Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yanında olduğunu hissetmediğin zaman daha da yıpratıcı bir hal alıyor, benim normal bir adet döngüm yok günü güne olan. 30/32/35 şeklinde olurum. Olmadan iki gün önce başlamaz ağrılarım Ağrım olur ve olurum. İlaç kullanınca o ağrı sancı 2 güne yayıldı be sonrasında oldu. Bi de ben çok şeker tatlıya düşerim çılgınca yerim sonra da 1/2 gün sonra hasta olurum aynı şekilde oldu. Benim de bi ara iğne yüzünden olan ağrılarım geçmişti 0 his vardı, sonra başladı ve oldu. Test yaptın mı sen günün geçti sanırım

Evet kizlar suan doktordayim bekliyorum. Dua edin de versin catlatma ignesini ya adetli halimle alttan muayene olmak istemiyorum
Kuzum adetliyken pek alttan muayene yapmazlar, genelde karından oluyo yumurta takibi. İnşallah her şey çok güzeldir

Kızlar ben de 10 da civanperçemi çayı içtim, şu an sanki kasık ağrılarım başladı. İnşallah adet olurum

İnsallah Allahin izni ile sende kendiliginden kalirsin cnm baska baska doktorlarada gittinmi kendin icin ben 5 doktora gittim 3 u hic hic biseyin yok dedi bana tahliller vs nornmaldi ama diger 2 doktor sayesinde tedavi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…