- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.461
Yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyo canımHavuç neye iyi geliyor peki bem cok severimde. Evdede bol bol mevcut suan.
Merhaba kuzum yoktun uzun zamandır.merhaba kızlar uzundur yoktum merak ettim sizi bir uğradımAnneyimbenanne35 kuzum ne yaptın son durum nedir neler yapıyosun Morasigi tatlımmm çok sevindim sanırım hamilesin Allahım kucağına dağlıkla aldırsın darısı hepimize inşallah. A AloeeVeraa bebişim sen bekliyorsun sanırım.
beni sorarsanız ben en son iğneden sonra küstüm sanki. hiçbişey yapmıyorum doktora da gitmedim. biraz kafa dinlemek istedim. bu ayda adet oldum ama çok kahverengi sanırım klomen var olan çikolata kistimi iyice büyüttü.
Merhaba canımcım oh uyu uyuyabildikten sonra.Mrb kizlar birkac gündur pek aktif olamiyorum.inanilmaz cok uyumaya basladim normalde gündüz hic uyumam mesela bugun saat 14.de yatyim simdi kalktim.günde 2 kere antibiyotik iciyorum sanirim o yapiyor. Kixlar ben kararsiz kaldim.doktor bu ay korun aralikta kendi halibe birak dedi kendiliginden hsmile kalma ihtimalin var dedi.ama ben forumlarda okudum öyle aman aman ćokta kalan yok.binlerce yorumda 1 kac kişiye denk geldim.genelde rahim filminden sonra yapilan aşılamayla ihtimalin arttigi yaziyor.acaba diyorum direkt aşılamamı yaptirsam.cünkü normal yolla olsa olurdu simdiye kadar.rahim filmindede herhengi birsey düzeltilmedi zaten açıktı tüpler.demek olsa öncedende olurdu .aaaas uzun oldu kafam karisik
Kızlar ben de 10 da civanperçemi çayı içtim, şu an sanki kasık ağrılarım başladı. İnşallah adet olurum
Inanmiyorum kuzum gercekten okuzmus meslegini sevmiyosa yapmasin kimse yaBenim ilk gittiğim de erkekti ve tam bir öküzdü, kaç doğum yaptın dedi ilk sorusu, yapmadım dedim. O zaman doğursana bi tane ne bekliosum dedi
çok az görünüyor arkadaşım... inşallah koyulaşır ilerleyen günlerde..kuzum gorunmuyomu gercekten yaEki Görüntüle 2206065 dağılmamış bebeğim tam süzülürken idrar çektim hemen belirdi cunku
Anca bakabiliyorm bnde kuzum teste gore var :) sen yarin oburgun de bak sora kan ver ve 2 gun sora tekrar kan ver artisa bakalim. Eger artarak devam ediyorsa kesin zaten:)dönemedim kızlar bi türlü kusura bakmayin ya cocuklarinokula bıraktım işlerim vardı anca geldim ve testimin son hali bus ekilde canlar @Sevsev12 A AloeeVeraa @UmutluKarTanesi @EsrasvnMorasigi @Wonder-woman maldelmor Eki Görüntüle 2206084 ve diğer kizlar
dönemedim kızlar bi türlü kusura bakmayin ya cocuklarinokula bıraktım işlerim vardı anca geldim ve testimin son hali bus ekilde canlar @Sevsev12 A AloeeVeraa @UmutluKarTanesi @EsrasvnMorasigi @Wonder-woman maldelmor Eki Görüntüle 2206084 ve diğer kizlar
Kuzum sendede cikms da baska bi testle tekrar denesene kesilms gibi duruyo. Kacinci gunun. Allahim grup cosuyir cok mutlu oldum vala sizin testlerinizi gorunce❤Eki Görüntüle 2206091 Kızlar bi bakar mısınız 6 dk sonra böyle oldu
