Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendi durumumu gördüm sanki yalnız olmadığı bilince insan biraz daha iyi hissediyor bana da eşim bu uygulamayi bile kullanmama kızıyor ama napim teselli oluyorum burda istediğim şekilde kendimi anlatabiliyorum ama çevremdekilere asla.

Merhaba hanımlar. Klomen + ovitrelle kullandm. 29 ekim de çatlatma iğnesi oldum. Bugün 17. Gün hala adet olmadm 15. Gün evde test yaptm Negatif sonuç. Sizce olablir mi hamilelik.
Hersey mumkun ama negatifse genelde oyle oluyor. Benim bugun catlatma ignesinin 14. Asilamanin 12. Gunu sabah idrar testim negatif cikti ve biliyorum ki artik burdan donmez. Tecrube ettim. Insallah senin vardir birseyler

Ben doguda memurum kimsem yok ailem 1400 km uzakta. Yabanciligin icinde kadinlar klubu benim ailem. Derttaslarim var burada her kotu animi paylasiyorum. Kendimi iyi hissediyorum senin gibi

Teşekkür ederim cm benim darisi senin ve tum isteyenlerin basina insallah esinde bir sorun varmi peki senin yumurtan buyuyor ve catliyosa cok guzel aslinda

günaydın canımm bugun nasılsıın tekrardan hamis olmak nasil bir duyguuu
yavrum utandiriyosun ama canm benm kiz ne bileyim çok karmaşık duygular ya ama son testimi dayanamadim yaptimmmmmmmm evet evet yaptım valla akşama kocisten yeni test isteyecem 2 tane

Teşekkür ederim cm benim darisi senin ve tum isteyenlerin basina insallah esinde bir sorun varmi peki senin yumurtan buyuyor ve catliyosa cok guzel aslinda
Bizim iki taraftada en ufak bir sorun yok. 3 ay once hsg cekildim tupler acik. Hormonlarda cok iyi cikti. Esimin degerleri tahminimizden de iyi cikti.
Ama olmuyor 1.5 yildir. Her ay yumurtluyorum sorun yok. Doktor sebebi aciklanamayan infertilite dedi. Olumcul grup

En iyisini yapmissin kesinlikle.bizle basladan tum.kontrolleri.yaptirdik rahliller vs esimin sperm sonuclari da iyidi aonra bir daha yaptirdik tup bebek merkezinde kotu cikti morfolji hareletlilil sonra varikosel oldugu ortaya cikti bir doktor ameliyat dedi.diger doktor cogu erkekte olabilir bu normal suan ameliyatlik boyutta segil ilac ve besin takviyeleriyle guclendirmeye calisiyoruz ayni zamanda ben klomen ve catlatma.ignesi oluyorum ayrica inofolic kullaniyroum doktor benim yumurtamin kaliteli olup bu sekilde.tutunma.ihtimalini arttirmaya calisiyor c.tesi 31.gun olcak gelmesse sabahtann test yapayim diyorum ne kadar korksamda.. ilginc olan hafif agrilarim.vs vardi suan hic adet agrim yok bu durumu yasayan oldu mu kizlar??? kist olsa agri yapardi degil mi

Evet sürekli pskoloji yıpranıyor ve infertilite kelimesi beni çok rahatsız ediyor, ben artık burası dışında kimseyle konuşmuyorum, bi denk geldi arkadaşlarımın haberi oldu o gün bugündür bebek düşünmeyen insanlar sürekli bunu konuşur oldu. Maddi olarak da yıpratıyor ilaçlar iğneler, sürekli hormon yükle. Kendini eksik gibi hissediyorsun bir süre sonra

Arkadaşlar ben aşılamanin 10. Gunu kan testi yaptirmistim ve değer 0.12 çıkmıştı bu gün 14. Gün aşılamanin sizce adet olmazsam testi yenileteyim mi aşılamada doktorum yumurtaların çatlamış demişti bu günlerde adet olmam lazım değil mi

Catlatmanin 14. Gunu asilamanin 12. Gunu canim sabah idrar testi yaptim negatif. Zaten hicc belirtim yok.
Biraktim artik bu asilama vs bilmem ne. Ocakta tup bebek. Arastirmalarima zaten baslamistim

Hakkinda hayirlisi olsun canim.bende 1 kere aşılamada şansimi denicem normal yolla olsa 2 yildir olurdu.

İnşallah gelmez canın ben tam 30. Günde hasta oldum.ilk ilaç ağrıları ciddi şekilde vardı 10. Günden sonra o belirtiler gitmişti, sonrasında bel ve kasık ağrım oldu hasta oldum. Ben kendimi kontrol ettirdim geçen ay işte, bu ay boş bıraktı doktor, aralık da gidicem tekrar. Eşim kendisi dedi, benim değerlerime de baktıralım sürekli ilaç kullanıp yıpranmanın süreci uzatmanın anlamı yok, benim değerlerime de bakılsın kafamız rahat olsun varsa bişey tedavi sürecine gireriz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…