Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar affiniza siginarak size birsey danismam gerekiyor. 14 kasimda doktora gittigimde 17mm idi yumurtam. Tlfnda ki adet takvimine gore yumurtlama gunuydu ama tabii olmadi o gun yumurtlama. Genelde agridan hissederim. O gun degerlendirdik. Bu sabah 9da igneyi vurdum. Seffaf akinti gelmis biraz yogun 1 saat once filan. Igneden mi normal olarak mi bilmiyorum ama. Hafif kasiklarimda agrimaya basladi. 36 saat sonra cumartesi aksam 9 oluyor. Acaba bgunu de degerlendirsek mi kafam karisti.

Kuzucum ya ne var bunda suçluluk hissedicek, ben zaten yapıcaktım ki. Zaten olmadığına emin olduğum için ben hiç hayal kırıklığı yaşamadım valla

Canım bence bugünü ve yarını değerlendir bi zararı olmaz, sonra da gün aşırı devam edin bi kaç gün

Kuzucum ya ne var bunda suçluluk hissedicek, ben zaten yapıcaktım ki. Zaten olmadığına emin olduğum için ben hiç hayal kırıklığı yaşamadım valla

Ne bilim üzüldüm .insallah yeni ayda güzel haberler alirizda beraber seviniriz.

Merhaba öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin bende bi yıllık evliyim 6 aylıkken hamile kaldım düştü beş haftalık ken sonrasında olmayınca doktor a gittim önce ki doktorum dört santim kist olduğunu ama gebeliğe engel olmadığını söyledi şimdi doktorum kist değil miyom dedi düşüğüne sebeb olmuş olabilir dedi hormon testlerim temiz çıktı semear testinde enfeksiyon varmış sonra miyom tüpleri tıkıyo olabilir dedi hsg istedi onu da yaptık çok güzel dedi yumurtlamada çatlamada bi sorun yok dedi ilk miyom rahim içinde dedi sonra üstünde şimdi de yan da rahme uzak engel değil dio bu ay femara ve ovitrelle kullandı üçüncü ayım sekizinci gün inşallah gebe kalabilmişimdir hangisine inanacağımı şaşırdım eğer kalamazsan eşin test versin dedi eşimde bi sorun olsa ilk gebelik olur muydu

CAnım bende aynı şeyi düşünmüştüm ama sen yine doktorunu dinle ne zaman dediyse o saat olsun ilişki bence ben öyle yaptım

Kızlar doktorla şimdi konustum.aralik ayinda regli olduktan sonra tedaviye baslayalim dedim.çünkü olsa 2 yilda kendiliginden olurdu dedim. Rahimde problem cikip hsg sırasinda düzelmiş olsa ara verip kendiliginden olmasini beklemek dogru ama bende problem yoktu hicbirsey duzeltilmedi dedim.tamam regli olunca gel dedi.

Oncelikle gecmis olsun. Spermiogram zaman zaman degisiklik gosterebiliyor. Belki esinin degerleri biraz dusmustur. Bu olumsuz bakis acisi ama onun disinds fazla streste cok etkiliyor gebe kalmayo. Eger cok takiyorsan kafana engelleyebilir. Hem belki bebisin seninledir suan. Hep derim her daim olumlu dusunmeye calisalim diye :)

Canim tebrik ederim. Cok guzel kilo vermissin. Ozel bir diyet uyguladin mi merak ettim. Birde bu hsg sonrasi olayini cok arastirdim bende. Verdikleri ilac icerisinin florasinida degistirdigi,antibakteriyel ozellik tasidigi icin bebegin tutunmasi,spermin yumurta ile bulusmasi daha kolay oluyormus. Herhangi bir sorunu olmayanlardada hsg sonrasi kendiliginden hamilelik olabiliyormus.

Ay inşallah gurbette tek başımayım arkadaş bile YÖK en azından bana yoldaş olur çok takmıyorum ama adet olunca çok üzülüyorum

Benim yumurtam gelismiyor ben sadece yumurtalarimi gelistiricem aşılamaya tam karar vermedim.klomende fayda etmedi bana.oyüzden iğneli tedavi olup normal yolla hamile kalmayi denicem. kafama göre Diyet yapiyorum canim.günde 1 dilim kepekli ekmek disinda ekmek şekerli unlu gidalar tüketmiyorum.yürüyüs yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…