Kuzum artark devam etms ama ya cok sevindim inan gorunce rabbim yuzunu guldursun bu ay❤evet kuzum attım 11. 12. 13. gün testlerini
evet kızlar kısaca toparlarsam iğnenin 11. gününden 14. gününe sıraladığım testler ilk başta cıktı hepsinde çizgi ama kurudukça belirgin lesti @Esrasvn @neiraida @UmutluKarTanesi A AloeeVeraa @Sevsev12 @karapisso @Melegiminnnannesi @kavin123 @Ilkmelegim Eki Görüntüle 2206093Morasigi
Varsa herhalde cikiyor canim aksamda cikmsti benim ama sabah idrariyla daha belrgin net oluyor istersn oyle yap durabilirsen tabi :)Hanımlar test aldım da ilk idrarlami yapmak gerekiyor farkediyor mu
Ay harikaa tatlim yap bunu:) bende cogu kadin gibi esime surpriz yaparak solemeyi cok isterdim ama olmaynca ve tedaviyle olnca oyle olmuyor herseyi ayni anda beraber yasiyorsun. Hatta kan sonucumu esim almaya gtmsti ve o bana mujdeyi verdi ben bakamam dedgm icinyok soylemedim ona surpriz hazirliycam hediye paketinde emzik test cubugu koycam eve gelince sana hediye gelmis getirdiler diycem açacak ve tatatammmmmm
ayy amin bebeğim amin canım benm halen soktayim ama gidip gelip koyuluklarina bakiyorum yani diğer topikte gösterdim ama bu test güvenilir değil falan dediler öyle olsa 11. gün dede koyuluk olurdu yani hepsi ayni test sonuçta hepsi ya çok silik yada aynı olurlardı ama bunların üçüde günde en güne koyulaşıyor ilk başta çok sülünlerdi ama kurudukça böyle oldu inanmak istiyorumyaKuzum artark devam etms ama ya cok sevindim inan gorunce rabbim yuzunu guldursun bu ay❤
ay sinir oluyotum doktorlara. kendi hslinde zaten olsa olurdu. bize gzl bi tedavi lazim.Mrb kizlar birkac gündur pek aktif olamiyorum.inanilmaz cok uyumaya basladim normalde gündüz hic uyumam mesela bugun saat 14.de yatyim simdi kalktim.günde 2 kere antibiyotik iciyorum sanirim o yapiyor. Kixlar ben kararsiz kaldim.doktor bu ay korun aralikta kendi halibe birak dedi kendiliginden hsmile kalma ihtimalin var dedi.ama ben forumlarda okudum öyle aman aman ćokta kalan yok.binlerce yorumda 1 kac kişiye denk geldim.genelde rahim filminden sonra yapilan aşılamayla ihtimalin arttigi yaziyor.acaba diyorum direkt aşılamamı yaptirsam.cünkü normal yolla olsa olurdu simdiye kadar.rahim filmindede herhengi birsey düzeltilmedi zaten açıktı tüpler.demek olsa öncedende olurdu .aaaas uzun oldu kafam karisik
ayyy ne güzel kuzum ya valla şuan kalbim ağzında diyor resmenAy harikaa tatlim yap bunu:) bende cogu kadin gibi esime surpriz yaparak solemeyi cok isterdim ama olmaynca ve tedaviyle olnca oyle olmuyor herseyi ayni anda beraber yasiyorsun. Hatta kan sonucumu esim almaya gtmsti ve o bana mujdeyi verdi ben bakamam dedgm icin
Merhaba canımcım oh uyu uyuyabildikten sonra.
Sen nasılsa aşılama deniyeceksin canım bence aralıkta denesen daha mantıklı gibi geldi. Tamam kendi kendine olma ihtimali de var da şimdi hem rahim filmi çekilmişken aşılama diğer ay tutma olasılığı yüksek gibi geldi bana
ay sinir oluyotum doktorlara. kendi hslinde zaten olsa olurdu. bize gzl bi tedavi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?