- 17 Mayıs 2017
- 484
- 435
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.241
Cizgi var sankim amaa. Kan verdin mi kuzummkızlar bi bakın hele sizi unuturmuyum bu güzel haberi vermede üstteki iğnenin 11. günü dün alttaki 12. günü bugün canlarEki Görüntüle 2205912 @Sevsev12 @karapisso @everytime_night0fLu @Zeze _skcn @4body1soul @kahvecibaby
Kuzum testini bize de at biz de görelim nasıl durum :)bebeğim ben dayanamamki valla yaptım ya duramadım)
Canım benden sana naçizane tavsiye kesinlikle eşinin de spermiogram ve hormon tahlillerine bakılsın. En azından durum ne onu bilip hareket edersiniz. Sen zaten çok yeni denemeye başlamışsın, mutlaka olur biraz sabırİnşallah gelmez canın ben tam 30. Günde hasta oldum.ilk ilaç ağrıları ciddi şekilde vardı 10. Günden sonra o belirtiler gitmişti, sonrasında bel ve kasık ağrım oldu hasta oldum. Ben kendimi kontrol ettirdim geçen ay işte, bu ay boş bıraktı doktor, aralık da gidicem tekrar. Eşim kendisi dedi, benim değerlerime de baktıralım sürekli ilaç kullanıp yıpranmanın süreci uzatmanın anlamı yok, benim değerlerime de bakılsın kafamız rahat olsun varsa bişey tedavi sürecine gireriz diye.
Evet canım biz de öyle düşündük, en azından bir sıkıntı varsa bir de onun tedavi sürecini beklemeyelim diye. Sürekli işten izin alamıyır ve tek cumartesi öğleye kadar açık özeller o da zaman yetmez. Aralık da ben gidicem zaten, onun tahlillerini de Aralık ayına bıraktık. Evet çok yeni benim sürecim ama yaştan biraz korkum, bekliyoruz bakalım hep beraber sabırCanım benden sana naçizane tavsiye kesinlikle eşinin de spermiogram ve hormon tahlillerine bakılsın. En azından durum ne onu bilip hareket edersiniz. Sen zaten çok yeni denemeye başlamışsın, mutlaka olur biraz sabır
aynenncnm. esimde prblm yok ama. sperm testine bakicz. bilgisayarli ortamda bakiolarmisYok sen zaten aşılamayı dene canım. Erkekte pek sorun olmadığı sürece aşılama iyi bi yöntem diye düşünüyorum. Doktorunun iyi olması da en güzeli. Zaten zor bi süreç, onların iyi yönlendirmesine ve olumlu davranışlarına ihtiyacımız var
Yaştan korkucak bi durum yok kuzum yaşın gayet normal. Sadece bi sorun varsa o hallolsun hemen, o önemli. Olucak inşallah inanıyorumEvet canım biz de öyle düşündük, en azından bir sıkıntı varsa bir de onun tedavi sürecini beklemeyelim diye. Sürekli işten izin alamıyır ve tek cumartesi öğleye kadar açık özeller o da zaman yetmez. Aralık da ben gidicem zaten, onun tahlillerini de Aralık ayına bıraktık. Evet çok yeni benim sürecim ama yaştan biraz korkum, bekliyoruz bakalım hep beraber sabır
Sperm testi iyiydi diye hatırlıyorum eşinin. İnşallah sizi çok bekletmiycek bence bebişaynenncnm. esimde prblm yok ama. sperm testine bakicz. bilgisayarli ortamda bakiolarmis
İdrar biraz dağılmış sanki canımcım o yüzden çok net anlayamadım ben. Sen elindeyken çizgiyi görüyo musunidrarı koyar koymaz bus ekilde oldu kızlar A AloeeVeraaneiraida maldelmor Morasigi Wonder-woman I Ilkmelegim K kavin123 ve diğer kızlar Eki Görüntüle 2206037
Kuzucummmm bende bunda çok anlayamadım kuruyunca tekrar fotosunu çek sen görebiliyor Musun çizgiyiidrarı koyar koymaz bus ekilde oldu kızlar A AloeeVeraaneiraida maldelmor Morasigi Wonder-woman I Ilkmelegim K kavin123 ve diğer kızlar Eki Görüntüle 2206037
