- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.501
Inanmiyorm bide ozel pess:) iyi yapmssn birakmkla kuzum. Neguzel boyle olmali tabi icine sinmesine cok sevindim en yakndan sureci doktorunla yasiyosn cunkuAdam çok kalabalık tamam gittik sıra bekliyoruz, numara faln da yazmıyor 2 tane hemşire var yanında 5 dk arayla çıkıp gebemisiniz onun için mi geldniz diye soruyor, hasta varken içeriye hasta giriyor ve özel burası bir de. Sonradan gittiğim çok içime sindi ama. Korkup gelmişsin ama bu bir süreç destek vericez haplarla dedi, sana zaman veremem ama aa ben hamile olamam çocuğum olmaz yok öyle bir durum değil senin durumun falan dedi önce beni bi dinledi rahatlattı :)
Regl hissi agrilari belrgin bi hamilelk belrtisiyms bu arada adet donemnden daha siddetli agrilarim oldu bu ay benm tek farkli surekli degildi ara ara gelip gitmsti umudu kaybetmek yok oyuzden:)Ahh inşallah öyle olur canım ya bakalım neler olacak adet olacakmışım gibi hissediyorum aslında bi kaç gündür ama kırmızı kartı yiyene kadar umud var
doktor da saskin iyice. tedavisini uygulasin guzlce,Belki onun pko su yoktur..reglisi füzenlidir.ben kilo aldikca hormonlarim bozuluyor regli olamiyorum.mesela kilolu olur pko su olmaz tum hormonları düzgün olur reglisi düzenlidir ozaman olur tabiki... benim kuzenimde 115le hamile kaldi 130kg ile dogum yapti nerdeyse dogumda ölüyordu hamilelikte tansiyon şeker cıktı yürüyemiyordu bebegi erken aldilar... doktor kilo kilo diyor onuda veriyim bakalim sonra ne mazeret sunacak.bıktım inanki beni her gordugunde kilo verdinmi demesinden
doktor da saskin iyice. tedavisini uygulasin guzlce,
ay kuzum onlar evet sinir bozucu. benimde halamin kizi oyle. bana laf carpio. ama bende onu hic tinlamiorm. benim evladim bi karnima dussun. o zaman seyretsin diorjm :)Regli olunca aricam 1kez asilamayi denicem.bu sefer karari ona birakmicam.zaman su gibi akıp gidiyor benim sabrım kalmadı. Birtanidik var hamile kiz bir havalara girmis beni gorür görmez yokmu bisey diye sordu.halbuki kendide 2yildir ugrasiyor.unuttu süründügü günleri .
ay kuzum onlar evet sinir bozucu. benimde halamin kizi oyle. bana laf carpio. ama bende onu hic tinlamiorm. benim evladim bi karnima dussun. o zaman seyretsin diorjm :)
Yaa o kadar iyisiniz ki hepiniz moral veriyorsunuz eşime test yaptım diyemedim testim yoktu bu gün öğle arasında eve yemeğe gelirken almıştı yok dedim inşllah dua et bana da güzel haberler verebileyim herkeseRegl hissi agrilari belrgin bi hamilelk belrtisiyms bu arada adet donemnden daha siddetli agrilarim oldu bu ay benm tek farkli surekli degildi ara ara gelip gitmsti umudu kaybetmek yok oyuzden:)
Daha önceden de biliyorum tadı hayatımda içtiğim en iğrenç şey canım ama napıyım içtim valla :) içine 2 tatlı kaşığı bal koydum ona rağmen berbat, kusmadım allahtan :) aslında o tür şeylere regl olduktan sonra devam etsen daha iyi olur canım. Önce regl olmak için çareler ara bence, civanperçemini tavsiye ederim :))tadı iğrenç canım civanperçeminin nasıl içtin :)) inşallah olursun.. ben de hala olmadım regl.. bununla birlikte çörek otu tarçın bal ve incire devam ediyorum. yumurtam gelişti mi acaba merak içindeyim. ayrıca regl mi olacağım yoksa yumurta mı çatladı bilemiyorum.. bugun 38.gün
Yaa o kadar iyisiniz ki hepiniz moral veriyorsunuz eşime test yaptım diyemedim testim yoktu bu gün öğle arasında eve yemeğe gelirken almıştı yok dedim inşllah dua et bana da güzel haberler verebileyim herkese
Ahh canım insanlar bize dua mi ediyor yoksa eksikliği yüzümüze mi vuruyorlar bilmiyorum ama vakti gelmeden yaprak bile kıpırdamıyor inan ki yaşadıklarını yaşıyoruz şu an 14 aylık evliyim bir düşük yaptım zaten 6 ay önce ben bu süreye kaç gebelik siğdirabilrim ama herkes bebeği olmayan çift muamelesi yapıyor alınganlık falan değil haa harbi harbi iki ay önce biri gelmiş yaa siz tüp bebek yaptirinsana diyor. Asla kötü birşey olduğundan değil ben düşük yapalı o zaman 4 ay olmuştu nasıl ağladım insanlar akıl verirken ne kadar acımasız diye. Ama alanda verende rabbim hickimse ne hamileyim diye nede evlâdım var diye kimseyi ezmesin.Regli olunca aricam 1kez asilamayi denicem.bu sefer karari ona birakmicam.zaman su gibi akıp gidiyor benim sabrım kalmadı. Birtanidik var hamile kiz bir havalara girmis beni gorür görmez yokmu bisey diye sordu.halbuki kendide 2yildir ugrasiyor.unuttu süründügü günleri .
