- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.481
evet kızlar kısaca toparlarsam iğnenin 11. gününden 14. gününe sıraladığım testler ilk başta cıktı hepsinde çizgi ama kurudukça belirgin lestiEsrasvn @neiraida @UmutluKarTanesi @AloeeVeraa @Sevsev12 karapisso @Melegiminnnannesi @kavin123 I Ilkmelegim Eki Görüntüle 2206093 Morasigi
kuzenim obezdi cnm. 7 yil bekledi. bi kizi oldu. 10. yilda bu hafta ikinci bebegini kucagina aldi. onu allah bilir. he biz zayifiz neden olmuo mademValla canim takti kiloma .gerci benim pko var ve burnumdada problem var kilolu hamile kalinca cok zorlaniyorum.acikcasida DUBA gibi bir hamilede olmak istemiyorum.bakalim bu ay regl olabilirsem hormon testlerini tekrarlatip tedaviye baslamayi isteyecegim
kuzum benm ben hala inanamiyorum gidip gelip.bakiyorum 3 yıldır bekliyordum çok şükür rabbimeKuzum var baya belli maşallah subhanAllah çok mutlu oldum ya inan sesim çıktı pozitif görünce. hadi bakalım sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .
baya belli 3. testte . hadi gözleriniz aydın olsun. kimselere söyleme bi netleşsin. nazardan korusun Rabbim.kuzum benm ben hala inanamiyorum gidip gelip.bakiyorum 3 yıldır bekliyordum çok şükür rabbime
selam canim hayirli olsun dogru solemis acikcasi:) erkegn degerleri iyise tutma ihtimali yuksek. Ben psikolojk olark coktum negatif olnca asilama. Oranlar cok dusuk %5. hadi ihtimalli biri olsn %10 yani. Olmicakdie bisi yok olan normaldede oluyor zatn. Hakknda hayirlisi olsn canimŞimdi tüp bebek merkezinden geliyorum adam bana aşılama boşa zaman ve para kaybı en önemlisi de psikolojik kayıp tutma oranı çok düşük dedi
Sorma ne öküz neler neler dedi daha, bir de o kadar ço övdüler kü şöyle iyi doktor böyle mükemmel demek ki fazla giden olunca havaya girmişInanmiyorum kuzum gercekten okuzmus meslegini sevmiyosa yapmasin kimse ya
Selam kuzum tesekkur ederim evet hamileyim❤ aslinda bisi takip etmiyorken kafan daha rahat olur bakarsn bu ay olur inss ole olur canim dualarimzdasinmerhaba kızlar uzundur yoktum merak ettim sizi bir uğradımAnneyimbenanne35 kuzum ne yaptın son durum nedir neler yapıyosun Morasigi tatlımmm çok sevindim sanırım hamilesin Allahım kucağına dağlıkla aldırsın darısı hepimize inşallah. @AloeeVeraa bebişim sen bekliyorsun sanırım.
beni sorarsanız ben en son iğneden sonra küstüm sanki. hiçbişey yapmıyorum doktora da gitmedim. biraz kafa dinlemek istedim. bu ayda adet oldum ama çok kahverengi sanırım klomen var olan çikolata kistimi iyice büyüttü.
