- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.621
yok tatlım klomen 3 ay kullandım ama ise yaramadı hele don ay yumurta bile büyümedi olusmadi sonra femara ya geçtik işte femara catlatma iğnesi ile 2. ayimda tuttu genelde çoğunlukla 2. ayda tutuyorarkadaşım sen bu ay klomen+çatlatma iğnesi mi kullandın değil mi?
aynen kuzu oda dedi bana sen uyumazdın bu saatte diye valla hamilesin drdi ayy valla hamileyim evt bide kan vereyfimVallahi bak bunlar hep belirti kadının da içine doğmuş herhalde canım :)
kuzum benm nasip olacak inşalalh en kısa zamanfaAllah bu ay da nasip etmedi belirtim de kalmadı regl olmayı bekliyorum ben
ayyy gözün aydın balim ya sen testlerimi gördünmü yorum yapmadndaKızlar masallah bana15 gunde 87.70kg dan 82.50kg ya indim herşey once saglik sonra bebiş icin.
yok tatlım klomen 3 ay kullandım ama ise yaramadı hele don ay yumurta bile büyümedi olusmadi sonra femara ya geçtik işte femara catlatma iğnesi ile 2. ayimda tuttu genelde çoğunlukla 2. ayda tutuyor
Dogru demis %20 asilama sansin. Normol iliski de %20Şimdi tüp bebek merkezinden geliyorum adam bana aşılama boşa zaman ve para kaybı en önemlisi de psikolojik kayıp tutma oranı çok düşük dedi
inşllah femara veriri kuzum ya insallah sende isteyen heralde hamile kalan en yakın zamndasüper yaa.. maşallah.. klomen bana da fayda etmiyor.. bir regl olsam gideceğim doktora merak ediyorum ne diyecek.. 4 gözle bekliyorum....
ayyy gözün aydın balim ya sen testlerimi gördünmü yorum yapmadnda
Dogru demis %20 asilama sansin. Normol iliski de %20
Sen bilirsin canim benim yarin adet olmam lazim bugun 13. Gunun dun idrar testi yaotim negatif. Hicbir belirtim de yok tuttuguna dair.Ben bu ay aşilama yaptiracaktim vaz mi gecsem acaba
Kuzummm sen yine gün aşırı yapabiliyorsun Benim eşim onu da yapamıyor benim durum çok vahim sanırımoy oy su bebek olsun. 2 gune bir iliskiye girmekten biktim artik :) zorunlu olmaktan zevk alamiorm vallahi
cnm vallahi artik oda rahatsz oluyo. ama napcz baska yolu yokKuzummm sen yine gün aşırı yapabiliyorsun Benim eşim onu da yapamıyor benim durum çok vahim sanırım
Tatlım bence doktorun dediğini yap çünkü bende çok pimpirikliyim 9 ay yerim herhalde kendimi aşılamayı kafaya koyduysan ha bir ay önce ha sonra strese girme tatlım ya ama yine de sen bilirsinBen bu ay aşilama yaptiracaktim vaz mi gecsem acaba
Tabi canım ama benimki yapamıyor yaaa yapabilenlere yeminle imreniyorum bu bile sorun olmaya başladı artık aramızda rabbim herkese yardım etsincnm vallahi artik oda rahatsz oluyo. ama napcz baska yolu yok
benimde ilk ignede rahatsz oldu cnm. ama sinra alistiTabi canım ama benimki yapamıyor yaaa yapabilenlere yeminle imreniyorum bu bile sorun olmaya başladı artık aramızda rabbim herkese yardım etsin
Allah hepimize yardım etsin inş çok zor bir süreçbenimde ilk ignede rahatsz oldu cnm. ama sinra alisti
cnm vallahi artik oda rahatsz oluyo. ama napcz baska yolu yok
Hormonlar da güzel çıktı canım. Bi tek prolaktin 29, normali 23 e kadar bakalım doktorum ne dicek. Yine dostinex kullandırır herhalde sadece 2 günBir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle evet bence de muayeneni ol aklında en ufak bir şey olmadan başla çalışmalara
Ohhh ohhh gözün aydın olsun tatlım yaaaa çok sevindim ama zaten demiştim bişe çıkmayacak die :)Hormonlar da güzel çıktı canım. Bi tek prolaktin 29, normali 23 e kadar bakalım doktorum ne dicek. Yine dostinex kullandırır herhalde sadece 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?