Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bu aralar gun asiri degerlendirmek lazim. Bizim ki keci boynuzuna pek yanasmadi. Kuruyemislerle arasi iyi,ne iyi tam bilmiyorum ama Findik,ceviz,muz yiyo bi kac gundur :)

Aynen bu aralar gun asiri degerlendirmek lazim. Bizim ki keci boynuzuna pek yanasmadi. Kuruyemislerle arasi iyi,ne iyi tam bilmiyorum ama Findik,ceviz,muz yiyo bi kac gundur :)
Bende esime normalde her sabah zeytinyaginda bekletip kuru incir veriyorum. Zaten meyveyi her aksam yer. Bugunden itibaren de soguk sıkım keciboynuzu özü vercem. Peki kendim ne yiyecegim ki paylasin hadiii

valla ben benimkine keçi boynuzu tozu bal fındık fıstık badem ceviz antep fistigi üzüm karıştırıp yedirdim zorla 1hafta yedi

Bende esime normalde her sabah zeytinyaginda bekletip kuru incir veriyorum. Zaten meyveyi her aksam yer. Bugunden itibaren de soguk sıkım keciboynuzu özü vercem. Peki kendim ne yiyecegim ki paylasin hadiii
Ben yumurta büyütürken kuru incir kürü yedim çatlatma iğnesinden sonra da havuç yedim. Hergun ceviz ve pekmezli sucuk yedim

Bence de sıra bizde tatlım. Artık çalışmaları arttıralım biz de :) inşallah hepimizin bebişi gelicek kuzum

Dualarım seninle canım, inşallah bu kez olucak

Ben de eşime her sabah zeytinyağda bekletilmiş kuru incir yediriyorum canım. Ayrıca sabah akşam yemeklerden önce soğuk pres keçiboynuzu özü ve çakşır suyu içiriyorum. Her gün muz, fındık, ceviz de var tabi.
Sen de yumurtaların büyüsün diye bal tarçın çörek otu karışımı yiyebilirsin canım sabah akşam yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı. Çok etkili. Ayrıca hamile kalana kadar nar ye rahim için faydalı, hamile kaldıktan sonra pek yenmiyomuş düşüğe sebep olabiliyo. Havuç ve fındık da bol bol yiyebilirsin. Kuru incir de çok iyi ama prolaktini çok yükseltir

Saol canim benim hemen hazirlayayim ben onu

merhaba kızlar uzundur yoktum merak ettim sizi bir uğradım Anneyimbenanne35 kuzum ne yaptın son durum nedir neler yapıyosun Morasigi tatlımmm çok sevindim sanırım hamilesin Allahım kucağına dağlıkla aldırsın darısı hepimize inşallah. A AloeeVeraa bebişim sen bekliyorsun sanırım.
beni sorarsanız ben en son iğneden sonra küstüm sanki. hiçbişey yapmıyorum doktora da gitmedim. biraz kafa dinlemek istedim. bu ayda adet oldum ama çok kahverengi sanırım klomen var olan çikolata kistimi iyice büyüttü.

canm iğnenin 11.12.13.günü testlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…