Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esinin sperm testini yaptir bencede.çünkü problem olsada arada tutabiliyormuş.insallah gerek kalmadan bu ay gelir bebegin

Esinin sperm testini yaptir bencede.çünkü problem olsada arada tutabiliyormuş.insallah gerek kalmadan bu ay gelir bebegin
Bu ay olmazsa gidecek inşallah allah hepimize nasip etsin benim doktorum çok tanınan bi doktor yumurtalık geliştirici bi vitamin önermişti istersen adını yazabilirim çok iyi bi vitamin demişti

Bu ay olmazsa gidecek inşallah allah hepimize nasip etsin benim doktorum çok tanınan bi doktor yumurtalık geliştirici bi vitamin önermişti istersen adını yazabilirim çok iyi bi vitamin demişti

Sevinirim canim adi neyse kullanirim tabi.

CAnım bende aynı şeyi düşünmüştüm ama sen yine doktorunu dinle ne zaman dediyse o saat olsun ilişki bence ben öyle yaptım
Sagol canim benim. Bakalim artik oluruna
Teyzelerimiz biz randevumuzu öne çektik insallah yyarin kalp atisimizi duyucaz hepinizin duasini bekliyoruz bizdr size dua ediyoruz
Yaa coook guzelll. Masallah diyelim. O an hissettigin duygulari paylasir misin bizimle

Merhaba canım, sakın üzülme küçük tedavilerle mutlaka gelicektir bebişin. Ben de geçen yıl ilk denemede hamile kaldım ve 8 haftalık kürtaj oldum. 5 ay korunduk. Şimdi de 6 ay bitti hala olmuyo bebiş 3-4 aydır doktora gidiyorum. Meğer asıl sorun eşimdeymiş, sperm sayımız normalin altında ve hareketlilik az. 36 gün önce varikosel ameliyatı olduk inşallah mutlu sonucu görürüz artık.
Demek istediğim eşin mutlaka spermiogram ve hormon baktırsın. İlk denemde hamile kalmıştım ama tesadüfmüş resmen. Ayrıca düşük başlamıştı kürtaja aldıklarında ve düşüklerin çoğu sağlık sperm ve yumurtadan olur. Doktorum büyük ihtimalle sağlıksız bi spermdi dölleyen dedi.
İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız

Hadi hayırlısı kuzum inşallah artık gelicek bebiş inanoyorum

Kızlar doktor kontrolüm iyi geçti çok şükür. Her şey yolunda bende. Prolaktin için dostinex kullanıcam yine 2 tablet. Onun dışında rahim, yumurtalıklar falan güzel dedi. Eşime bi takviye verdi sağ olsun promen-k, burda daha önce okumuştum iyi oldu bi takviye olması. 2-3 ayda çok faydasını görürsünüz, belki bebiş gelir bu arada dedi. İçeriğinde arginin, carnitin, çinko, selenyum, folik asit, e vitamini ve daha bi çok şey var. İnşallah faydasını görürüz

Dualarimdasiniz cnm benim ben insallah tedavisiz mucizene kavusucagini düşünüyorum hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…