Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman bana da aynısını söylemişti sağlıksız bir gebelik die inşallah dizinde tez zamanda olur

selamlar herkese, A AloeeVeraa canım bende de vardı prolaktin yüksekliği oplum zamanında, yarım dostinex kullanıp hamile kaldım , diğer yarısı kısmet olmadan :) dilerim aynı etkiyi gösterir sende de çünkü ptolaktn yumurtlamayı baskılıyor

ben bugun dr a gittim sebebi de 3 gündür ovulasyon testini pozitif görmem, hiç böyle bir şey yaşamadım ama sdon üç gündür kopkoyu, yani ilk gördüğümün üstüne çatlamadı mı acaba diye gittim, 19 mm bi yumurta var dedi çatlamamış şaşırdım , dr da daha fazla oluşup çatlayıp bu kalmış olabilir dedi.. var mı böyle bişe yaşayan bu test neden hala çok koyu

Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum sizde progestanın jel kullanıyormusunuz onu kullandıktan sonra bende şişkinlik oluyor ve gün içinde de adet sancıları gibi sancı oluyor gerçi dün iğnede yaptım ama hangisinden kaynaklanıyor acaba

Ben hic yasamadim boyle birsey ama ne guzel bak bir yumurta orada gel gel diyor :) bunu degerlendirmelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…