- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.541
Dualarim hep sizinle guzel haberlerini bkliyorm kuzumYaa o kadar iyisiniz ki hepiniz moral veriyorsunuz eşime test yaptım diyemedim testim yoktu bu gün öğle arasında eve yemeğe gelirken almıştı yok dedim inşllah dua et bana da güzel haberler verebileyim herkese
Takma canim sen boyle seyleri kafana. Bunlar da kotu etkiler seni. Boyle insanlar var malesefki hayatta. Kotuye kotulukle karsilik vermeyince kazanan biz oluruz bosver salla gitsin. Tabi demek kolay oyle olmuyor ama dayancan mecbur rabbim versin sabrini da istegini de insallahDun kayinvalidem dediki oğlana kardes lazim.ben tedavi oldugumu falan anlatmadim yoksa didikler beni.bende seneye belki düsünüyorum dedim.ozamana kadar olur diye.yaşin 35 oldu 40dami yapican dedi.bende sen 2 tane doğurdunda sana madalyami verdiler dedim.ya bu insanlari anlamiyorum.belki hastayim belki bir özrüm var hicte olmayabilirdi 1 tane var şükür.malesef herkes insanlik vasiflarıni tasımiyor. Bu kesinlikle cahillik degil tamamen kötü niyetlilik.
Ya ben nette araştırdım işte aşırı zayıf insanlarda adet düzensizliği vs oluyormuş bende öyle bir şey yok bi fsh sınırda ama yaşıma göre yüksek diğer hormonlarım gayet normal doktora bunu söylediğimde bişe diyemedi sustu kaldıAh kuzum ya kilo almak bence çok kolay bi şey ama bünye ve iştah meselesi işte. Ben de bu kilolarda kalayım diye çaba sarfediyorum hatta 3-4 kilo gitse daha süper olur :)
Sen doktora çok takılma ama ye bol bol, gece yatmadan önce pekmez ye hem kan yapar hem kilo :)
Takma canim sen boyle seyleri kafana. Bunlar da kotu etkiler seni. Boyle insanlar var malesefki hayatta. Kotuye kotulukle karsilik vermeyince kazanan biz oluruz bosver salla gitsin. Tabi demek kolay oyle olmuyor ama dayancan mecbur rabbim versin sabrini da istegini de insallah
Ya ben nette araştırdım işte aşırı zayıf insanlarda adet düzensizliği vs oluyormuş bende öyle bir şey yok bi fsh sınırda ama yaşıma göre yüksek diğer hormonlarım gayet normal doktora bunu söylediğimde bişe diyemedi sustu kaldı
Ya sabir deme canim o zaman allah sabrini daha cok sinarmis sabir istiyor benden deyip. Allahim sen hayirlisini ver de o zaten kalbindekini bilirSagol canim dişimi sıkıyorum.sabır ya sabır...
Ya sabir deme canim o zaman allah sabrini daha cok sinarmis sabir istiyor benden deyip. Allahim sen hayirlisini ver de o zaten kalbindekini bilir
Genel olarak adetler düzenliyse çok sorun olmuyo canım zayıflık ya da kilolulukYa ben nette araştırdım işte aşırı zayıf insanlarda adet düzensizliği vs oluyormuş bende öyle bir şey yok bi fsh sınırda ama yaşıma göre yüksek diğer hormonlarım gayet normal doktora bunu söylediğimde bişe diyemedi sustu kaldı
Bende kizdigimda hep ya sabir derdim yeni ogrendim soylemek istedim dua etmek degil dogru dua etmek onemliymis rabbin tez zamanda versin gonlundeki insallahBak bunu bilmiyordum ögrendigim iyi oldu
Ahhhh kuzummm keşke olabilse bir 10 kilonu zevkle alırdımKeske imkanim olsada verebilsem sana 10 15kg .yani inan kendimi düsündügümden degil.
Çok şükür şu fsh da bi inse :)Genel olarak adetler düzenliyse çok sorun olmuyo canım zayıflık ya da kiloluluk
Çok şükür şu fsh da bi inse :)
İner canım çok da sorun olmaz diye düşünüyorum. Testere dişli aslanpençesi çayı içebilirsin canım fsh ı dengeliyomuş. Bi de prolaktini düşürüyo. Ben de içiyorum arada prolaktinim yükseliyo diyeÇok şükür şu fsh da bi inse :)
Testlerini yaptır canım çünkü çok etkiliyorlar gerçekten gebeliğiBenimde fsh da bir dengesizlik vardi 7 ay once dogum kontrol hapiyla duzeldi ama 4 aydir bakilmadi bu ay tekrar baktircam.çunku ilacsiz regl olamiyorum
Evet onu deneyeceğim de korunmuyoruz ya bitki çayı sonuçta acaba bebek hani olursa sıkıntı olur mıİner canım çok da sorun olmaz diye düşünüyorum. Testere dişli aslanpençesi çayı içebilirsin canım fsh ı dengeliyomuş. Bi de prolaktini düşürüyo. Ben de içiyorum arada prolaktinim yükseliyo diye
Yumurtlamadan sonra içmezsin canımEvet onu deneyeceğim de korunmuyoruz ya bitki çayı sonuçta acaba bebek hani olursa sıkıntı olur mı
Selam canim A AloeeVeraa nin dedigi gibi yumrtlama donemndn sora icme. Hamilelikte zararli ozellikle ilk zamanlsr engelleyebilir bile dikat edersinEvet onu deneyeceğim de korunmuyoruz ya bitki çayı sonuçta acaba bebek hani olursa sıkıntı olur mı
Günaydın canım az önce yaptım test tek çizgi dünkü testim bozulmuş anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?