- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.361
yok kuzum veremem gidemem ondan bat a 3 gün varrBen heyecandan yapamamistim sürprizi :) insallah cnm 20 sinden onxe kan vermicekmisin bata kac gin var
Ay bana denk gelmemiş demek ki canımcım. Adetliyken hep karından bakıyo doktorum, adet sonrası alttan
amin kuzum amin allah razı olsun rabbim tez zamanda senide isteyen herkesi de sevinirsin inslaalhAllah bütün bekleyenlere versin inşallah senin gibi çok sevindim senin adna
yok kuzum veremem gidemem ondan bat a 3 gün varr
Alttan daha iyi görüyolar canım tabi. Ama klomen zaten 3.gün başladım hep, yani bi kere karından bakıyodu sonra zaten adet bitmiş oluyodu ve alttan bakıyodu kuzumHepsinin tarzı farklı herhalde :) daha iyi görünüyor ne var ne yok demişti bana. Benim bu ay yine kasık ve bel ağrım var regli olcak gibi hiç bi anlam veremiyorum ilaç da kullanmadım halbuki
öyle yapcam yarın sabah tekrarliycam bide cumartesi yada pazarOlsun cnm daha iyi kesin sonuc olur en azindan sen idrar testine devam et :)
O zaman yine ilkte tutabilir senin canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah :)Alttan oldu cabim da acimadi ya sorun olmadi yaniyarin klomen e baslicam bakalm onumuzdeki hafta da igne vurulcak heralde haydi insallah daha onceki ilkte tuttugu icin buda ilkte tutar diye umutluyum ama hayirlisi bakalm
Ooo kuzumm maşallah ya bak işte şimdi çok net görünüyodönemedim kızlar bi türlü kusura bakmayin ya cocuklarinokula bıraktım işlerim vardı anca geldim ve testimin son hali bus ekilde canlar @Sevsev12 A AloeeVeraa @UmutluKarTanesiEsrasvn @Morasigi @Wonder-woman maldelmor Eki Görüntüle 2206084 ve diğer kizlar
iyimis senin cnm. benim.oyle degildi. bu yeni doktor nasil bilmiomAy bana denk gelmemiş demek ki canımcım. Adetliyken hep karından bakıyo doktorum, adet sonrası alttan
Merhaba canım hoş geldin. Çatlatma iğnesindrn 14-15 gün sonra artık kesin sonucu verir testler. İnşallah bebişin seninledirselam arkadaşlar. 11 aylık bir deneme sürecinin ardından, benim de tedavide ilk ayım. PCOS'luyum. SAT 29 Ekim... 5 gün femara ardından çatlatma iğnemi 7 Kasım'da oldum. Ne zaman belli olmaya başlar acaba? Merak içindeyim
Canımcım ya sen hamilesin bence resmen :) kaçıncı günün bugünEki Görüntüle 2206091 Kızlar bi bakar mısınız 6 dk sonra böyle oldu
Kuzum zaten değer pat diye artıyo öyle 1-2 den yükselmeye başlamıyo ki direkt 15-20 den falan yükseliyo. Sen hamilesin bence :)Canım ben bu ay aşılama yaptırdım aşılamanin 10. Gunu yaptım 0.12 cıktı bu gün 14. Günü yani bilemedim yaa
valla bilmiyom ama cokkk merak ediyorum ya insallah güzel sonuçlar olur kanada halen soktayim aama eee 3 sene negatif gören ben duan inanamiyorum bileOoo kuzumm maşallah ya bak işte şimdi çok net görünüyohem de dünküne göre çok daha koyu, kesin artık yani. Acaba kanda kaç çıkıcaak :)
Aminnn canımm . PCOS zor bi süreç çünkü. Rabbim inşallah tez zamanda herkesin niyetine göre verirMerhaba canım hoş geldin. Çatlatma iğnesindrn 14-15 gün sonra artık kesin sonucu verir testler. İnşallah bebişin seninledir
Ama yumurta takibi için hep adetin 3.günü gidiyodum kuzum bi o gün karından bakıyodu. Sonra 5 gün klomen kullanıyodum ve zaten adet bitiyodu. Yani diğer gidişlerimde hep alttan bakıyodu sonraBaklamamasi cok ilginc cnm ustten rahat gozukmuyor ki zaten tedavi ve teshis icin genelde bakarlar aslinda
Insallah canım gun gun bilgiler verecegim burdan artikO zaman yine ilkte tutabilir senin canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah :)
Geldi artık bebişin inan annesi :)valla bilmiyom ama cokkk merak ediyorum ya insallah güzel sonuçlar olur kanada halen soktayim aama eee 3 sene negatif gören ben duan inanamiyorum bile
Amiin canım benim. Allah isteyen herkese bir an önce versin. Pcosile herkes rahat hamile kalabiliyo, eşinde sorun yoksa hiç korkma canımAminnn canımm . PCOS zor bi süreç çünkü. Rabbim inşallah tez zamanda herkesin niyetine göre verirHerkese hayırlı sonuçlar versin diliyorum
Ahhh keşkee canım keşke rabbime çok dua ediyorum eşim hergun sabah namazına kalkıp o soğukta meryem süresini okuyor en çok onun için istiyorum zaten kendimi geçtim artikKuzum zaten değer pat diye artıyo öyle 1-2 den yükselmeye başlamıyo ki direkt 15-20 den falan yükseliyo. Sen hamilesin bence :)
Kıyamam size ya. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bence gelmiş bebeğin dualarınızın karşılığı inşallahAhhh keşkee canım keşke rabbime çok dua ediyorum eşim hergun sabah namazına kalkıp o soğukta meryem süresini okuyor en çok onun için istiyorum zaten kendimi geçtim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?