Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa o kadar iyisiniz ki hepiniz moral veriyorsunuz eşime test yaptım diyemedim testim yoktu bu gün öğle arasında eve yemeğe gelirken almıştı yok dedim inşllah dua et bana da güzel haberler verebileyim herkese
Dualarim hep sizinle guzel haberlerini bkliyorm kuzum

Takma canim sen boyle seyleri kafana. Bunlar da kotu etkiler seni. Boyle insanlar var malesefki hayatta. Kotuye kotulukle karsilik vermeyince kazanan biz oluruz bosver salla gitsin. Tabi demek kolay oyle olmuyor ama dayancan mecbur rabbim versin sabrini da istegini de insallah

Ya ben nette araştırdım işte aşırı zayıf insanlarda adet düzensizliği vs oluyormuş bende öyle bir şey yok bi fsh sınırda ama yaşıma göre yüksek diğer hormonlarım gayet normal doktora bunu söylediğimde bişe diyemedi sustu kaldı

Sagol canim dişimi sıkıyorum.sabır ya sabır...

Keske imkanim olsada verebilsem sana 10 15kg .yani inan kendimi düsündügümden degil.

Genel olarak adetler düzenliyse çok sorun olmuyo canım zayıflık ya da kiloluluk

Çok şükür şu fsh da bi inse :)
İner canım çok da sorun olmaz diye düşünüyorum. Testere dişli aslanpençesi çayı içebilirsin canım fsh ı dengeliyomuş. Bi de prolaktini düşürüyo. Ben de içiyorum arada prolaktinim yükseliyo diye

Evet onu deneyeceğim de korunmuyoruz ya bitki çayı sonuçta acaba bebek hani olursa sıkıntı olur mı

Evet onu deneyeceğim de korunmuyoruz ya bitki çayı sonuçta acaba bebek hani olursa sıkıntı olur mı
Selam canim A AloeeVeraa nin dedigi gibi yumrtlama donemndn sora icme. Hamilelikte zararli ozellikle ilk zamanlsr engelleyebilir bile dikat edersin ben gecn hafta griptim ihlamur falan icemedim oyuzden maydonuz flaanda vermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…