Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok ilginc benimde 29.gunum ne kasik agrim var ne adet olcak gibi agri.. goguslerim biraz sis o kadar... bekleyecegiz canimm...

Canım sen testi tekrarla bi şansın varsa, şüphe de bırakmış, burda arkadaşımız var 12. Gün kanda nefatif 14 gün pozitif belli olmaz

ya beş gün daha nasıl bekleyeceksin böyle :)
valla ben olsam gidip hemen kan vermiştim gerçi görünen köy kılavuz istemez geliyor bebiş totem işe yaradıı
yaramış valla anacim napiyim mecburum beklemeye ozaman randevu sabah erken e almıştım yani koyulaşma var çok şükür bin şükür rabbim herkese nasip etsin inşalalh koskoca 3 sene her ay bu günü bekledim ağladım yalvardım ama çok şükür kesin belli olsun neler yaptığını sizinle paylaşacağım kizlar

Yaaaa sen nasıl duruosunnn tatlım ya git yaptır kan testini koyuluk artarak devam ediyor :) şükürler olsun
çok şükür balim ama mecbur bekleyecegim çünkü randevu ayın 20sinde o yüzden ama eşim test getrcek tekrarliycam

Allah bütün bekleyenlere versin inşallah senin gibi çok sevindim senin adna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…