Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kuzum yoktun uzun zamandır.
Ben bekliyorum tatlım doğal akışındayız şu an :) adet gecikmesi yaşadım, bugün gecikmenin 3.günü adet oldum çok şükür. Böyle durumlar. Sen niye küstün bu işlere canım

Mrb kizlar birkac gündur pek aktif olamiyorum.inanilmaz cok uyumaya basladim normalde gündüz hic uyumam mesela bugun saat 14.de yatyim simdi kalktim.günde 2 kere antibiyotik iciyorum sanirim o yapiyor. Kixlar ben kararsiz kaldim.doktor bu ay korun aralikta kendi halibe birak dedi kendiliginden hsmile kalma ihtimalin var dedi.ama ben forumlarda okudum öyle aman aman ćokta kalan yok.binlerce yorumda 1 kac kişiye denk geldim.genelde rahim filminden sonra yapilan aşılamayla ihtimalin arttigi yaziyor.acaba diyorum direkt aşılamamı yaptirsam.cünkü normal yolla olsa olurdu simdiye kadar.rahim filmindede herhengi birsey düzeltilmedi zaten açıktı tüpler.demek olsa öncedende olurdu .aaaas uzun oldu kafam karisik

Merhaba canımcım oh uyu uyuyabildikten sonra.
Sen nasılsa aşılama deniyeceksin canım bence aralıkta denesen daha mantıklı gibi geldi. Tamam kendi kendine olma ihtimali de var da şimdi hem rahim filmi çekilmişken aşılama diğer ay tutma olasılığı yüksek gibi geldi bana

Kızlar ben de 10 da civanperçemi çayı içtim, şu an sanki kasık ağrılarım başladı. İnşallah adet olurum

tadı iğrenç canım civanperçeminin nasıl içtin :)) inşallah olursun.. ben de hala olmadım regl.. bununla birlikte çörek otu tarçın bal ve incire devam ediyorum. yumurtam gelişti mi acaba merak içindeyim. ayrıca regl mi olacağım yoksa yumurta mı çatladı bilemiyorum.. bugun 38.gün

yok soylemedim ona surpriz hazirliycam hediye paketinde emzik test cubugu koycam eve gelince sana hediye gelmis getirdiler diycem açacak ve tatatammmmmm
Ay harikaa tatlim yap bunu:) bende cogu kadin gibi esime surpriz yaparak solemeyi cok isterdim ama olmaynca ve tedaviyle olnca oyle olmuyor herseyi ayni anda beraber yasiyorsun. Hatta kan sonucumu esim almaya gtmsti ve o bana mujdeyi verdi ben bakamam dedgm icin

Kuzum artark devam etms ama ya cok sevindim inan gorunce rabbim yuzunu guldursun bu ay❤
ayy amin bebeğim amin canım benm halen soktayim ama gidip gelip koyuluklarina bakiyorum yani diğer topikte gösterdim ama bu test güvenilir değil falan dediler öyle olsa 11. gün dede koyuluk olurdu yani hepsi ayni test sonuçta hepsi ya çok silik yada aynı olurlardı ama bunların üçüde günde en güne koyulaşıyor ilk başta çok sülünlerdi ama kurudukça böyle oldu inanmak istiyorumya

ay sinir oluyotum doktorlara. kendi hslinde zaten olsa olurdu. bize gzl bi tedavi lazim.

ayyy ne güzel kuzum ya valla şuan kalbim ağzında diyor resmen

Bende aynisini düsündüm.mesela tikaniklik veya yapisiklik olupta rahim filmi cekilirken acilmis olsa olur derdimde zaten hepsi düzgün cikti.demekki olsa 2 yil boyunca olurdu.sende regl olmussun canim.cok sevindim.insallah bu ay tutarda yüzün güler canim.regl olabilmekte önemli biliyorsun

ay sinir oluyotum doktorlara. kendi hslinde zaten olsa olurdu. bize gzl bi tedavi lazim.

Valla canim takti kiloma .gerci benim pko var ve burnumdada problem var kilolu hamile kalinca cok zorlaniyorum.acikcasida DUBA gibi bir hamilede olmak istemiyorum.bakalim bu ay regl olabilirsem hormon testlerini tekrarlatip tedaviye baslamayi isteyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…