Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benden sana naçizane tavsiye kesinlikle eşinin de spermiogram ve hormon tahlillerine bakılsın. En azından durum ne onu bilip hareket edersiniz. Sen zaten çok yeni denemeye başlamışsın, mutlaka olur biraz sabır

Evet canım biz de öyle düşündük, en azından bir sıkıntı varsa bir de onun tedavi sürecini beklemeyelim diye. Sürekli işten izin alamıyır ve tek cumartesi öğleye kadar açık özeller o da zaman yetmez. Aralık da ben gidicem zaten, onun tahlillerini de Aralık ayına bıraktık. Evet çok yeni benim sürecim ama yaştan biraz korkum, bekliyoruz bakalım hep beraber sabır

aynenncnm. esimde prblm yok ama. sperm testine bakicz. bilgisayarli ortamda bakiolarmis

Yaştan korkucak bi durum yok kuzum yaşın gayet normal. Sadece bi sorun varsa o hallolsun hemen, o önemli. Olucak inşallah inanıyorum

Eksik degiliz sadece oyle hissettiren insanlar var o kadar.
Yapacak birsey yok mucadeleye devam

Insallah bundan sonraki ay tutunsun sagliklaa melegin.. cok guzel dusunmussunuz en guzeli birlikte bu yolda ilerlemek yol skntl cok, birlikte asiliyor bircok sey.. hakkimzda hayirlisi olsun ben suan agrimin olmamasi da enteresan normal mi anlayamdim.. zaman desen hic gecmiyorrr peki hep 30.gn mu gelir adetin zamannda mi geldi

Ben dağılmış die sanırım çok anlayamadım tatlım ama dün bariz gördüm çizgiyi var olduğu belli tatlım:) doktora ne zaman gideceksin ya da kan testini ne zaman yapacaksın tatlım :)
kuzum doktora 20 sinde randevu aldm ozaman gidicem testin bu hali idrari damlattiktan sonra oluşan şey ama çizgi hemen cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…