Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin kuzum bak ayni seyleri okumuşuz ama ben çok inaniyorm duanın gücüne ve inanarak okuyunca nasip oluyor oldu insallah bana 3 sene sonra

El Musavvir mi okunmalı esma olarak? gün içinde çalışırken ofiste bile denenebilir. Belli bir sayısı günü var mı acaba? araştıran var mı aranızda?

Aynen canim rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin diye dua et en hayirli dua bu rabbim tez zamanda dualarini kabul etsin kalbindekini versin insallah
Amiin canım Allah razı olsun. Hep öyle dua ediyorum zaten, Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. En hayırlı zamanı Allah biliyodur ondan erteliyo diyorum. İnşallah dualarımızın karşılığını alalım bir an önce

amin kuzum bak ayni seyleri okumuşuz ama ben çok inaniyorm duanın gücüne ve inanarak okuyunca nasip oluyor oldu insallah bana 3 sene sonra
Ben de çok inanıyorum duaya ve çok içten dua ediyorum hepimize canım. İnşallah Allahım duysun sesimizi

El Musavvir mi okunmalı esma olarak? gün içinde çalışırken ofiste bile denenebilir. Belli bir sayısı günü var mı acaba? araştıran var mı aranızda?
Ben araştırdım canım Ya Musavvir olarak okunmalıymış esma. Gün olarak 7 gün, her gün 21 defa sağ elini karnına koyarak okunmalıymış. Ama güneş battıktan sonra okunmalıymış. Tabi gün içinde de okunsa ne zararı olur ki canım, hep okunabilir

Amin canim insallah

Teşekkürler canımm

Ben de çok inanıyorum duaya ve çok içten dua ediyorum hepimize canım. İnşallah Allahım duysun sesimizi
anının şuan ezan okunuyor rabbim kim nerde istiyorsa rabbim nasip etsin sesinizi duysun sizede nasip etsin inşallah insallah allahim yarını saymassam 4 gün kaldı kan icin

valla ben alarm kuruyorum güneş batınca alarm çakıyor hemen okuyorm çok sukur

anının şuan ezan okunuyor rabbim kim nerde istiyorsa rabbim nasip etsin sesinizi duysun sizede nasip etsin inşallah insallah allahim yarını saymassam 4 gün kaldı kan icin
Allah razı olsun kuzum amiin. Az kaldı sabret, hem daha çok büyücek bebişin :)

Allah razı olsun kuzum amiin. Az kaldı sabret, hem daha çok büyücek bebişin :)
aynen canm inşalalh şuan şaka gibi buralarda tipiklerde az dolaşmadım gün saymadım valla çok şükür rabbime isteyen herkese sanada nasip olsn insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…