Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inanmiyorm bide ozel pess:) iyi yapmssn birakmkla kuzum. Neguzel boyle olmali tabi icine sinmesine cok sevindim en yakndan sureci doktorunla yasiyosn cunku

Ahh inşallah öyle olur canım ya bakalım neler olacak adet olacakmışım gibi hissediyorum aslında bi kaç gündür ama kırmızı kartı yiyene kadar umud var
Regl hissi agrilari belrgin bi hamilelk belrtisiyms bu arada adet donemnden daha siddetli agrilarim oldu bu ay benm tek farkli surekli degildi ara ara gelip gitmsti umudu kaybetmek yok oyuzden:)

doktor da saskin iyice. tedavisini uygulasin guzlce,

doktor da saskin iyice. tedavisini uygulasin guzlce,

Regli olunca aricam 1kez asilamayi denicem.bu sefer karari ona birakmicam.zaman su gibi akıp gidiyor benim sabrım kalmadı. Birtanidik var hamile kiz bir havalara girmis beni gorür görmez yokmu bisey diye sordu.halbuki kendide 2yildir ugrasiyor.unuttu süründügü günleri .

ay kuzum onlar evet sinir bozucu. benimde halamin kizi oyle. bana laf carpio. ama bende onu hic tinlamiorm. benim evladim bi karnima dussun. o zaman seyretsin diorjm :)

Regl hissi agrilari belrgin bi hamilelk belrtisiyms bu arada adet donemnden daha siddetli agrilarim oldu bu ay benm tek farkli surekli degildi ara ara gelip gitmsti umudu kaybetmek yok oyuzden:)
Yaa o kadar iyisiniz ki hepiniz moral veriyorsunuz eşime test yaptım diyemedim testim yoktu bu gün öğle arasında eve yemeğe gelirken almıştı yok dedim inşllah dua et bana da güzel haberler verebileyim herkese

Daha önceden de biliyorum tadı hayatımda içtiğim en iğrenç şey canım ama napıyım içtim valla :) içine 2 tatlı kaşığı bal koydum ona rağmen berbat, kusmadım allahtan :) aslında o tür şeylere regl olduktan sonra devam etsen daha iyi olur canım. Önce regl olmak için çareler ara bence, civanperçemini tavsiye ederim :))

Yaa o kadar iyisiniz ki hepiniz moral veriyorsunuz eşime test yaptım diyemedim testim yoktu bu gün öğle arasında eve yemeğe gelirken almıştı yok dedim inşllah dua et bana da güzel haberler verebileyim herkese

Canim benim insallah bebegin seninledirde senin bari bu ayyüzün güler

Ahh canım insanlar bize dua mi ediyor yoksa eksikliği yüzümüze mi vuruyorlar bilmiyorum ama vakti gelmeden yaprak bile kıpırdamıyor inan ki yaşadıklarını yaşıyoruz şu an 14 aylık evliyim bir düşük yaptım zaten 6 ay önce ben bu süreye kaç gebelik siğdirabilrim ama herkes bebeği olmayan çift muamelesi yapıyor alınganlık falan değil haa harbi harbi iki ay önce biri gelmiş yaa siz tüp bebek yaptirinsana diyor. Asla kötü birşey olduğundan değil ben düşük yapalı o zaman 4 ay olmuştu nasıl ağladım insanlar akıl verirken ne kadar acımasız diye. Ama alanda verende rabbim hickimse ne hamileyim diye nede evlâdım var diye kimseyi ezmesin.

Bence deneyebilirsin aşılamayı canım ya, nasıl olsa deniyceksin 1 ay daha kaybetmezsin.
Çok şükür regl oldum kuzum. Gerçekten regl olmak bile önemli buna bile çok sevindim şu an. Artık inşallah bu ay mucizeler yaşarız

Valla canim alican demir soba küreğini vuracan agizlarina.

Valla gecen ay 26 gün gecikmeli ilaclarla regl oldum bu aydan çok korkuyorum yine aynisi olucak diye.ya doktor gecikme olur olmaz tarlusal vermiyorda 15 20gün kaybim oluyor.

Bende bu ay esimi ihmal ettim birgun verdim birgün vermedim.yarin kürlere baslicam. E vitamini pekmez muz incir ...ahh canim bu ay hepimizin olsa keşke .Allah hepimize saglikli sihatli evlatlar nasip etsin

kuzenim obezdi cnm. 7 yil bekledi. bi kizi oldu. 10. yilda bu hafta ikinci bebegini kucagina aldi. onu allah bilir. he biz zayifiz neden olmuo madem
Ya ben 42 kiloyum bana da çok zayıfsın kilo al dedi gebeliği etkiliyor bu dedi doktorlar bişi bulamayınca kiloya sarıyorlar bence

Ya ben 42 kiloyum bana da çok zayıfsın kilo al dedi gebeliği etkiliyor bu dedi doktorlar bişi bulamayınca kiloya sarıyorlar bence

Aynisini bende düsündüm arastirdim canim.yumurtalarin gelismesi icin insilün dengesi cok önemliymis.yani ne zayif olacaksin ne şişman.6 yil önce 105 kg dan 65kg ya düstüm ogluma evlendigim hafta hamile kaldim sonra 2 yil önce 96kg dum regl olamiyordum dogum kontrol hapi verfi 3 ay doktor yine kilo ver dedi. 3 ayda 13kg verince kendiliginden ilk ay hamile kaldim.tabi herkesin bünyesi farkli.ama ben inaniyorum.

Onun icin ozellikle cagriliyosun cnm ama sende sorun yok bence zaten kendiliginden kalmissin bkalmissin başta
Çok şükür ben de bi problem olmadığını söylüyo hep doktor. Bi prolaktin arada yükseliyo ama kolay kontrol altına alınıyo. Pcos falan da yok, yumurtalar klomensiz büyüyüp çatlıyo da. Bakalım canım neler olucak heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…