Inşallah canım yaa rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahCanim benim insallah bebegin seninledirde senin bari bu ayyüzün güler
Bence deneyebilirsin aşılamayı canım ya, nasıl olsa deniyceksin 1 ay daha kaybetmezsin.Bende aynisini düsündüm.mesela tikaniklik veya yapisiklik olupta rahim filmi cekilirken acilmis olsa olur derdimde zaten hepsi düzgün cikti.demekki olsa 2 yil boyunca olurdu.sende regl olmussun canim.cok sevindim.insallah bu ay tutarda yüzün güler canim.regl olabilmekte önemli biliyorsun
Ahh canım insanlar bize dua mi ediyor yoksa eksikliği yüzümüze mi vuruyorlar bilmiyorum ama vakti gelmeden yaprak bile kıpırdamıyor inan ki yaşadıklarını yaşıyoruz şu an 14 aylık evliyim bir düşük yaptım zaten 6 ay önce ben bu süreye kaç gebelik siğdirabilrim ama herkes bebeği olmayan çift muamelesi yapıyor alınganlık falan değil haa harbi harbi iki ay önce biri gelmiş yaa siz tüp bebek yaptirinsana diyor. Asla kötü birşey olduğundan değil ben düşük yapalı o zaman 4 ay olmuştu nasıl ağladım insanlar akıl verirken ne kadar acımasız diye. Ama alanda verende rabbim hickimse ne hamileyim diye nede evlâdım var diye kimseyi ezmesin.
Bence deneyebilirsin aşılamayı canım ya, nasıl olsa deniyceksin 1 ay daha kaybetmezsin.
Çok şükür regl oldum kuzum. Gerçekten regl olmak bile önemli buna bile çok sevindim şu an. Artık inşallah bu ay mucizeler yaşarız
Bence deneyebilirsin aşılamayı canım ya, nasıl olsa deniyceksin 1 ay daha kaybetmezsin.
Çok şükür regl oldum kuzum. Gerçekten regl olmak bile önemli buna bile çok sevindim şu an. Artık inşallah bu ay mucizeler yaşarız
Ya ben 42 kiloyum bana da çok zayıfsın kilo al dedi gebeliği etkiliyor bu dedi doktorlar bişi bulamayınca kiloya sarıyorlar bencekuzenim obezdi cnm. 7 yil bekledi. bi kizi oldu. 10. yilda bu hafta ikinci bebegini kucagina aldi. onu allah bilir. he biz zayifiz neden olmuo madem
Hiç aklıma gelmemişti bak bu iyiymiş sma :) :)Valla canim alican demir soba küreğini vuracan agizlarina.
Ya ben 42 kiloyum bana da çok zayıfsın kilo al dedi gebeliği etkiliyor bu dedi doktorlar bişi bulamayınca kiloya sarıyorlar bence
aynen aynen oyle cnm. bos konular sismanlkmis oymus buymusYa ben 42 kiloyum bana da çok zayıfsın kilo al dedi gebeliği etkiliyor bu dedi doktorlar bişi bulamayınca kiloya sarıyorlar bence
Çok şükür ben de bi problem olmadığını söylüyo hep doktor. Bi prolaktin arada yükseliyo ama kolay kontrol altına alınıyo. Pcos falan da yok, yumurtalar klomensiz büyüyüp çatlıyo da. Bakalım canım neler olucak heyecanla bekliyorumOnun icin ozellikle cagriliyosun cnm ama sende sorun yok bence zaten kendiliginden kalmissin bkalmissin başta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?