- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.381
inslaalh gelmiştir kuzum ama neler yaptım onlarida paylaşmak istiyorum sizinle zatne tedavinin 2. ayıydı ve çok dua ettim eşim bu ayda olmassa bidah aa konuyu acmayalim sıkıldım iyice demişti aslında deli gibide istiyor tabi ve iğnenin ilk günü meryem suresi başladım ama inanarak ve gün oldu ağlayarak okudum halen okuyorum her namazdan sonra ağlayarak içten dua ettim akşam namazı sonrası 21 ya musavvir elimi.karnima koyarak dedim ve galiba geldi bebeğim çok şükür geldi ki halen yapıyorum bunları haaa adagim var bebeğim doğunca keseceğim hayır diledim dağıtacağım hastaneden tam haberi alinca şükür namazı kılacağım insallah dua herşeyin ilacı kızlar istemek rabbimize yalvarmak herşey onun elinde amenna haaa meryem süresini 41 e tamamlayacagimGeldi artık bebişin inan annesi :)
Inşallah bakalım bugün 14. Günüm aşılamadan sonra yarın da test yapacam ilk idrarla sizlerle paylaşırım yine inşallahKıyamam size ya. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bence gelmiş bebeğin dualarınızın karşılığı inşallah
Rabbimden hayirlisi canim. Adetimizin gelmesi de hayirli bize rabbim onumuzdeki ay verir insallahKızlar bu arada 33.günden bildiriyorum regl oldum 2-3 saat önceşükür ya ilk kez 4 gün gecikme yaşadım. Testler de negatif olunca bir an önce adet olmak istiyo insan. Civanperçemi mucizesi hemen söktürdü maşallah
iniaşşah sizinledir bebişiniz canım. konuyu yeni takibe aldığım için soruyorum kusura bakma; farklı bir tedavi mi denediniz bu sefer? tam olarak şuan hangi tedavi ile oldu?Ahhh keşkee canım keşke rabbime çok dua ediyorum eşim hergun sabah namazına kalkıp o soğukta meryem süresini okuyor en çok onun için istiyorum zaten kendimi geçtim artik
Regli olmamak çok kötü olunca yeni umudun başlangıcı oluyor inşallah canım bu ay herşey gönlünce olsunKızlar bu arada 33.günden bildiriyorum regl oldum 2-3 saat önceşükür ya ilk kez 4 gün gecikme yaşadım. Testler de negatif olunca bir an önce adet olmak istiyo insan. Civanperçemi mucizesi hemen söktürdü maşallah
Hadi gözünaydın tatlım sorma ya resmen mucize :) artık diğer ay inşaaallah nasip olur canımmmmKızlar bu arada 33.günden bildiriyorum regl oldum 2-3 saat önceşükür ya ilk kez 4 gün gecikme yaşadım. Testler de negatif olunca bir an önce adet olmak istiyo insan. Civanperçemi mucizesi hemen söktürdü maşallah
Geçen ay çatlatma iğnesi ile denedik 6 ay oldu düşük yapmıştım zaten esim de beklemeyelim şansımızı artıralım dedi asila ma yapıldı bu gün 14. Günüm.iniaşşah sizinledir bebişiniz canım. konuyu yeni takibe aldığım için soruyorum kusura bakma; farklı bir tedavi mi denediniz bu sefer? tam olarak şuan hangi tedavi ile oldu?
ay bunu çk yaşadım. tarlusalla anca oluyodum. gerçekten berbat ve karmakarışık bi duygu ruh haliRegli olmamak çok kötü olunca yeni umudun başlangıcı oluyor inşallah canım bu ay herşey gönlünce olsun
Yaa ne güzel tesadüf olmuş esim de temmuz doğumlu keşke bende hamile kalsaydım onunla da bebişimiz aynı olacaktı. Inşallah eli ayağı sağlam hayırlı sağlıklı bir evlat olsun canım benimabisi ben ve bebeğim ay i ay dogumlu olucaz allah nasip ederse ben 28 temmuz abisi 21 temmuz buda yine sezeryan olacağı için 21 temmuz gibi olur heralde
Hayırlısı olsun inşallah...Geçen ay çatlatma iğnesi ile denedik 6 ay oldu düşük yapmıştım zaten esim de beklemeyelim şansımızı artıralım dedi asila ma yapıldı bu gün 14. Günüm.
