başladım. Eşimin ameliyat süresi 6 ay olsun o sürede olmazsa mayıs haziran gibi tüp bebek düşünücez sanırım. Aşılama da belki denerim bi kez ondan öncekarar veremedm cnm bende bakalm ne olck. obur ay koniscm doktorla
Amin canım bir an önce hayırlısıyla sağlıkla gelsinler. Ben evleneli 3 ay oldu ama 33 yaşındayım, hep düzensizdi adet döngüm, arkadaşlarımdan da bu süreçte sıkıntılar olabileceğini öğrenmiştim zaman içinde. Bebek deneyip olmayınca değilde, başlamadan kontrol olmak istedim. En iyisini de yapmışım bende de tembellik varmış, bir tarafımda pco görüntüsün de kalıyor kist şeklinde. Kendini tanımak da önemli bu süreçte. İlaç evet 6 ay deniyorlarmış. Benim doktorum 1 ay kullandırdı, 1 ayda zaten etkisi devam ediyor diye serbest bıraktı. İnşallah biran önce hepimiz güzel sonuç alırız :)Kesinlikle katiliyorum bende 4.5 yildir evliyim 8aydir istiyoruz yanlis doktorlar vs cok zaman kaybetmisiz cunku yumurta tembelleigm.varmis catlamada.sknti gecen ay letu diye ilac kullanip catlarma ignesi olmustum.. simdi bu ay doktor degsitirdim klomen ve ovitrelle catlatma ignesi oldum zaten bunu da 5-6 kere denenebiliyormus ama sanirim.doktor bir kac kez daha deneyip kanallarima bakip asilamaya gecer sonra da tup.. inan asilama tup vs onemli degil yeterki saglikla meleklerimize kavusalim sonu guzel olsun hepimizin... sabirr tum anne adaylarinaaa
bi kez asilama dusunuyorum cnm. doktorum cok iyi. cok olumlu konustu. ona guveniyorum. bilmiyorum bakalm kararsizim. ayh deli olcm vallahiDoktorun da daha güzel yönlendirir canım. Ben bile artık tüp bebeği iyice düşünmeye başladım. Eşimin ameliyat süresi 6 ay olsun o sürede olmazsa mayıs haziran gibi tüp bebek düşünücez sanırım. Aşılama da belki denerim bi kez ondan önce
Bence gözün aydın canım, bebiş olmadıktan sonra hemen regl olmak en güzeli. Darısı başımaGünaydın kızlar iğneden 16 gün sonra bugün regl oldum şükür. Bakalım bu ay ne yapıcam henüz karar vermedim
Yok sen zaten aşılamayı dene canım. Erkekte pek sorun olmadığı sürece aşılama iyi bi yöntem diye düşünüyorum. Doktorunun iyi olması da en güzeli. Zaten zor bi süreç, onların iyi yönlendirmesine ve olumlu davranışlarına ihtiyacımız varbi kez asilama dusunuyorum cnm. doktorum cok iyi. cok olumlu konustu. ona guveniyorum. bilmiyorum bakalm kararsizim. ayh deli olcm vallahi
Evet arkadasim bi konuda basari saglayamiyorsan bir adim daha ileri gidebilmelisin. Doktorum 2. Bir asilama yapalim dedi. Kesin bir dille reddettim.Kafan da karar vermek en güzeli, denedikçe insan kendini yıpratıyor, günleri beklemek çok zor. Ben de bir kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, hatta ilk bebek denememdi ve tedaviyle başladım. O kadar umutsuz ve çaresiz hissettim ki. Şuan da yaza kadar bekleyip yazın ben de tüp bebek düşünüyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun
Seni oyle iyi anliyorum ki karanlik odalarda esim gormesin diye aylarca gizli gizli agladim. Her adet oldugumda yikildim. Kendimi hirpaladim. Esimle iliskilerimiz bile plan proje uzerine olmaya basladi. Doktor veriyor elimize iliski takvimi. Esim zorlamalardan bikti. Hakli ne diyebilirim ki. Adamda yildi benim yerlerde surunen psikolojimden. Doktorumuz olur ama 3 ay mi 5 ay mi 5 yil mi bilmem dedi. Sebebi aciklanamayan infertilite dipsiz bir kuyu. Bennde tup bebek karari aldim. Esim destekledi. Oda bir an once eski halimize donmek istiyor.Aynen oylee canimm guzel gunler yakin hep iyi dusunmeye calis ben simdi boyle soyluyorum ama insaniz sonucta benimde suan inanilmaz moralim bozuk cok yoruldum ama dayanmaya calisiyorum boyle dusunup tutunmaya calisiyorum resmenguzel.haberlerimizi.alalimm en ennn yakin zamanda dualarim anne olmak isteyen herkesle... su hayat bizede gulsun artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?