- 29 Ağustos 2014
- 3.483
- 3.926
- 333
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.301
Cizgi baya belli olmus canim. Rabbim saglikli sihhatli evlat nasip etsin insallahdönemedim kızlar bi türlü kusura bakmayin ya cocuklarinokula bıraktım işlerim vardı anca geldim ve testimin son hali bus ekilde canlar @Sevsev12 @AloeeVeraa @UmutluKarTanesi @Esrasvn @Morasigi @Wonder-woman @Huzur45 Eki Görüntüle 2206084 ve diğer kizlar
Bak şuan gayet net bir şekilde görebiliyorum tatlım ya hadi gözünaydın olsun inşaallah :) darısı başımıza :)dönemedim kızlar bi türlü kusura bakmayin ya cocuklarinokula bıraktım işlerim vardı anca geldim ve testimin son hali bus ekilde canlar @Sevsev12 @AloeeVeraa @UmutluKarTanesi @Esrasvn @Morasigi @Wonder-woman @Huzur45 Eki Görüntüle 2206084 ve diğer kizlar
inşalalh kuzum benm isteyen dileyen herkese naısl olur insalalhBak şuan gayet net bir şekilde görebiliyorum tatlım ya hadi gözünaydın olsun inşaallah :) darısı başımıza :)
Bnde yukleyememistim canim uygulamadan olmuyor siteden giris yapinca yukleniyorKızlar 6 dk önce test yaptım ama yükleyemiyorum testi
Çok çok sevindim tatlım düne göre daha koyu gibi hatta bana öyle geldi :)inşalalh kuzum benm isteyen dileyen herkese naısl olur insalalh
Tşk ederim canım bide ordan bakayımBnde yukleyememistim canim uygulamadan olmuyor siteden giris yapinca yukleniyor
Igneden 15 gun sonra çıkıyor canim idrar testinde genellikleselam arkadaşlar. 11 aylık bir deneme sürecinin ardından, benim de tedavide ilk ayım. PCOS'luyum. SAT 29 Ekim... 5 gün femara ardından çatlatma iğnemi 7 Kasım'da oldum. Ne zaman belli olmaya başlar acaba? Merak içindeyim
ayyyy tebrik ederimmm cok net cift cizgii darisi isteyen herkesin basinaa harika bir duygudur suan yasadiklarin allahm saglikla.kucagina almayi nasip etsinnndönemedim kızlar bi türlü kusura bakmayin ya cocuklarinokula bıraktım işlerim vardı anca geldim ve testimin son hali bus ekilde canlar @Sevsev12 @AloeeVeraa @UmutluKarTanesi @Esrasvn @Morasigi @Wonder-woman @Huzur45 Eki Görüntüle 2206084 ve diğer kizlar
Kan testinde tespitin öncesinde belirti tarzında bir şey yaşayan var mı?Igneden 15 gun sonra çıkıyor canim idrar testinde genellikle
Haberdar ederim yaptigimda muhakkak canim.. bencede en guzeli kafa rahatligi herkes ayni seyi soyluyor ya sizede inaniyorum guzel gelecek bol bol.incir ve corekotu ye canim.inanilmaz yumurtaya iyi geliyorr..Canım sen yap testi ilaç kullanmışsın artık varsa görünür, korkuyoruz ama mecbur bilmemiz de lazım kendimizi toplarlamak için üzme ne olursa olsun sonuç kendini, elbet Rabbim nasip edecektir inşallah :) bana bu ay grlme dedi doktorum ilaç iğne yok etkisi devam eder zaten dedi, işte 8. Günüm yumurta var mı yok mu bilmiom, serbest takılın dedi :) kısmet artık. Ovulasyon testi falan da almadım, takip etmek istemedim. Dilerim çift çizgiyi görürsün bu ay
Bebiş var gibi duruyor. Bi kan testi yaptırsan kesinleşir. TebriklerEki Görüntüle 2206091 Kızlar bi bakar mısınız 6 dk sonra böyle oldu
Sahsen ben yasamamistim ama sadece hissetmistim. Ilk testimde negatifi gormeme ragmen ben hamileyim deyip testi tekrarlamistim ve pozitifi gormustumKan testinde tespitin öncesinde belirti tarzında bir şey yaşayan var mı?
Kesilmiş yarıda :) ama var yaniEki Görüntüle 2206091 Kızlar bi bakar mısınız 6 dk sonra böyle oldu
Baska testin varsa sabah tekrarlar misin canim daha iyi olur yarisi cikmamis ya onun icin yaniEki Görüntüle 2206091 Kızlar bi bakar mısınız 6 dk sonra böyle oldu
Canım ben bu ay aşılama yaptırdım aşılamanin 10. Gunu yaptım 0.12 cıktı bu gün 14. Günü yani bilemedim yaaBebiş var gibi duruyor. Bi kan testi yaptırsan kesinleşir. Tebrikler
Benim de kasıklarmda , iğneden beri, sızı şeklinde birşeyler hissediyorum. tabi daha çok erken. tam 2 hafta olunca sanırım bi test yaparım. sende olmuş muydu iğneden sonra sızı şeklinde hafif şiddette ağrılar?Sahsen ben yasamamistim ama sadece hissetmistim. Ilk testimde negatifi gormeme ragmen ben hamileyim deyip testi tekrarlamistim ve pozitifi gormustum
14. Gün aşılamadan sonraki ama 10. Gün kanda negatiftiKesilmiş yarıda :) ama var yani
Çizgi kaçıncı günün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?