- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.681
Al vallahi biz de çatladık :)valla giriş geliş 20 dik yi bulur kuzum ya ama bakayım bi inşalalh gidebilirsem alirim catlayacam valla
Canım senn noldu geldi mi adet adet günüAl vallahi biz de çatladık :)
Hadi hayırlısı kuzum inşallah artık gelicek bebiş inanoyorum
Canım hayırlı olsun inş beneğin Sağlıklı bir şekilde tutunur çok sevindimevet kızlar kısaca toparlarsam iğnenin 11. gününden 14. gününe sıraladığım testler ilk başta cıktı hepsinde çizgi ama kurudukça belirgin lesti @Esrasvn @neiraida U UmutluKarTanesi A AloeeVeraa @Sevsev12 @karapisso @Melegiminnnannesi K kavin123 @Ilkmelegim Eki Görüntüle 2206093 @Morasigi
Canım bugün tam 14 gün oldu iğne olalı. 1-2 saat önce bi normal idrar testlerinden yaptım. 1 saat sonra filan ikini çizgi çıktı. Yarın bi daha yapıcam bakalım. Sen naaptın canım ?Canım senn noldu geldi mi adet adet günü
O zaman bana da aynısını söylemişti sağlıksız bir gebelik die inşallah dizinde tez zamanda olurMerhaba canım, sakın üzülme küçük tedavilerle mutlaka gelicektir bebişin. Ben de geçen yıl ilk denemede hamile kaldım ve 8 haftalık kürtaj oldum. 5 ay korunduk. Şimdi de 6 ay bitti hala olmuyo bebiş 3-4 aydır doktora gidiyorum. Meğer asıl sorun eşimdeymiş, sperm sayımız normalin altında ve hareketlilik az. 36 gün önce varikosel ameliyatı olduk inşallah mutlu sonucu görürüz artık.
Demek istediğim eşin mutlaka spermiogram ve hormon baktırsın. İlk denemde hamile kalmıştım ama tesadüfmüş resmen. Ayrıca düşük başlamıştı kürtaja aldıklarında ve düşüklerin çoğu sağlık sperm ve yumurtadan olur. Doktorum büyük ihtimalle sağlıksız bi spermdi dölleyen dedi.
İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız
Promotil women eczaneye sormuştum 250 lira idiSevinirim canim adi neyse kullanirim tabi.
Promotil women eczaneye sormuştum 250 lira idi
canm benm allah razı olsun kuzum insallah yarın tekrarliycam testi insallah salı kan a gidicrmCanım hayırlı olsun inş beneğin Sağlıklı bir şekilde tutunur çok sevindim
kuzum eşim almış test yarın sabahbyspicam insalalhAl vallahi biz de çatladık :)
üç yıl gibi uzun bi süreden sonra sabrına hayranım canımkuzum eşim almış test yarın sabahbyspicam insalalh
Sabırsızlıkla bekliyoruz canım inş güzel haber alıp hepimizi de sevindirip umudumuzu devam etmemizi saglayacaksın ben bunu yürekten inanıyorum ve dualarım seninlecanm benm allah razı olsun kuzum insallah yarın tekrarliycam testi insallah salı kan a gidicrm
Bu ilaç ne için kullanılıyor k.bakmayın daha önce yazdıysanız geri dönük olarak okudum ama bana denk gelmedi merak da etdimPromotil women eczaneye sormuştum 250 lira idi
Valla nasil dayanicaksin kuzum. :) bizlerdr sabirsizla bekliyorum valla.kuzum eşim almış test yarın sabahbyspicam insalalh
Ben hic yasamadim boyle birsey ama ne guzel bak bir yumurta orada gel gel diyor :) bunu degerlendirmelisin bence.ben bugun dr a gittim sebebi de 3 gündür ovulasyon testini pozitif görmem, hiç böyle bir şey yaşamadım ama sdon üç gündür kopkoyu, yani ilk gördüğümün üstüne çatlamadı mı acaba diye gittim, 19 mm bi yumurta var dedi çatlamamışşaşırdım , dr da daha fazla oluşup çatlayıp bu kalmış olabilir dedi.. var mı böyle bişe yaşayan bu test neden hala çok koyu
Dimi ama yaa o çift çizgileri görüp de beklemek de ne zordur şimdi heyacandan uyku tutmaz vallaValla nasil dayanicaksin kuzum. :) bizlerdr sabirsizla bekliyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?