- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 40
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.601
dün kayinvalidem drdi sen kesin hamilesin çünkü akşam 7 de oyle bi uyku geldiki gözlerimi açamadım A AloeeVeraaEsrasvn Morasigi neiraida maldelmor U UmutluKarTanesi S SemSem01
valla öyle olmuss sen naislsin bebeği.miçine doğmuş kadının desene
valla giriş geliş 20 dik yi bulur kuzum ya ama bakayım bi inşalalh gidebilirsem alirim catlayacam vallaAnneyimbenanne35 kuzum sen azicik rahatlat kendini,kafani. Eslerimizde zaman zaman yapiyor boyle seyler,uzulme. Senden hamilelik haberini duydugu zaman hepsi gecer. Suan aciktir eczaneler. Uzak mi sana gidip aliversen 1 tane
ayy insalah balim insallah bitanem ya ama belirtiler cogaldi ve sol tarafimda batmalar var baya bi saliya az kaldı ayyyBen inaniyorum yaMorasigi nda cok hissetmistim hamile oldugunu sendede o kadar hissediyorum yani ki kendi hamile oldugum aydada kesin hamileyim dedim Allahim nasip etti darısı isteyen herkesin basina
Git al bence. Bak bizde meraktayiz :)valla giriş geliş 20 dik yi bulur kuzum ya ama bakayım bi inşalalh gidebilirsem alirim catlayacam valla
Allah bu ay da nasip etmedi belirtim de kalmadı regl olmayı bekliyorum benvalla öyle olmuss sen naislsin bebeği.m
oy kiyamam cnm. allah saglikla kucagina almk nssip etsndün kayinvalidem drdi sen kesin hamilesin çünkü akşam 7 de oyle bi uyku geldiki gözlerimi açamadım A AloeeVeraaEsrasvn Morasigi neiraida maldelmor U UmutluKarTanesi S SemSem01
Tamam kuzum. Kan tahlillerim her şey normal çıktı şükür, demir eksikliğim vardı o bile düzelmiş. Hormonlar daha çıkmadı ya bakıp duruyorum bakalım. 3 buçukta da doktor randevum var bi muayene olurum canımçıkmayacak Allah'ın izniyle canım bizi de haberdar et emi
Vallahi bak bunlar hep belirti kadının da içine doğmuş herhalde canım :)dün kayinvalidem drdi sen kesin hamilesin çünkü akşam 7 de oyle bi uyku geldiki gözlerimi açamadım A AloeeVeraaEsrasvn Morasigi neiraida maldelmor U UmutluKarTanesi S SemSem01
valla giriş geliş 20 dik yi bulur kuzum ya ama bakayım bi inşalalh gidebilirsem alirim catlayacam valla
Canım kan tahlillerim hemogram, biyokimya falan çıktı onlarda her şey normal çok şükür. Hormonlar çıkmadı bi, ona bakıp duruyorum. Bi de d vitamini 10 günü bulur çıkması dediler anlamadım ne vitaminmişA AloeeVeraa kuzum senin tahliller ne zaman cikacak peki? Iyi yapmissin baktirmakla.
Ay maşallah kuzum ya bu ne azim :) çok güzel vermişsin, devamını bekliyoruz bu başarının :)Kızlar masallah bana15 gunde 87.70kg dan 82.50kg ya indim herşey once saglik sonra bebiş icin.
bnde cnm cslisiyrm. karnim agrio reglden . bakalm. bekliyiruz bitsin 10. gunden sonra her gun iliski denicemBen iyiyim canım, bugün tahlillerime baktırmak için kan verdim. Ne var ne yoksa bakın dedim 5 tüp kan aldılar :) sen nasılsın canım
Dene canım denemekten zarar gelmez. En kötü ihtimalle gün aşırı ilişki şart, yumurtlama geçse bile bi süre devam edin canımbnde cnm cslisiyrm. karnim agrio reglden . bakalm. bekliyiruz bitsin 10. gunden sonra her gun iliski denicem
Bir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle evet bence de muayeneni ol aklında en ufak bir şey olmadan başla çalışmalaraTamam kuzum. Kan tahlillerim her şey normal çıktı şükür, demir eksikliğim vardı o bile düzelmiş. Hormonlar daha çıkmadı ya bakıp duruyorum bakalım. 3 buçukta da doktor randevum var bi muayene olurum canım
oy oy su bebek olsun. 2 gune bir iliskiye girmekten biktim artik :) zorunlu olmaktan zevk alamiorm vallahiDene canım denemekten zarar gelmez. En kötü ihtimalle gün aşırı ilişki şart, yumurtlama geçse bile bi süre devam edin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?