Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esrasvn ayy insallah bu ay bendede hissedersin canim.
Bu arada Morasigi yarin gidicek doktora. Ama kese gormek icin mi yoksa kontrol icin mi emin degilim. Bende cok merak ediyorum keseyi ne zaman gorecegini

İnsallah cnm söylerim hissedersem 3-5 gun sonra :) Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah hepinize :)
Ben kacirmisim oralari 5-5 bucuk haftalikken felan gozukuyor onunki ne kadar bilmiyorum insallah gitmiskende gorur :)

Anneyimbenanne35 kuzum sen azicik rahatlat kendini,kafani. Eslerimizde zaman zaman yapiyor boyle seyler,uzulme. Senden hamilelik haberini duydugu zaman hepsi gecer. Suan aciktir eczaneler. Uzak mi sana gidip aliversen 1 tane
valla giriş geliş 20 dik yi bulur kuzum ya ama bakayım bi inşalalh gidebilirsem alirim catlayacam valla

Ben inaniyorum ya Morasigi nda cok hissetmistim hamile oldugunu sendede o kadar hissediyorum yani ki kendi hamile oldugum aydada kesin hamileyim dedim Allahim nasip etti darısı isteyen herkesin basina
ayy insalah balim insallah bitanem ya ama belirtiler cogaldi ve sol tarafimda batmalar var baya bi saliya az kaldı ayyy

çıkmayacak Allah'ın izniyle canım bizi de haberdar et emi
Tamam kuzum. Kan tahlillerim her şey normal çıktı şükür, demir eksikliğim vardı o bile düzelmiş. Hormonlar daha çıkmadı ya bakıp duruyorum bakalım. 3 buçukta da doktor randevum var bi muayene olurum canım

A AloeeVeraa kuzum senin tahliller ne zaman cikacak peki? Iyi yapmissin baktirmakla.
Canım kan tahlillerim hemogram, biyokimya falan çıktı onlarda her şey normal çok şükür. Hormonlar çıkmadı bi, ona bakıp duruyorum. Bi de d vitamini 10 günü bulur çıkması dediler anlamadım ne vitaminmiş

bnde cnm cslisiyrm. karnim agrio reglden . bakalm. bekliyiruz bitsin 10. gunden sonra her gun iliski denicem
Dene canım denemekten zarar gelmez. En kötü ihtimalle gün aşırı ilişki şart, yumurtlama geçse bile bi süre devam edin canım

Bir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle evet bence de muayeneni ol aklında en ufak bir şey olmadan başla çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…