- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.561
Aaa cok uzuldum canim ya. Peki bat ne zaman senin?Günaydın canım az önce yaptım test tek çizgi dünkü testim bozulmuş anlaşılan
İner canım çok da sorun olmaz diye düşünüyorum. Testere dişli aslanpençesi çayı içebilirsin canım fsh ı dengeliyomuş. Bi de prolaktini düşürüyo. Ben de içiyorum arada prolaktinim yükseliyo diye
yok kuzum testim bitti eşime dedim unutms bugün alırsa yarın artikAnneyimbenanne35 canim sen bugunde test yapacak misin.
Doğru söylüyorsun canım regl döneminde içmemin bir sıkıntısı olur mu acaba bilgin var mı tatlımYumurtlamadan sonra içmezsin canım
20 kasım canımAaa cok uzuldum canim ya. Peki bat ne zaman senin?
10 dk once besmele cekip ovitrelle i vurdum arkadaslar. Haydi bakalim insallah bu ay guzel haberler veririm size bende.
Bat:28 kasim
kuzum insallah sendende güzel.haberler alıcaz sen ne kullandın bu ay iğneden onve10 dk once besmele cekip ovitrelle i vurdum arkadaslar. Haydi bakalim insallah bu ay guzel haberler veririm size bende.
Hayırlı olsun tatlım inşaallah bu ay hayırlı bir şekilde bebeğin sana tutunur10 dk once besmele cekip ovitrelle i vurdum arkadaslar. Haydi bakalim insallah bu ay guzel haberler veririm size bende.
yok kuzum testim bitti eşime dedim unutms bugün alırsa yarın artik
ayy atmazmıyim tabiki atarım ama son 2 gündür eşimle aramız limoni canım sıkkın sevincimi bile yaisyamiyorm dün gelirken test al dedim unutmuş nöbetçi eczane şansa çok yakındı eeee aranasıya var git al dedim kizdi yarın alırım ne acele ediyon falanflan niye böyle oldu anlamadimAksamdan yaparsin sen dayanamayip :) yaparsan bizede at merakla bekliyoruz :)
Ay çok üzüldüm canım ya, dünkü testte bana kesin var gibi gelmişti offGünaydın canım az önce yaptım test tek çizgi dünkü testim bozulmuş anlaşılan
Hadi hayırlısı olsun, inşallah güzel haberlerini alırız bu ay canım10 dk once besmele cekip ovitrelle i vurdum arkadaslar. Haydi bakalim insallah bu ay guzel haberler veririm size bende.
Hayıtı da çok duydum ama hiç alıp kullanmadım canım. Testere dişli aslanpençesi gerçekten çok etkili mucize gibi, kadınların bütün hormonlarını dengede tutuyomuş canım. Ben de severek içiyorum hiç kötü değil. Civanperçemiyle kıyaslanamaz bile :)Hayıt tohumu da FSH'ı düşürüyor arkadaşlar.. yine de iyice araştırmadan kullanmayın tabi.. testere dişli aslanpençesi süper bir bitki.. hangi hormon yüksekse onu düşürüp dengeliyor.. hormonları dengelemede birebir.. benim de LH FSH'dan azıcık yüksekti, kullandım LH'ı düşürmüştü.. içimi de zor değil ben seviyorum tadını.. civanperçeminin yanında bal gibi
Testere dişli aslan pençesi regl döneminde içiliyo canım hiçbir zararı yok. Hatta regl ağrılarına da iyi geliyo diye biliyorum. Civan perçemi mesela o da söktürücü görevi görüyo ve regl ağrılarına bire birDoğru söylüyorsun canım regl döneminde içmemin bir sıkıntısı olur mu acaba bilgin var mı tatlım
Ben iyiyim canım, bugün tahlillerime baktırmak için kan verdim. Ne var ne yoksa bakın dedim 5 tüp kan aldılar :) sen nasılsın canımgunaydin hanimlar nasilsiniz.
Ben bu renglimde başlayayım o zaman gerçi inşaallah gerek kalmaz ama :)Testere dişli aslan pençesi regl döneminde içiliyo canım hiçbir zararı yok. Hatta regl ağrılarına da iyi geliyo diye biliyorum. Civan perçemi mesela o da söktürücü görevi görüyo ve regl ağrılarına bire bir
Evet canım regl olursan (inşallah olmazsın) başla. Yumurtlama dönemine kadar içip bırakırsın az çok faydası olur canımBen bu renglimde başlayayım o zaman gerçi inşaallah gerek kalmaz ama :)
cuma hürmetini inşaallah olmam tatlım ya :) gerçi çok ümitli değilim amaEvet canım regl olursan (inşallah olmazsın) başla. Yumurtlama dönemine kadar içip bırakırsın az çok faydası olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?