- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.581
Sende bi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım inşaallah da çıkmaz :)Ben iyiyim canım, bugün tahlillerime baktırmak için kan verdim. Ne var ne yoksa bakın dedim 5 tüp kan aldılar :) sen nasılsın canım
Daha zaman varmis canim. Eger mumkunse umutsuz olma dicem ama biliyorum insanin morali bozuluyor. Kirmizilari gorene kdr modu dusurmek yok.20 kasım canım
hayırlı olsun arkadaşım.. inşallah bu sefer güzel şeyler olur.. minik şeyler
kuzum insallah sendende güzel.haberler alıcaz sen ne kullandın bu ay iğneden onve
Cok sagolun,tesekkurler. Insallah kizlar insallah. Cok istiyorum artikHayırlı olsun tatlım inşaallah bu ay hayırlı bir şekilde bebeğin sana tutunur
Arada olur öyle şeyler tatlım hiç moralini bozma bence akşam alır gelir sen testini yap bize de haber et emi :)ayy atmazmıyim tabiki atarım ama son 2 gündür eşimle aramız limoni canım sıkkın sevincimi bile yaisyamiyorm dün gelirken test al dedim unutmuş nöbetçi eczane şansa çok yakındı eeee aranasıya var git al dedim kizdi yarın alırım ne acele ediyon falanflan niye böyle oldu anlamadim
ederim tabi kuzum ama canm sıkıldı çok ya insallah devam etmez böyle bu güzel gunlerde helekiArada olur öyle şeyler tatlım hiç moralini bozma bence akşam alır gelir sen testini yap bize de haber et emi :)
Amiin kuzum inşallah Allah dualarımızı kabul etsin. İnşallah regl olmazsıncuma hürmetini inşaallah olmam tatlım ya :) gerçi çok ümitli değilim amarabbim bu mübarek günün hürmetine tüm isteyen herkese nasip olsun inşaallah
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım, bilemiyorum şu an. Dua ediyorum bol bol bi şey çıkmasın diyeSende bi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım inşaallah da çıkmaz :)
ayy atmazmıyim tabiki atarım ama son 2 gündür eşimle aramız limoni canım sıkkın sevincimi bile yaisyamiyorm dün gelirken test al dedim unutmuş nöbetçi eczane şansa çok yakındı eeee aranasıya var git al dedim kizdi yarın alırım ne acele ediyon falanflan niye böyle oldu anlamadim
çıkmayacak Allah'ın izniyle canım bizi de haberdar et emiİnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım, bilemiyorum şu an. Dua ediyorum bol bol bi şey çıkmasın diye
ahh kuzum dış etkenler etkiliyor çok ya bebek icon değil onun tavrıCanim seytan vesvesesi onlar hiç takma sen oda gerilmistir belki olmuyo diye belli etmiyodur ben ikinci tahlili verdigimde esim bosuna gidiyosun bence hamile degilsin daha 2 gun onxe negatifti demisti ama ben ona mujdeli haber vererek gittim sende oyle yap onlar utansın :)
dün kayinvalidem drdi sen kesin hamilesin çünkü akşam 7 de oyle bi uyku geldiki gözlerimi açamadım A AloeeVeraaEsrasvn Morasigi neiraida @Huzur45 U UmutluKarTanesi S SemSem01
Adet tarihin ne zaman?Bugün otvitrelleden sonraki 18. Gün hala olmadım adet 15. gün evde test yaptm negatif sizce ne yapmalıyım. Doktoru mu arasam ??
dün kayinvalidem drdi sen kesin hamilesin çünkü akşam 7 de oyle bi uyku geldiki gözlerimi açamadım A AloeeVeraaEsrasvn Morasigi neiraida @Huzur45 U UmutluKarTanesi S SemSem01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?