- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.221
Gunaydin canim. Gecmis olsun. Hayirlisi insallahGünaydın kızlar iğneden 16 gün sonra bugün regl oldum şükür. Bakalım bu ay ne yapıcam henüz karar vermedim
Kendi durumumu gördüm sanki yalnız olmadığı bilince insan biraz daha iyi hissediyor bana da eşim bu uygulamayi bile kullanmama kızıyor ama napim teselli oluyorum burda istediğim şekilde kendimi anlatabiliyorum ama çevremdekilere asla.Seni oyle iyi anliyorum ki karanlik odalarda esim gormesin diye aylarca gizli gizli agladim. Her adet oldugumda yikildim. Kendimi hirpaladim. Esimle iliskilerimiz bile plan proje uzerine olmaya basladi. Doktor veriyor elimize iliski takvimi. Esim zorlamalardan bikti. Hakli ne diyebilirim ki. Adamda yildi benim yerlerde surunen psikolojimden. Doktorumuz olur ama 3 ay mi 5 ay mi 5 yil mi bilmem dedi. Sebebi aciklanamayan infertilite dipsiz bir kuyu. Bennde tup bebek karari aldim. Esim destekledi. Oda bir an once eski halimize donmek istiyor.
Insallah biter bu hasret. Rabbim yardimcimiz olsun
Hersey mumkun ama negatifse genelde oyle oluyor. Benim bugun catlatma ignesinin 14. Asilamanin 12. Gunu sabah idrar testim negatif cikti ve biliyorum ki artik burdan donmez. Tecrube ettim. Insallah senin vardir birseylerMerhaba hanımlar. Klomen + ovitrelle kullandm. 29 ekim de çatlatma iğnesi oldum. Bugün 17. Gün hala adet olmadm 15. Gün evde test yaptm Negatif sonuç. Sizce olablir mi hamilelik.
Idrar da çıkması için gününün geçmesi lazım bence en iyisi kan testi varsa bebiş çıkarMerhaba hanımlar. Klomen + ovitrelle kullandm. 29 ekim de çatlatma iğnesi oldum. Bugün 17. Gün hala adet olmadm 15. Gün evde test yaptm Negatif sonuç. Sizce olablir mi hamilelik.
Kendi durumumu gördüm sanki yalnız olmadığı bilince insan biraz daha iyi hissediyor bana da eşim bu uygulamayi bile kullanmama kızıyor ama napim teselli oluyorum burda istediğim şekilde kendimi anlatabiliyorum ama çevremdekilere asla.
Ben doguda memurum kimsem yok ailem 1400 km uzakta. Yabanciligin icinde kadinlar klubu benim ailem. Derttaslarim var burada her kotu animi paylasiyorum. Kendimi iyi hissediyorum senin gibiKendi durumumu gördüm sanki yalnız olmadığı bilince insan biraz daha iyi hissediyor bana da eşim bu uygulamayi bile kullanmama kızıyor ama napim teselli oluyorum burda istediğim şekilde kendimi anlatabiliyorum ama çevremdekilere asla.
günaydın canım. bi daha test yaptın mı :)kızlar günaydın canlar :))))
kızlar günaydın canlar :))))
C
Canim aynen dedigin gibi ilac sorunu olan icin faydali. Zaten yumurtlayan insana neden veriliyor bilmiyorum.
Doktor hizlandirmak icin diyor ama bence hizlandirma ancak asilama yada tup bebek gibi bir yontemle olur.
Bu arada hamile kalmana cokkk sevindim canim benim
yavrum utandiriyosun ama canm benm kiz ne bileyim çok karmaşık duygular ya ama son testimi dayanamadim yaptimmmmmmmm evet evet yaptım valla akşama kocisten yeni test isteyecem 2 tanegünaydın canımm bugun nasılsıın tekrardan hamis olmak nasil bir duyguuu
bebeğim ben dayanamamki valla yaptım ya duramadımgünaydın canım. bi daha test yaptın mı :)
Canım ikinci test baya belirgin var gibi duruyor inş dahada koyulaşır senin adına çok sevindimkızlar bi bakın hele sizi unuturmuyum bu güzel haberi vermede üstteki iğnenin 11. günü dün alttaki 12. günü bugün canlarEki Görüntüle 2205912 @Sevsev12 @karapisso @everytime_night @0fLu @Zeze _skcn @4body1soul @kahvecibaby
Bizim iki taraftada en ufak bir sorun yok. 3 ay once hsg cekildim tupler acik. Hormonlarda cok iyi cikti. Esimin degerleri tahminimizden de iyi cikti.Teşekkür ederim cm benim darisi senin ve tum isteyenlerin basina insallah esinde bir sorun varmi peki senin yumurtan buyuyor ve catliyosa cok guzel aslinda
e nasıl belirginşeti mi canım :)bebeğim ben dayanamamki valla yaptım ya duramadım)
