- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.321
Haklısın canım ilk idrarda tekrar yapayım en iyisiBaska testin varsa sabah tekrarlar misin canim daha iyi olur yarisi cikmamis ya onun icin yani
evet kuzum attım 11. 12. 13. gün testleriniÇok çok sevindim tatlım düne göre daha koyu gibi hatta bana öyle geldi :)
aaa masallah sayfamizdan ne guzel haberler aliyoruzz :) bencede var ama.ne olur ne olmaz ucu silink olmus ya sen istersen kan testi de yaptirrr sonucu bizimlede paylas ama dualarim.isteyrn herkesleeeEki Görüntüle 2206091 Kızlar bi bakar mısınız 6 dk sonra böyle oldu
Giderek koyulasmis canım kan testi vermelisin benceevet kızlar kısaca toparlarsam iğnenin 11. gününden 14. gününe sıraladığım testler ilk başta cıktı hepsinde çizgi ama kurudukça belirgin lestiEsrasvn neiraida U UmutluKarTanesi A AloeeVeraa Sevsev12 karapisso M Melegiminnnannesi K kavin123 I Ilkmelegim Eki Görüntüle 2206093
güzel haberlerini bekliyoruz. aşılama ise bi doktora gönderebilirsin bu görseli bence. seni daha sağlıklı yönlendirir sanıyorum :)Canım ben bu ay aşılama yaptırdım aşılamanin 10. Gunu yaptım 0.12 cıktı bu gün 14. Günü yani bilemedim yaa
Çok tşk ederim canım ama teste bozukluk var sanırım çünkü negatifti pazar günü kan tahlilimaaa masallah sayfamizdan ne guzel haberler aliyoruzz :) bencede var ama.ne olur ne olmaz ucu silink olmus ya sen istersen kan testi de yaptirrr sonucu bizimlede paylas ama dualarim.isteyrn herkesleee
Onlar ilaclarin etkisi canim o yuzden ben dikkate almadim o agrilariBenim de kasıklarmda , iğneden beri, sızı şeklinde birşeyler hissediyorum. tabi daha çok erken. tam 2 hafta olunca sanırım bi test yaparım. sende olmuş muydu iğneden sonra sızı şeklinde hafif şiddette ağrılar?
Aynen canim oyle daha net alirsin sonucu. Sabah guzel haberlerini bekliyoruz insallahHaklısın canım ilk idrarda tekrar yapayım en iyisi
evet kızlar kısaca toparlarsam iğnenin 11. gününden 14. gününe sıraladığım testler ilk başta cıktı hepsinde çizgi ama kurudukça belirgin lestiEsrasvn neiraida U UmutluKarTanesi A AloeeVeraa Sevsev12 karapisso M Melegiminnnannesi K kavin123 I Ilkmelegim Eki Görüntüle 2206093 Morasigi
Çok tşk ederim canım ama teste bozukluk var sanırım çünkü negatifti pazar günü kan tahlilim
olsunnn canimm hic moral bozmak.yokk bir bekle bakalim.. herseyin hayirlisiii az kaldii cokkÇok tşk ederim canım ama teste bozukluk var sanırım çünkü negatifti pazar günü kan tahlilim
ya hamilesiiiin he bence git kan ver hemen ay çok sevindimmm
günün geçtimi kuzumHanımlar test aldım da ilk idrarlami yapmak gerekiyor farkediyor mu
Aynen kısmette varsa olur aslında hiç umudum yok çünkü ne kaşık agrım ne göğüs ağrısı hicbir şey yok bazen adet tarihine yakın zamanda böyle çıkabiliyor testt bozuk yada yarın bakalım nasıl olacak ona göre değerlendiririz hepinize yorumlariniz içinn cccoooookkkk teşekkür ederimolsunnn canimm hic moral bozmak.yokk bir bekle bakalim.. herseyin hayirlisiii az kaldii cokk
Ben de kistte var canım korkumdan yiyemedim onları, güzel olur inşallah hepimiz içinHaberdar ederim yaptigimda muhakkak canim.. bencede en guzeli kafa rahatligi herkes ayni seyi soyluyor ya sizede inaniyorum guzel gelecek bol bol.incir ve corekotu ye canim.inanilmaz yumurtaya iyi geliyorr..
Yok geçmedi canım 5 gün var adetime ama belirti olunca alayım dedim sık idrara çıkıyorum kaşık ve belimde batmalar oluyorgünün geçtimi kuzum
Canım git koş kan verÇizgi belirmiş kurudukça hadi inşallah yaa geliyor bebiş sanki
ay inşalalh doğrudur bide cikmassa valla kalp krizzi geçiririm yeminle ama koyulaşıyor gün geçtikçe demi kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?