Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla gecen ay 26 gün gecikmeli ilaclarla regl oldum bu aydan çok korkuyorum yine aynisi olucak diye.ya doktor gecikme olur olmaz tarlusal vermiyorda 15 20gün kaybim oluyor.
Evet işte regl olamamak kötü oluyo süreyi uzatıyo, inşallah bi daha öyle uzamaz canım. Civanperçemini tavsiye ediyorum herkese :)

aynennaynen cnm tam dayaklik heosi

Dun kayinvalidem dediki oğlana kardes lazim.ben tedavi oldugumu falan anlatmadim yoksa didikler beni.bende seneye belki düsünüyorum dedim.ozamana kadar olur diye.yaşin 35 oldu 40dami yapican dedi.bende sen 2 tane doğurdunda sana madalyami verdiler dedim.ya bu insanlari anlamiyorum.belki hastayim belki bir özrüm var hicte olmayabilirdi 1 tane var şükür.malesef herkes insanlik vasiflarıni tasımiyor. Bu kesinlikle cahillik degil tamamen kötü niyetlilik.

Evet işte regl olamamak kötü oluyo süreyi uzatıyo, inşallah bi daha öyle uzamaz canım. Civanperçemini tavsiye ediyorum herkese :)

Nezaman icsem canim acaba ben bu ay 5 inde regli oldumya 1inden baslayarak icsemmi yoksa şimdimi baslamam lazim

canım tarlusal kullanmayı planlıyorum..

Bende bu ay esimi ihmal ettim birgun verdim birgün vermedim.yarin kürlere baslicam. E vitamini pekmez muz incir ...ahh canim bu ay hepimizin olsa keşke .Allah hepimize saglikli sihatli evlatlar nasip etsin
Amiin canım benim ya çok istiyorum çok dua ediyorum hepimiz için. Rabbim yüzümüzü güldürsün. İhmal etme eşini, fazla mal göz çıkarmaz bebeğim :)

Ya ben 42 kiloyum bana da çok zayıfsın kilo al dedi gebeliği etkiliyor bu dedi doktorlar bişi bulamayınca kiloya sarıyorlar bence
Ah kuzum ya kilo almak bence çok kolay bi şey ama bünye ve iştah meselesi işte. Ben de bu kilolarda kalayım diye çaba sarfediyorum hatta 3-4 kilo gitse daha süper olur :)
Sen doktora çok takılma ama ye bol bol, gece yatmadan önce pekmez ye hem kan yapar hem kilo :)

Valla o kilo bende olsa solugu önce kebapçıda sonrada tatlicida alirdim.15gündür icinde seker olan hicbirsey yemedim.

Nezaman icsem canim acaba ben bu ay 5 inde regli oldumya 1inden baslayarak icsemmi yoksa şimdimi baslamam lazim
Hamilelik şüphen olmıycak zaten bu ay canım dimi o yüzden regl olman gereken günde bile içsen işe yarar ya da 1-2 gün öncesinden başla. Ama sakın hamilelik şüphesi olan zamanlarda içme canım. Bu da soğan suyu gibi rahmi gevşetip temizliyo

Bende aynisini dusündum canim yarin hemen alayim

canım tarlusal kullanmayı planlıyorum..
Kuzum tarlusala başlamadan bi gün bari dene civanperçemi, çok iğrenç tamam da dayanırsın bi kere. Bence çok işe yarıyo. Hem kimyasal almazsın hem de tarlusalı belli bi süre kullanman gerekcek. Belki böyle daha çabuk gelir

Valla o kilo bende olsa solugu önce kebapçıda sonrada tatlicida alirdim.15gündür icinde seker olan hicbirsey yemedim.
Valla bana da kilo al deseler 1 haftada 10 kilo alırım ama işte napayım spor yapıyorum durmadan. Salona gittim 2 yıl, şimdi evde yapıyorum. 56 kiloyum, 3-4 kilo versem daha da iyi hissedicem kendimi ama işte yemeyi de seviyoz off :)

Bende aynisini dusündum canim yarin hemen alayim
Al canım ama hemen başlamana gerek yok regl gününe 1-2 gün kala başla. Yalnız söyliyim hayatında içtiğin en iğrenç şey olucaktır eminim. Ben bal da attım içine yine de iğrençti canım

benim 4 5 kez içince geliyor canım ( keşke tek seferde gelse içince

aynen cnm. ayh onlarnyokmu onlar. sinir bozucu

Başkaları bizim yerimize düşünmekten ne zaman vazgeçecek acaba ne kadar kötü niyetli insanlar var ya

Inanki cocuk yapmaktan sogudum .şimdi 1 2 aya hamile kalsam bak bak dediğimi yapti diyecek .
Herkes çok biliyor herkesss, bi biz bilmiyoruz ne yapacağımızı. İnsanlar ne kadar rahat konuşabiliyor, yorum yapbiliyor. Kendileri olsa acaba ne tepki verirler, susmazlar bir de çemkirirler üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…