Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar valla ben bu topikten gitmem bu topikte herkes hamile kalıyo maşallah topiği açtığımız bu daha ilk ay ve kaç tane hamilemiz oldu yaa, sırayla hepimiz müjdeyi vercez inşallah
İnşallah benim tedavide 1.ayım. Ama 11 aydır istiyoruz. Bakalım. İnşallah topic uğurlu gelsinnn hepimize kızlar

Şimdi tüp bebek merkezinden geliyorum adam bana aşılama boşa zaman ve para kaybı en önemlisi de psikolojik kayıp tutma oranı çok düşük dedi

İnşallah benim tedavide 1.ayım. Ama 11 aydır istiyoruz. Bakalım. İnşallah topic uğurlu gelsinnn hepimize kızlar
Ben de 2 kez kullandım klomen ve çatlatma. Meğer eşimin varikoselden dolayı sperm sayısı normalin altında ve hareketi azmış. 35 gün önce ameliyat olduk şimdilik beklemedeyiz canım. Benim bi de kürtajım var, ondan sonra 5 ay korunduk. Şimdi de 6 ay bitti istiyoruz ama nasip olmadı daha. İnşallah daha fazla bekletmez bebişler

Rabbimden umut kesilmez canım. İnş tez zamanda alıverirsiniz kucağınıza

Anneyimbenanne35 ayyyy canimmm bende gordum koyulugu. Cok ama cok cok sevindim. Artik bebisin seninle. Saglikla sihhatle dogmasini nasip eylesin Allahım insallah.
I Ilkmelegim canim ben seninde hamile olduguna inaniyorum. Daha oncede soylemistim 10.gun cok erken kan tahlili icin. Pazartesi insallah sendende pozitif haberini alicaz
A AloeeVeraa kuzucum reglnin sonunda olmasina cok sevindim. Hadi gecmis olsun. :) herkes bebisine kavusuyor. Sira artik bizde bence

Kizlar simdi catlatma ignesinden sonra sizin en erken kacinci gun belli oldu ilk testi ona gore yapayim. Gecen ay cok para verdim testlere bu ay evde iki tane var baska almak istemiyorum birini erken yapcam birini de tam gunnde yapcam

Kizlar tum dualarinizin kabul olmasini diliyorum Rabbimden. Yarin sabah 9da catlatma ignesini olucam. Telefonda adet takvimleri oluyor ya. Dun yumurtlama gunu olarak gosteriyordu. Gerci ben genelde kasik agrisindan anliyorum az cok catladigini ve daha 17mmdi. Yinede degerlendirdik. Yarinda igne. Bakalim sonra geri sayim baslayacak. Lutfen dualariniza benide dahil edin.

Ahh ağzınızdan bal damlıyor kızlar inşallah yaa inşallah

Kizlar simdi catlatma ignesinden sonra sizin en erken kacinci gun belli oldu ilk testi ona gore yapayim. Gecen ay cok para verdim testlere bu ay evde iki tane var baska almak istemiyorum birini erken yapcam birini de tam gunnde yapcam
Canim biraz degiskenlik gosterebiliyor o durum aslina bakacak olursan. En kesini adetine 2 gun kala falan yapmaya baslarsin. Ikincisinide adet tarihin gectiginde. Gerci insan dayanamiyor sabredemiyor ama :)

Rabbim hayirlisiyla bos cevirmesin bu ay insallah

Ahh ağzınızdan bal damlıyor kızlar inşallah yaa inşallah
Bu arada bende agustos dogumluyum. Bu ay tutarsa agustosta dogar bizimki de. Nasil bir duygu ve istek oldugunu cok iyi anliyorum canim. Veee senin sonuclarinida sabirsizlikla bekliyorum. Elinde test varsa yarin sabah ilk idrarla yaparmisin testi yine. Cok heyecanliii

Dualarımız seninle de

kuzum benm inslaalh rabbim dileyen herkese nasip olsun insallah canm benm

Canim biraz degiskenlik gosterebiliyor o durum aslina bakacak olursan. En kesini adetine 2 gun kala falan yapmaya baslarsin. Ikincisinide adet tarihin gectiginde. Gerci insan dayanamiyor sabredemiyor ama :)
Canim benim adet dongum uzun o yuzden tutmuyor. Daha once 15 gunde cikmisti sonuc ama bilemiyorum artik hamilelerimiz bizim icin bol bol dua etsin bu ay onlarin dualari daha cabuk kabul olurmus

Canım o takvimler hiç tutmuyor belki inanmayacaksınız ama ben önceki gebeligimde adet tarihine yakın bi zamanda hamile kalmıştım yani sen kendi akıntı durumuna göre falan kendini takip et ki doktor kontrolünde doktoruna göre. Canım iğne den sonra doktorun kaç saate ilişki der bilemem ama ilk ilişkiden sonra gün aşırı ilişkide bulunun hani bu durumda da eşine bitkisel takviye bir şeylerler hazırla ki sperm hareketliliğinde düşüş olmasın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…