evet kuzum ama balinada direk göze çarpıyorİdrar biraz dağılmış sanki canımcım o yüzden çok net anlayamadım ben. Sen elindeyken çizgiyi görüyo musun
canm direk görünüyor amaKuzucummmm bende bunda çok anlayamadım kuruyunca tekrar fotosunu çek sen görebiliyor Musun çizgiyi
Eksik degiliz sadece oyle hissettiren insanlar var o kadar.Evet sürekli pskoloji yıpranıyor ve infertilite kelimesi beni çok rahatsız ediyor, ben artık burası dışında kimseyle konuşmuyorum, bi denk geldi arkadaşlarımın haberi oldu o gün bugündür bebek düşünmeyen insanlar sürekli bunu konuşur oldu. Maddi olarak da yıpratıyor ilaçlar iğneler, sürekli hormon yükle. Kendini eksik gibi hissediyorsun bir süre sonra
Seni oyle iyi anliyorum ki karanlik odalarda esim gormesin diye aylarca gizli gizli agladim. Her adet oldugumda yikildim. Kendimi hirpaladim. Esimle iliskilerimiz bile plan proje uzerine olmaya basladi. Doktor veriyor elimize iliski takvimi. Esim zorlamalardan bikti. Hakli ne diyebilirim ki. Adamda yildi benim yerlerde surunen psikolojimden. Doktorumuz olur ama 3 ay mi 5 ay mi 5 yil mi bilmem dedi. Sebebi aciklanamayan infertilite dipsiz bir kuyu. Bennde tup bebek karari aldim. Esim destekledi. Oda bir an once eski halimize donmek istiyor.
Insallah biter bu hasret. Rabbim yardimcimiz olsun
Insallah bundan sonraki ay tutunsun sagliklaa melegin.. cok guzel dusunmussunuz en guzeli birlikte bu yolda ilerlemek yol skntl cok, birlikte asiliyor bircok sey.. hakkimzda hayirlisi olsun ben suan agrimin olmamasi da enteresan normal mi anlayamdim.. zaman desen hic gecmiyorrrİnşallah gelmez canın ben tam 30. Günde hasta oldum.ilk ilaç ağrıları ciddi şekilde vardı 10. Günden sonra o belirtiler gitmişti, sonrasında bel ve kasık ağrım oldu hasta oldum. Ben kendimi kontrol ettirdim geçen ay işte, bu ay boş bıraktı doktor, aralık da gidicem tekrar. Eşim kendisi dedi, benim değerlerime de baktıralım sürekli ilaç kullanıp yıpranmanın süreci uzatmanın anlamı yok, benim değerlerime de bakılsın kafamız rahat olsun varsa bişey tedavi sürecine gireriz diye.
Ben dağılmış die sanırım çok anlayamadım tatlım ama dün bariz gördüm çizgiyi var olduğu belli tatlım:) doktora ne zaman gideceksin ya da kan testini ne zaman yapacaksın tatlım :)canm direk görünüyor ama
kuzum doktora 20 sinde randevu aldm ozaman gidicem testin bu hali idrari damlattiktan sonra oluşan şey ama çizgi hemen ciktiBen dağılmış die sanırım çok anlayamadım tatlım ama dün bariz gördüm çizgiyi var olduğu belli tatlım:) doktora ne zaman gideceksin ya da kan testini ne zaman yapacaksın tatlım :)
Evet ne kdar bilsek de öyle hissettiren insanları da göresim gelmiyor :) tabiki yılmak yok, süreç devam edecekEksik degiliz sadece oyle hissettiren insanlar var o kadar.
Yapacak birsey yok mucadeleye devam
ayy inşallah güzel haberi alırsın sonunda başardın inşallah :))kuzum doktora 20 sinde randevu aldm ozaman gidicem testin bu hali idrari damlattiktan sonra oluşan şey ama çizgi hemen cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?