Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayıt tohumu da FSH'ı düşürüyor arkadaşlar.. yine de iyice araştırmadan kullanmayın tabi.. testere dişli aslanpençesi süper bir bitki.. hangi hormon yüksekse onu düşürüp dengeliyor.. hormonları dengelemede birebir.. benim de LH FSH'dan azıcık yüksekti, kullandım LH'ı düşürmüştü.. içimi de zor değil ben seviyorum tadını.. civanperçeminin yanında bal gibi

Aksamdan yaparsin sen dayanamayip :) yaparsan bizede at merakla bekliyoruz :)
ayy atmazmıyim tabiki atarım ama son 2 gündür eşimle aramız limoni canım sıkkın sevincimi bile yaisyamiyorm dün gelirken test al dedim unutmuş nöbetçi eczane şansa çok yakındı eeee aranasıya var git al dedim kizdi yarın alırım ne acele ediyon falanflan niye böyle oldu anlamadim

Hayıtı da çok duydum ama hiç alıp kullanmadım canım. Testere dişli aslanpençesi gerçekten çok etkili mucize gibi, kadınların bütün hormonlarını dengede tutuyomuş canım. Ben de severek içiyorum hiç kötü değil. Civanperçemiyle kıyaslanamaz bile :)

Doğru söylüyorsun canım regl döneminde içmemin bir sıkıntısı olur mu acaba bilgin var mı tatlım
Testere dişli aslan pençesi regl döneminde içiliyo canım hiçbir zararı yok. Hatta regl ağrılarına da iyi geliyo diye biliyorum. Civan perçemi mesela o da söktürücü görevi görüyo ve regl ağrılarına bire bir

Ben bu renglimde başlayayım o zaman gerçi inşaallah gerek kalmaz ama :)

Evet canım regl olursan (inşallah olmazsın) başla. Yumurtlama dönemine kadar içip bırakırsın az çok faydası olur canım
cuma hürmetini inşaallah olmam tatlım ya :) gerçi çok ümitli değilim ama rabbim bu mübarek günün hürmetine tüm isteyen herkese nasip olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…