Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm adetliyken bakiliyor bende adetliyken 2 kere alttan muayne oldum daha iyi o zaman anliyolar
Evet bana da öyle demişti, daha iyi oluyor diye. Bakalım bu ay da ilaçsızım :) aralık da gidicem tekrar doktora. Ovulasyon falan da almadım, yumurtam olur mu olmaz mı bilmiyorum. Kasıklarımda belimde ağrı var ama ilaç kullanıyor gibi

Kesinlikle canim alttan muayene oluyo adette olsan ben artik alstm hic ceknmiyorm erkek olmasina ragmen doktorm okadr rahatlatiyo ki bakmiyo zaten adam ekrana bakiyo:)
Evet benim doktorum da öyle, hiç rahatsız edecek bir tavrı yok, direk ekrana bakıyor. Ama ilk bi gitmiştim onu hiç sevmedim norma oturdu önüme o rahatsız ediciydi, zaten bembeyaz çıkmışım odadan

Evet benim doktorum da öyle, hiç rahatsız edecek bir tavrı yok, direk ekrana bakıyor. Ama ilk bi gitmiştim onu hiç sevmedim norma oturdu önüme o rahatsız ediciydi, zaten bembeyaz çıkmışım odadan
Ne mutlu kuzum:) zstn kadnlar cok rahat icini karstiriyo resmen erkekler daha hassas canin acimiyo:)

Valla burasi olmasa nasl konuscaz rahatlicaz bilmiyorum.. seni en iyi yasayan insanlar anlyor burasi ve sizler cok iyi geliyorsunuz bircok da duyguma.tercuman oluyorsunuz. benim duzensizdi cok 32 33 35 34 .gunlerde olurdum.. progestan kullandim agustosta 28.gun geldi.sonra ki ay 29.. sonra ki ay 30 o yuzden bu ay 31.gune.kadr bekleyim dedim.o da c.tesi gunune kadr en kotu c.tesi sabah idrar testi yapsam olur sanirim tabi bu aksam.yarin gelemezse en kisir dongu surec

Aynen cnm bence herkes olmali cok kotu oluyosun ama ona göre tahlil ve ilac veriyolar hayirlisinolsun cnm kendiliginden olur insallah :)

Kesinlikle burda hepimiz birbirimizden bir çok şey öğreniyoruz, arkadaş oluyoruz. Kendimiz hamile kalmış gibi sevinip olmayınva üzülüyoruz. Hergün yüzyüze olduğun insanlar ayı hassasiyeti göstermiyor maalesef. Anladım senin de aynı benim gibi, ilaç kullandın mı peki bu ay, çatlatma iğnesi falan. O zaman çok da sarkıp geçikmiyor, bence test yapabilirsin bence

aynen kirk yildir taniyormusum gibi ..herkes samimi ve birbirnie yardimci kaderdasiz bir yerde hamile oldugumuz haberleri de birlikte kutlariz insallah.. klomen kullandim 31 ekimde ovitrelle catlatma ignesi oldum her ay birgn attigi icin 31.gun sabah yapcam artik.. dua edelim.birbirmize ne olur tek cizgilerden aglamaklardan her ay ayni sureclerden cok mutsuz oluyorum.. kendi kendime.icimde savas veriyorum adet oluyorm sonra yine ayni.. ( sende haberdar et canik suan ne asamadasin?? kafana bir sey takilirsa da sorabilirsin

Kuzum adetliyken pek alttan muayene yapmazlar, genelde karından oluyo yumurta takibi. İnşallah her şey çok güzeldir
Alttan oldu cabim da acimadi ya sorun olmadi yani yarin klomen e baslicam bakalm onumuzdeki hafta da igne vurulcak heralde haydi insallah daha onceki ilkte tuttugu icin buda ilkte tutar diye umutluyum ama hayirlisi bakalm

Canım sen yap testi ilaç kullanmışsın artık varsa görünür, korkuyoruz ama mecbur bilmemiz de lazım kendimizi toplarlamak için üzme ne olursa olsun sonuç kendini, elbet Rabbim nasip edecektir inşallah :) bana bu ay grlme dedi doktorum ilaç iğne yok etkisi devam eder zaten dedi, işte 8. Günüm yumurta var mı yok mu bilmiom, serbest takılın dedi :) kısmet artık. Ovulasyon testi falan da almadım, takip etmek istemedim. Dilerim çift çizgiyi görürsün bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…