Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşım sen bu ay klomen+çatlatma iğnesi mi kullandın değil mi?
yok tatlım klomen 3 ay kullandım ama ise yaramadı hele don ay yumurta bile büyümedi olusmadi sonra femara ya geçtik işte femara catlatma iğnesi ile 2. ayimda tuttu genelde çoğunlukla 2. ayda tutuyor

yok tatlım klomen 3 ay kullandım ama ise yaramadı hele don ay yumurta bile büyümedi olusmadi sonra femara ya geçtik işte femara catlatma iğnesi ile 2. ayimda tuttu genelde çoğunlukla 2. ayda tutuyor

süper yaa.. maşallah.. klomen bana da fayda etmiyor.. bir regl olsam gideceğim doktora merak ediyorum ne diyecek.. 4 gözle bekliyorum....

ayyy gözün aydın balim ya sen testlerimi gördünmü yorum yapmadnda

Ya canim ben gecen hafta A AloeeVeraa ya test yap hamilesin diye cok ustune gittim sonradan da negatif cikinca cok üzüldüm sucluluk hissettim oyüzden sana yorum yapmadim.14.gün testini paylas ozaman yorum yaparim ...insallah oldu gibi yüzün gülsün bu ay.

cnm vallahi artik oda rahatsz oluyo. ama napcz baska yolu yok

İgneden sonra 5 gun en fazla gun asiri olsun cnm ben igne oncesi igneden 36 saat sonra ve sonraki gun munasebet yasadim zateb igneyle catliyo sonraki girdiklerimiz bir ise yaramıyor ben ilkinde gun asiri yapmistim bikkinlik geldi :)

Bir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle evet bence de muayeneni ol aklında en ufak bir şey olmadan başla çalışmalara
Hormonlar da güzel çıktı canım. Bi tek prolaktin 29, normali 23 e kadar bakalım doktorum ne dicek. Yine dostinex kullandırır herhalde sadece 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…