Bitki çayları iyi geliyor bende geçen ay tarlusalla adet oldum ama bitki çaylarının çok etkisi oluyor rahatlatıyor ama dikkatli kullan faydası zarara dönüşmesin inşallahay bunu çk yaşadım. tarlusalla anca oluyodum. gerçekten berbat ve karmakarışık bi duygu ruh hali
Ay tatlım tüylerim diken diken oldu. Ben de 7 gün oldu meryem suresine başlayalı. Şimdi annem okuycak ben adetliyken. Aynı zamanda 7 gündür de ben de ya musavvir çekiyorum elimi karnıma koyup 21 tane ve akşam güneş battıktan sonra. 7 gün okunmalıymış galiba bu esma ama ben hamilr kalana kadar inanarak çekmeyi düşünüyorum. Burdan bütün arkadaşlarıma da söylüyorum çok etkiliymiş bu esma. Ayrıca bi de 4444 tane salat-ı tefriciye çekmeye başladım. Ne zaman biter nasip. Çok dua ediyorum hepimiz için, inşallah artık hepimizin yüzü gülsüninslaalh gelmiştir kuzum ama neler yaptım onlarida paylaşmak istiyorum sizinle zatne tedavinin 2. ayıydı ve çok dua ettim eşim bu ayda olmassa bidah aa konuyu acmayalim sıkıldım iyice demişti aslında deli gibide istiyor tabi ve iğnenin ilk günü meryem suresi başladım ama inanarak ve gün oldu ağlayarak okudum halen okuyorum her namazdan sonra ağlayarak içten dua ettim akşam namazı sonrası 21 ya musavvir elimi.karnima koyarak dedim ve galiba geldi bebeğim çok şükür geldi ki halen yapıyorum bunları haaa adagim var bebeğim doğunca keseceğim hayır diledim dağıtacağım hastaneden tam haberi alinca şükür namazı kılacağım insallah dua herşeyin ilacı kızlar istemek rabbimize yalvarmak herşey onun elinde amenna haaa meryem süresini 41 e tamamlayacagim
Paylaş canım ama bence kan testi yaptırabilirsin çıkar şu anInşallah bakalım bugün 14. Günüm aşılamadan sonra yarın da test yapacam ilk idrarla sizlerle paylaşırım yine inşallah
amin kuzum rabbim herkese tattirsin bu duyguyu sizleri.okdr iyi anliuormki her ne nde 3 tane yavrum olsada sizin kadr çok.istedkm bu bebeğimi o yüzden 3 yıl okdr çok zor geçtiki halen inanamiyorum dua herşeyin ilacı istemek insallah herkese nasip olur sanada balimYaa ne güzel tesadüf olmuş esim de temmuz doğumlu keşke bende hamile kalsaydım onunla da bebişimiz aynı olacaktı. Inşallah eli ayağı sağlam hayırlı sağlıklı bir evlat olsun canım benim
İnşallah canım. Bebiş olmadıktan sonra adet olmamak çok kötüymüş yeni döngü başlayamıyo büyük sorun. Buna da şükür canım ne diyimRabbimden hayirlisi canim. Adetimizin gelmesi de hayirli bize rabbin obumuzdeki ay verir insallah
Amiin kuzum. Evet ne kötüymüş yeni döngü başlayamıyodu bi türlü, şimdi daha mutluyum :)Regli olmamak çok kötü olunca yeni umudun başlangıcı oluyor inşallah canım bu ay herşey gönlünce olsun
Aynen canim rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin diye dua et en hayirli dua bu rabbim tez zamanda dualarini kabul etsin kalbindekini versin insallahİnşallah canım. Bebiş olmadıktan sonra adet olmamak çok kötüymüş yeni döngü başlayamıyo büyük sorun. Buna da şükür canım ne diyim
Hepimize artık nasip olsun tatlımmm benimm :)Hadi gözünaydın tatlım sorma ya resmen mucize :) artık diğer ay inşaaallah nasip olur canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?