En iyisini yapmissin kesinlikle.bizle basladan tum.kontrolleri.yaptirdik rahliller vs esimin sperm sonuclari da iyidi aonra bir daha yaptirdik tup bebek merkezinde kotu cikti morfolji hareletlilil sonra varikosel oldugu ortaya cikti bir doktor ameliyat dedi.diger doktor cogu erkekte olabilir bu normal suan ameliyatlik boyutta segil ilac ve besin takviyeleriyle guclendirmeye calisiyoruz ayni zamanda ben klomen ve catlatma.ignesi oluyorum ayrica inofolic kullaniyroum doktor benim yumurtamin kaliteli olup bu sekilde.tutunma.ihtimalini arttirmaya calisiyor c.tesi 31.gun olcak gelmesse sabahtann test yapayim diyorum ne kadar korksamda.. ilginc olan hafif agrilarim.vs vardi suan hic adet agrim yok bu durumu yasayan oldu mu kizlar??? kist olsa agri yapardi degil miAmin canım bir an önce hayırlısıyla sağlıkla gelsinler. Ben evleneli 3 ay oldu ama 33 yaşındayım, hep düzensizdi adet döngüm, arkadaşlarımdan da bu süreçte sıkıntılar olabileceğini öğrenmiştim zaman içinde. Bebek deneyip olmayınca değilde, başlamadan kontrol olmak istedim. En iyisini de yapmışım bende de tembellik varmış, bir tarafımda pco görüntüsün de kalıyor kist şeklinde. Kendini tanımak da önemli bu süreçte. İlaç evet 6 ay deniyorlarmış. Benim doktorum 1 ay kullandırdı, 1 ayda zaten etkisi devam ediyor diye serbest bıraktı. İnşallah biran önce hepimiz güzel sonuç alırız :)
Evet sürekli pskoloji yıpranıyor ve infertilite kelimesi beni çok rahatsız ediyor, ben artık burası dışında kimseyle konuşmuyorum, bi denk geldi arkadaşlarımın haberi oldu o gün bugündür bebek düşünmeyen insanlar sürekli bunu konuşur oldu. Maddi olarak da yıpratıyor ilaçlar iğneler, sürekli hormon yükle. Kendini eksik gibi hissediyorsun bir süre sonraEvet arkadasim bi konuda basari saglayamiyorsan bir adim daha ileri gidebilmelisin. Doktorum 2. Bir asilama yapalim dedi. Kesin bir dille reddettim.
Benim bosa kurek cekecek ne zamanim ne sabrim ne psikolojim kaldi.
Ocakta tup bebek durumum sebebi aciklanamayan infertilite bu durum bile insana kafayi yediriyor. Gerek yok tup bebek en iyisi.
Klomeni bende kullandim 2 ay bosuna sonra menogon igne oda bosuna oldu.
Zorlmaya gerek yok ayni seyi
yavrum utandiriyosun ama canm benm kiz ne bileyim çok karmaşık duygular ya ama son testimi dayanamadim yaptimmmmmmmm evet evet yaptım valla akşama kocisten yeni test isteyecem 2 tane
Catlatmanin 14. Gunu asilamanin 12. Gunu canim sabah idrar testi yaptim negatif. Zaten hicc belirtim yok.
Biraktim artik bu asilama vs bilmem ne. Ocakta tup bebek. Arastirmalarima zaten baslamistim
İnşallah gelmez canın ben tam 30. Günde hasta oldum.ilk ilaç ağrıları ciddi şekilde vardı 10. Günden sonra o belirtiler gitmişti, sonrasında bel ve kasık ağrım oldu hasta oldum. Ben kendimi kontrol ettirdim geçen ay işte, bu ay boş bıraktı doktor, aralık da gidicem tekrar. Eşim kendisi dedi, benim değerlerime de baktıralım sürekli ilaç kullanıp yıpranmanın süreci uzatmanın anlamı yok, benim değerlerime de bakılsın kafamız rahat olsun varsa bişey tedavi sürecine gireriz diye.En iyisini yapmissin kesinlikle.bizle basladan tum.kontrolleri.yaptirdik rahliller vs esimin sperm sonuclari da iyidi aonra bir daha yaptirdik tup bebek merkezinde kotu cikti morfolji hareletlilil sonra varikosel oldugu ortaya cikti bir doktor ameliyat dedi.diger doktor cogu erkekte olabilir bu normal suan ameliyatlik boyutta segil ilac ve besin takviyeleriyle guclendirmeye calisiyoruz ayni zamanda ben klomen ve catlatma.ignesi oluyorum ayrica inofolic kullaniyroum doktor benim yumurtamin kaliteli olup bu sekilde.tutunma.ihtimalini arttirmaya calisiyor c.tesi 31.gun olcak gelmesse sabahtann test yapayim diyorum ne kadar korksamda.. ilginc olan hafif agrilarim.vs vardi suan hic adet agrim yok bu durumu yasayan oldu mu kizlar??? kist olsa agri yapardi degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?