Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzum var baya belli maşallah subhanAllah çok mutlu oldum ya inan sesim çıktı pozitif görünce. hadi bakalım sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .

kuzenim obezdi cnm. 7 yil bekledi. bi kizi oldu. 10. yilda bu hafta ikinci bebegini kucagina aldi. onu allah bilir. he biz zayifiz neden olmuo madem

Kuzum var baya belli maşallah subhanAllah çok mutlu oldum ya inan sesim çıktı pozitif görünce. hadi bakalım sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .
kuzum benm ben hala inanamiyorum gidip gelip.bakiyorum 3 yıldır bekliyordum çok şükür rabbime

Şimdi tüp bebek merkezinden geliyorum adam bana aşılama boşa zaman ve para kaybı en önemlisi de psikolojik kayıp tutma oranı çok düşük dedi
selam canim hayirli olsun dogru solemis acikcasi:) erkegn degerleri iyise tutma ihtimali yuksek. Ben psikolojk olark coktum negatif olnca asilama. Oranlar cok dusuk %5. hadi ihtimalli biri olsn %10 yani. Olmicakdie bisi yok olan normaldede oluyor zatn. Hakknda hayirlisi olsn canim

Selam kuzum tesekkur ederim evet hamileyim❤ aslinda bisi takip etmiyorken kafan daha rahat olur bakarsn bu ay olur inss ole olur canim dualarimzdasin

Sorma ne öküz neler neler dedi daha, bir de o kadar ço övdüler kü şöyle iyi doktor böyle mükemmel demek ki fazla giden olunca havaya girmiş
Hic sevmedgim sey asil mesele okadr deneyimli olup alckgonullu olabilmek hastasinin ne istedgini anlayip onun dilinde konusabilmek. Okumakla gercktn adam olunmuyorms:)

Ay benimde eşim gec geliyor cok yoruluyor yani bu ay benim cok calismam lazim adetliyken ayrıntılı temizlik yaptım bu ay fazla kendimi yormayayim diye. Esime de geceleri bol bol masaj yapayim da rahatlasin
Sen kendini yorma asıl sıcak tutmaya çalış kendini
Kuzum sendede cikms da baska bi testle tekrar denesene kesilms gibi duruyo. Kacinci gunun. Allahim grup cosuyir cok mutlu oldum vala sizin testlerinizi gorunce❤
Canım başka marka testim yok ama sabah bu daha yapacam ama umudum yok yani test bozuk bence

anliyorm kuzum bnde oleydim gidip gelip baktm. Inanamiyosn sabah aksam test yaptgim oldu:)) ama koyulasark gtms ve 13. Gunde artik etki kalmsz. Kuruynca digerlerini dusn bembeyaz kaliyordu dimi kesn var gibi:)

Sen kendini yorma asıl sıcak tutmaya çalış kendini

Canım başka marka testim yok ama sabah bu daha yapacam ama umudum yok yani test bozuk bence
Canim benim belrtilere taklma bisi cok belrmiyo adetttn once sen bizi dinle yap bide kan ver. Dedikleri gibi birden yukselerek artiyor bu hormon:)

kuzenim obezdi cnm. 7 yil bekledi. bi kizi oldu. 10. yilda bu hafta ikinci bebegini kucagina aldi. onu allah bilir. he biz zayifiz neden olmuo madem

Belki onun pko su yoktur..reglisi füzenlidir.ben kilo aldikca hormonlarim bozuluyor regli olamiyorum.mesela kilolu olur pko su olmaz tum hormonları düzgün olur reglisi düzenlidir ozaman olur tabiki... benim kuzenimde 115le hamile kaldi 130kg ile dogum yapti nerdeyse dogumda ölüyordu hamilelikte tansiyon şeker cıktı yürüyemiyordu bebegi erken aldilar... doktor kilo kilo diyor onuda veriyim bakalim sonra ne mazeret sunacak.bıktım inanki beni her gordugunde kilo verdinmi demesinden

Canim benim belrtilere taklma bisi cok belrmiyo adetttn once sen bizi dinle yap bide kan ver. Dedikleri gibi birden yukselerek artiyor bu hormon:)
Ahh inşallah öyle olur canım ya bakalım neler olacak adet olacakmışım gibi hissediyorum aslında bi kaç gündür ama kırmızı kartı yiyene kadar umud var

Hic sevmedgim sey asil mesele okadr deneyimli olup alckgonullu olabilmek hastasinin ne istedgini anlayip onun dilinde konusabilmek. Okumakla gercktn adam olunmuyorms:)
Adam çok kalabalık tamam gittik sıra bekliyoruz, numara faln da yazmıyor 2 tane hemşire var yanında 5 dk arayla çıkıp gebemisiniz onun için mi geldniz diye soruyor, hasta varken içeriye hasta giriyor ve özel burası bir de. Sonradan gittiğim çok içime sindi ama. Korkup gelmişsin ama bu bir süreç destek vericez haplarla dedi, sana zaman veremem ama aa ben hamile olamam çocuğum olmaz yok öyle bir durum değil senin durumun falan dedi önce beni bi dinledi rahatlattı :)

Ama yumurta takibi için hep adetin 3.günü gidiyodum kuzum bi o gün karından bakıyodu. Sonra 5 gün klomen kullanıyodum ve zaten adet bitiyodu. Yani diğer gidişlerimde hep alttan bakıyodu sonra

Onun icin ozellikle cagriliyosun cnm ama sende sorun yok bence zaten kendiliginden kalmissin bkalmissin başta

Ahh inşallah öyle olur canım ya bakalım neler olacak adet olacakmışım gibi hissediyorum aslında bi kaç gündür ama kırmızı kartı yiyene kadar umud var
Ben senden umutluyum baya testnden canim:) kiz benim hala regl olcak gibi agrilarm oluyo 1 hafta gecti adetn ustune:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…