Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım sabır versin inşallah kuzum. ya doktora gittikçe umut bağlıyorum olmadıkça daha çok üzülüyorum. o yüzden bir müddet ara vermek istedim kafamı rahatlatmak için.

Canım bugün tam 14 gün oldu iğne olalı. 1-2 saat önce bi normal idrar testlerinden yaptım. 1 saat sonra filan ikini çizgi çıktı. Yarın bi daha yapıcam bakalım. Sen naaptın canım ?
Aaa hadi inşallah yaa inşallah vardır bebiş benim 11. Gün bugün ama adet sancılarım başladı olmadı yani sana çok sevindim aslında ilk 5 dk diyo ama çok okudum sonra çıkıp pozitif olan yarın sabah tekrarla inş gğzel haberler verirsin

Ay canım benim keşke ben de öyle bi mucize yaşasam :) benim daha önce de yüksekti biraz, sonra kullandım hemen düştü. Şimdi yine yüksek ama korkulcak bi değer değil dedi doktor. Evet yumurtanın yapısını bozabiliyomuş kalitesiz çatlama yapabiliyomuş canım

Kuzum benim ya inşallah dediğin gibi olur. Zaten öncelikle eşimin değerleri düzelsin de sonra bi şekilde olucaktır diye düşünüyorum. İnşallah artık bebişlerimize kavuşalım canım

Allahım sabır versin inşallah kuzum. ya doktora gittikçe umut bağlıyorum olmadıkça daha çok üzülüyorum. o yüzden bir müddet ara vermek istedim kafamı rahatlatmak için.
İyi düşünmüşsün biraz dinlen ama çok ara verme, sadece kafandan biraz uzaklaştır bu konuyu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…