Hic sevmedgim sey asil mesele okadr deneyimli olup alckgonullu olabilmek hastasinin ne istedgini anlayip onun dilinde konusabilmek. Okumakla gercktn adam olunmuyorms:)Sorma ne öküz neler neler dedi daha, bir de o kadar ço övdüler kü şöyle iyi doktor böyle mükemmel demek ki fazla giden olunca havaya girmiş
Sen kendini yorma asıl sıcak tutmaya çalış kendiniAy benimde eşim gec geliyor cok yoruluyor yani bu ay benim cok calismam lazimadetliyken ayrıntılı temizlik yaptım bu ay fazla kendimi yormayayim diye. Esime de geceleri bol bol masaj yapayim da rahatlasin
Canım başka marka testim yok ama sabah bu daha yapacam ama umudum yok yani test bozuk benceKuzum sendede cikms da baska bi testle tekrar denesene kesilms gibi duruyo. Kacinci gunun. Allahim grup cosuyir cok mutlu oldum vala sizin testlerinizi gorunce❤
anliyorm kuzum bnde oleydim gidip gelip baktm. Inanamiyosn sabah aksam test yaptgim oldu:)) ama koyulasark gtms ve 13. Gunde artik etki kalmsz. Kuruynca digerlerini dusn bembeyaz kaliyordu dimi kesn var gibi:)ayy amin bebeğim amin canım benm halen soktayim ama gidip gelip koyuluklarina bakiyorum yani diğer topikte gösterdim ama bu test güvenilir değil falan dediler öyle olsa 11. gün dede koyuluk olurdu yani hepsi ayni test sonuçta hepsi ya çok silik yada aynı olurlardı ama bunların üçüde günde en güne koyulaşıyor ilk başta çok sülünlerdi ama kurudukça böyle oldu inanmak istiyorumya
Canim benim belrtilere taklma bisi cok belrmiyo adetttn once sen bizi dinle yap bide kan ver. Dedikleri gibi birden yukselerek artiyor bu hormon:)Sen kendini yorma asıl sıcak tutmaya çalış kendini
Canım başka marka testim yok ama sabah bu daha yapacam ama umudum yok yani test bozuk bence
kuzenim obezdi cnm. 7 yil bekledi. bi kizi oldu. 10. yilda bu hafta ikinci bebegini kucagina aldi. onu allah bilir. he biz zayifiz neden olmuo madem
Valla canım bu saate kadar kendimi tuttum artık yarın sabah yapacam ınsallahVarsa herhalde cikiyor canim aksamda cikmsti benim ama sabah idrariyla daha belrgin net oluyor istersn oyle yap durabilirsen tabi :)
Ahh inşallah öyle olur canım ya bakalım neler olacak adet olacakmışım gibi hissediyorum aslında bi kaç gündür ama kırmızı kartı yiyene kadar umud varCanim benim belrtilere taklma bisi cok belrmiyo adetttn once sen bizi dinle yap bide kan ver. Dedikleri gibi birden yukselerek artiyor bu hormon:)
Adam çok kalabalık tamam gittik sıra bekliyoruz, numara faln da yazmıyor 2 tane hemşire var yanında 5 dk arayla çıkıp gebemisiniz onun için mi geldniz diye soruyor, hasta varken içeriye hasta giriyor ve özel burası bir de. Sonradan gittiğim çok içime sindi ama. Korkup gelmişsin ama bu bir süreç destek vericez haplarla dedi, sana zaman veremem ama aa ben hamile olamam çocuğum olmaz yok öyle bir durum değil senin durumun falan dedi önce beni bi dinledi rahatlattı :)Hic sevmedgim sey asil mesele okadr deneyimli olup alckgonullu olabilmek hastasinin ne istedgini anlayip onun dilinde konusabilmek. Okumakla gercktn adam olunmuyorms:)
Ama yumurta takibi için hep adetin 3.günü gidiyodum kuzum bi o gün karından bakıyodu. Sonra 5 gün klomen kullanıyodum ve zaten adet bitiyodu. Yani diğer gidişlerimde hep alttan bakıyodu sonra
yok demedim aynen netlessin sonrabaya belli 3. testte . hadi gözleriniz aydın olsun. kimselere söyleme bi netleşsin. nazardan korusun Rabbim.
sağlıkla tutunsun annesi. inşallah dualaşalım .yok demedim aynen netlessin sonra
amin kuzum amin insalahsağlıkla tutunsun annesi. inşallah dualaşalım .
Ben senden umutluyum baya testnden canim:) kiz benim hala regl olcak gibi agrilarm oluyo 1 hafta gecti adetn ustune:)Ahh inşallah öyle olur canım ya bakalım neler olacak adet olacakmışım gibi hissediyorum aslında bi kaç gündür ama kırmızı kartı yiyene kadar umud var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?