- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.261
Evet yanında olduğunu hissetmediğin zaman daha da yıpratıcı bir hal alıyor, benim normal bir adet döngüm yok günü güne olan. 30/32/35 şeklinde olurum. Olmadan iki gün önce başlamaz ağrılarım Ağrım olur ve olurum. İlaç kullanınca o ağrı sancı 2 güne yayıldı be sonrasında oldu. Bi de ben çok şeker tatlıya düşerim çılgınca yerim sonra da 1/2 gün sonra hasta olurum aynı şekilde oldu. Benim de bi ara iğne yüzünden olan ağrılarım geçmişti 0 his vardı, sonra başladı ve oldu. Test yaptın mı sen günün geçti sanırımInsallah bundan sonraki ay tutunsun sagliklaa melegin.. cok guzel dusunmussunuz en guzeli birlikte bu yolda ilerlemek yol skntl cok, birlikte asiliyor bircok sey.. hakkimzda hayirlisi olsun ben suan agrimin olmamasi da enteresan normal mi anlayamdim.. zaman desen hic gecmiyorrrpeki hep 30.gn mu gelir adetin zamannda mi geldi
Biraz erken mi çektin canım, dağınık görünüyor idrar etkisi yüzünden seçemedim benidrarı koyar koymaz bus ekilde oldu kızlar A AloeeVeraa @neiraidamaldelmor @Morasigi Wonder-woman @Ilkmelegim @kavin123 ve diğer kızlar Eki Görüntüle 2206037
ayy insallah bebeğim ya sende goruyomusn çizgiyi idrari damladır damlamaz bu şekilde olduayy inşallah güzel haberi alırsın sonunda başardın inşallah :))Anneyimbenanne35
evet hemen süzülürken cıktı hemen çektim kuzumBiraz erken mi çektin canım, dağınık görünüyor idrar etkisi yüzünden seçemedim ben
evet silik kuzum insallah ya yarın yeniden yapicam yarın iğnenin 14. günüçok silik mi acaba fon da kırmızı ya inşallah vardır ama tekrar yaparsan onu görmek isterim
Çeksene tekrardan daha nettir şimdievet hemen süzülürken cıktı hemen çektim kuzum
Hadi inşallah o zaman hayırlısı olsun. Heyecanla kan vermeni bekliyorum :)evet kuzum ama balinada direk göze çarpıyor
Kuzum adetliyken pek alttan muayene yapmazlar, genelde karından oluyo yumurta takibi. İnşallah her şey çok güzeldirEvet kizlar suan doktordayim bekliyorum. Dua edin de versin catlatma ignesini ya adetli halimle alttan muayene olmak istemiyorum
Aaa ben hastayken alltan muayne etti doktorum, eğer sen rahatsız olmıycaksın görmem açısından daha iyi dediKuzum adetliyken pek alttan muayene yapmazlar, genelde karından oluyo yumurta takibi. İnşallah her şey çok güzeldir
beni hep alttan muayene etmislerdi. sinir bozucuKuzum adetliyken pek alttan muayene yapmazlar, genelde karından oluyo yumurta takibi. İnşallah her şey çok güzeldir
ay hadi.musmutlu haberler olsn cnmidrarı koyar koymaz bus ekilde oldu kızlar A AloeeVeraa @neiraidamaldelmor @Morasigi Wonder-woman @Ilkmelegim @kavin123 ve diğer kızlar Eki Görüntüle 2206037
Bizim iki taraftada en ufak bir sorun yok. 3 ay once hsg cekildim tupler acik. Hormonlarda cok iyi cikti. Esimin degerleri tahminimizden de iyi cikti.
Ama olmuyor 1.5 yildir. Her ay yumurtluyorum sorun yok. Doktor sebebi aciklanamayan infertilite dedi. Olumcul grup
Aaa ben hastayken alltan muayne etti doktorum, eğer sen rahatsız olmıycaksın görmem açısından daha iyi dedi
ayy insallah bebeğim ya sende goruyomusn çizgiyi idrari damladır damlamaz bu şekilde olduEki Görüntüle 2206049 Eki Görüntüle 2206049
Ayyy tatliskom ne guzel bi pembislik gözüküyor orda öyle insallah giderek de koyulasir tatliminsncnm ins. hadi bakalm takip edelim
Hadi ya ben hiç adetliyken alttan muayene oldum kuzum ama olanları duydum daha önce deAaa ben hastayken alltan muayne etti doktorum, eğer sen rahatsız olmıycaksın görmem açısından daha iyi dedi
Sark vazifesi icin dogudayiz.İnsallah Allahin izni ile sende kendiliginden kalirsin cnm baska baska doktorlarada gittinmi kendin icin ben 5 doktora gittim 3 u hic hic biseyin yok dedi bana tahliller vs nornmaldi ama diger 2 doktor sayesinde tedavi gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?