- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.341
cok ilginc benimde 29.gunum ne kasik agrim var ne adet olcak gibi agri.. goguslerim biraz sis o kadar...Aynen kısmette varsa olur aslında hiç umudum yok çünkü ne kaşık agrım ne göğüs ağrısı hicbir şey yok bazen adet tarihine yakın zamanda böyle çıkabiliyor testt bozuk yada yarın bakalım nasıl olacak ona göre değerlendiririz hepinize yorumlariniz içinn cccoooookkkk teşekkür ederim
20 si salı günü anca randevu aldım çünkü kuzum yacanım ilk yaptığında çıktı zaten sonrasında da gitgide koyulaştı bence oldu bu sefer
ne zaman kan vereeceksin
Canım sen testi tekrarla bi şansın varsa, şüphe de bırakmış, burda arkadaşımız var 12. Gün kanda nefatif 14 gün pozitif belli olmazAynen kısmette varsa olur aslında hiç umudum yok çünkü ne kaşık agrım ne göğüs ağrısı hicbir şey yok bazen adet tarihine yakın zamanda böyle çıkabiliyor testt bozuk yada yarın bakalım nasıl olacak ona göre değerlendiririz hepinize yorumlariniz içinn cccoooookkkk teşekkür ederim
20 si salı günü anca randevu aldım çünkü kuzum ya
Aşılamada durum nasıl bilmiyorum canım ama Buradaki arkadaşlardan@ esrsvndi 12. Gün negatif çıkış 14. Gün hamile olduğunu öğrenen tatlım var yani bence yarın sabah da test yap olmadı tekrar kan ver canım14. Gün aşılamadan sonraki ama 10. Gün kanda negatifti
evet kızlar kısaca toparlarsam iğnenin 11. gününden 14. gününe sıraladığım testler ilk başta cıktı hepsinde çizgi ama kurudukça belirgin lestiEsrasvn neiraida @UmutluKarTanesi A AloeeVeraa @Sevsev12 @karapisso M Melegiminnnannesi K kavin123 @Ilkmelegim Eki Görüntüle 2206093 @Morasigi[/QUOTE
yaa var gibi canım. yani koyulaşmış. hadi hayırlısı olsun. inşallah vardır ve sağlıkla gelir dunyaya :)
14. Gün aşılamadan sonraki ama 10. Gün kanda negatifti
20 si salı günü anca randevu aldım çünkü kuzum ya
inşllah balim insallah evet koyulaşıyor gitgide eşim bu akşam 2 tane daha test getrcek onlarida yapayım saliya kadr insallah yaCnm gitgide koyulasma var bendede oyle olmustu hatirlarsin belki ben hissediyorum ya sen hamilesin Allahin izniyle
Yaaaa sen nasıl duruosunnn tatlım ya git yaptır kan testini koyuluk artarak devam ediyor :) şükürler olsunevet kuzum attım 11. 12. 13. gün testlerini
yaramış valla anacim napiyim mecburum beklemeye ozaman randevu sabah erken e almıştım yani koyulaşma var çok şükür bin şükür rabbim herkese nasip etsin inşalalh koskoca 3 sene her ay bu günü bekledim ağladım yalvardım ama çok şükür kesin belli olsun neler yaptığını sizinle paylaşacağım kizlarya beş gün daha nasıl bekleyeceksin böyle :)
valla ben olsam gidip hemen kan vermiştim gerçi görünen köy kılavuz istemez geliyor bebiş totem işe yaradıı
çok şükür balim ama mecbur bekleyecegim çünkü randevu ayın 20sinde o yüzden ama eşim test getrcek tekrarliycamYaaaa sen nasıl duruosunnn tatlım ya git yaptır kan testini koyuluk artarak devam ediyor :) şükürler olsun
ay bende heyecanlandm cnm. cok sevindim. allah bizede nasip etsindönemedim kızlar bi türlü kusura bakmayin ya cocuklarinokula bıraktım işlerim vardı anca geldim ve testimin son hali bus ekilde canlar @Sevsev12 A AloeeVeraa @UmutluKarTanesiEsrasvn @Morasigi Wonder-woman maldelmor Eki Görüntüle 2206084 ve diğer kizlar
inşllah balim insallah evet koyulaşıyor gitgide eşim bu akşam 2 tane daha test getrcek onlarida yapayım saliya kadr insallah ya
yaramış valla anacim napiyim mecburum beklemeye ozaman randevu sabah erken e almıştım yani koyulaşma var çok şükür bin şükür rabbim herkese nasip etsin inşalalh koskoca 3 sene her ay bu günü bekledim ağladım yalvardım ama çok şükür kesin belli olsun neler yaptığını sizinle paylaşacağım kizlar
Rabbim inşşş yüzünü güldürsün tatlım hepimize de nasip etsin çok çok güzel ya ben bile duygulandım senin adına da çok sevindim :)çok şükür balim ama mecbur bekleyecegim çünkü randevu ayın 20sinde o yüzden ama eşim test getrcek tekrarliycam
yok soylemedim ona surpriz hazirliycam hediye paketinde emzik test cubugu koycam eve gelince sana hediye gelmis getirdiler diycem açacak ve tatatammmmmmYarin kesin net sonuc cnm merak etme :) ama geliyo bebis :) esin biliyomu pozitif ciktigini :)
Ay bana denk gelmemiş demek ki canımcım. Adetliyken hep karından bakıyo doktorum, adet sonrası alttanbeni hep alttan muayene etmislerdi. sinir bozucu
yok soylemedim ona surpriz hazirliycam hediye paketinde emzik test cubugu koycam eve gelince sana hediye gelmis getirdiler diycem açacak ve tatatammmmmm
canm benm insallah dilerim rabbi. herkese nasip eder çok sağol hayatmRabbim inşşş yüzünü güldürsün tatlım hepimize de nasip etsin çok çok güzel ya ben bile duygulandım senin adına da çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?