Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepsinin tarzı farklı herhalde :) daha iyi görünüyor ne var ne yok demişti bana. Benim bu ay yine kasık ve bel ağrım var regli olcak gibi hiç bi anlam veremiyorum ilaç da kullanmadım halbuki
Alttan daha iyi görüyolar canım tabi. Ama klomen zaten 3.gün başladım hep, yani bi kere karından bakıyodu sonra zaten adet bitmiş oluyodu ve alttan bakıyodu kuzum

Alttan oldu cabim da acimadi ya sorun olmadi yani yarin klomen e baslicam bakalm onumuzdeki hafta da igne vurulcak heralde haydi insallah daha onceki ilkte tuttugu icin buda ilkte tutar diye umutluyum ama hayirlisi bakalm
O zaman yine ilkte tutabilir senin canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah :)

Merhaba canım hoş geldin. Çatlatma iğnesindrn 14-15 gün sonra artık kesin sonucu verir testler. İnşallah bebişin seninledir

Canım ben bu ay aşılama yaptırdım aşılamanin 10. Gunu yaptım 0.12 cıktı bu gün 14. Günü yani bilemedim yaa
Kuzum zaten değer pat diye artıyo öyle 1-2 den yükselmeye başlamıyo ki direkt 15-20 den falan yükseliyo. Sen hamilesin bence :)

Ooo kuzumm maşallah ya bak işte şimdi çok net görünüyo hem de dünküne göre çok daha koyu, kesin artık yani. Acaba kanda kaç çıkıcaak :)
valla bilmiyom ama cokkk merak ediyorum ya insallah güzel sonuçlar olur kanada halen soktayim aama eee 3 sene negatif gören ben duan inanamiyorum bile

Merhaba canım hoş geldin. Çatlatma iğnesindrn 14-15 gün sonra artık kesin sonucu verir testler. İnşallah bebişin seninledir
Aminnn canımm . PCOS zor bi süreç çünkü. Rabbim inşallah tez zamanda herkesin niyetine göre verir Herkese hayırlı sonuçlar versin diliyorum

Baklamamasi cok ilginc cnm ustten rahat gozukmuyor ki zaten tedavi ve teshis icin genelde bakarlar aslinda
Ama yumurta takibi için hep adetin 3.günü gidiyodum kuzum bi o gün karından bakıyodu. Sonra 5 gün klomen kullanıyodum ve zaten adet bitiyodu. Yani diğer gidişlerimde hep alttan bakıyodu sonra

Aminnn canımm . PCOS zor bi süreç çünkü. Rabbim inşallah tez zamanda herkesin niyetine göre verir Herkese hayırlı sonuçlar versin diliyorum
Amiin canım benim. Allah isteyen herkese bir an önce versin. Pcosile herkes rahat hamile kalabiliyo, eşinde sorun yoksa hiç korkma canım

Kuzum zaten değer pat diye artıyo öyle 1-2 den yükselmeye başlamıyo ki direkt 15-20 den falan yükseliyo. Sen hamilesin bence :)
Ahhh keşkee canım keşke rabbime çok dua ediyorum eşim hergun sabah namazına kalkıp o soğukta meryem süresini okuyor en çok onun için istiyorum zaten kendimi geçtim artik

Ahhh keşkee canım keşke rabbime çok dua ediyorum eşim hergun sabah namazına kalkıp o soğukta meryem süresini okuyor en çok onun için istiyorum zaten kendimi geçtim artik
Kıyamam size ya. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bence gelmiş bebeğin dualarınızın karşılığı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…