- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.661
Merhaba öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin bende bi yıllık evliyim 6 aylıkken hamile kaldım düştü beş haftalık ken sonrasında olmayınca doktor a gittim önce ki doktorum dört santim kist olduğunu ama gebeliğe engel olmadığını söyledi şimdi doktorum kist değil miyom dedi düşüğüne sebeb olmuş olabilir dedi hormon testlerim temiz çıktı semear testinde enfeksiyon varmış sonra miyom tüpleri tıkıyo olabilir dedi hsg istedi onu da yaptık çok güzel dedi yumurtlamada çatlamada bi sorun yok dedi ilk miyom rahim içinde dedi sonra üstünde şimdi de yan da rahme uzak engel değil dio bu ay femara ve ovitrelle kullandı üçüncü ayım sekizinci gün inşallah gebe kalabilmişimdir hangisine inanacağımı şaşırdım eğer kalamazsan eşin test versin dedi eşimde bi sorun olsa ilk gebelik olur muydu
aynen cnm. artik dus almktn bktmAllah hepimize yardım etsin inş çok zor bir süreç
cnm ben bu ay bos. tedavi yok. oylesine denicz belki tutarİgneden sonra 5 gun en fazla gun asiri olsun cnm ben igne oncesi igneden 36 saat sonra ve sonraki gun munasebet yasadim zateb igneyle catliyo sonraki girdiklerimiz bir ise yaramıyor ben ilkinde gun asiri yapmistim bikkinlik geldi :)
cnm ben bu ay bos. tedavi yok. oylesine denicz belki tutar
Bu ay olmazsa gidecek inşallah allah hepimize nasip etsin benim doktorum çok tanınan bi doktor yumurtalık geliştirici bi vitamin önermişti istersen adını yazabilirim çok iyi bi vitamin demiştiEsinin sperm testini yaptir bencede.çünkü problem olsada arada tutabiliyormuş.insallah gerek kalmadan bu ay gelir bebegin
cnm ben bu ay bos. tedavi yok. oylesine denicz belki tutar
Bu ay olmazsa gidecek inşallah allah hepimize nasip etsin benim doktorum çok tanınan bi doktor yumurtalık geliştirici bi vitamin önermişti istersen adını yazabilirim çok iyi bi vitamin demişti
amin cnm bakalm..obur ay nasil olckAnladim.cnm Allah ol deyince oluyo insallah sanada nasip olur en kisa zamanda
ay kuzum cok saol yaaa l. iyiki sizleri tnmisimBu ay gelir insallah bebişin..okadar cok istiyorumki senin bebeginin olmasini .
Sagol canim benim. Bakalim artik olurunaCAnım bende aynı şeyi düşünmüştüm ama sen yine doktorunu dinle ne zaman dediyse o saat olsun ilişki bence ben öyle yaptım
Yaa coook guzelll. Masallah diyelim. O an hissettigin duygulari paylasir misin bizimleTeyzelerimiz biz randevumuzu öne çektik insallah yyarin kalp atisimizi duyucaz hepinizin duasini bekliyoruz bizdr size dua ediyoruz
Hiç üzülme sen söyledin diye yapmadım ki ben, durum netleşsin de bitki çayı içebileyim diye yaptım testi canım benimNe bilim üzüldüm .insallah yeni ayda güzel haberler alirizda beraber seviniriz.
Merhaba canım, sakın üzülme küçük tedavilerle mutlaka gelicektir bebişin. Ben de geçen yıl ilk denemede hamile kaldım ve 8 haftalık kürtaj oldum. 5 ay korunduk. Şimdi de 6 ay bitti hala olmuyo bebiş 3-4 aydır doktora gidiyorum. Meğer asıl sorun eşimdeymiş, sperm sayımız normalin altında ve hareketlilik az. 36 gün önce varikosel ameliyatı olduk inşallah mutlu sonucu görürüz artık.Merhaba öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin bende bi yıllık evliyim 6 aylıkken hamile kaldım düştü beş haftalık ken sonrasında olmayınca doktor a gittim önce ki doktorum dört santim kist olduğunu ama gebeliğe engel olmadığını söyledi şimdi doktorum kist değil miyom dedi düşüğüne sebeb olmuş olabilir dedi hormon testlerim temiz çıktı semear testinde enfeksiyon varmış sonra miyom tüpleri tıkıyo olabilir dedi hsg istedi onu da yaptık çok güzel dedi yumurtlamada çatlamada bi sorun yok dedi ilk miyom rahim içinde dedi sonra üstünde şimdi de yan da rahme uzak engel değil dio bu ay femara ve ovitrelle kullandı üçüncü ayım sekizinci gün inşallah gebe kalabilmişimdir hangisine inanacağımı şaşırdım eğer kalamazsan eşin test versin dedi eşimde bi sorun olsa ilk gebelik olur muydu
Hadi hayırlısı kuzum inşallah artık gelicek bebiş inanoyorumKızlar doktorla şimdi konustum.aralik ayinda regli olduktan sonra tedaviye baslayalim dedim.çünkü olsa 2 yilda kendiliginden olurdu dedim. Rahimde problem cikip hsg sırasinda düzelmiş olsa ara verip kendiliginden olmasini beklemek dogru ama bende problem yoktu hicbirsey duzeltilmedi dedim.tamam regli olunca gel dedi.
Allahım ne kadar güzel bi şey. Dualarım sizinle, güzel haberlerle gelin canımTeyzelerimiz biz randevumuzu öne çektik insallah yyarin kalp atisimizi duyucaz hepinizin duasini bekliyoruz bizdr size dua ediyoruz
Tabiki paylasirim cnm benim darisi hepinizin basina insallahSagol canim benim. Bakalim artik oluruna
Yaa coook guzelll. Masallah diyelim. O an hissettigin duygulari paylasir misin bizimle
Allahım ne kadar güzel bi şey. Dualarım sizinle, güzel haberlerle gelin canım
Dualarimdasiniz cnm benim ben insallah tedavisiz mucizene kavusucagini düşünüyorum hayirlisi ileKızlar doktor kontrolüm iyi geçti çok şükür. Her şey yolunda bende. Prolaktin için dostinex kullanıcam yine 2 tablet. Onun dışında rahim, yumurtalıklar falan güzel dedi. Eşime bi takviye verdi sağ olsun promen-k, burda daha önce okumuştum iyi oldu bi takviye olması. 2-3 ayda çok faydasını görürsünüz, belki bebiş gelir bu arada dedi. İçeriğinde arginin, carnitin, çinko, selenyum, folik asit, e vitamini ve daha bi çok şey var. İnşallah faydasını görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?