- 29 Ağustos 2014
- 3.483
- 3.926
- 333
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.701
Allahım sabır versin inşallah kuzum. ya doktora gittikçe umut bağlıyorum olmadıkça daha çok üzülüyorum. o yüzden bir müddet ara vermek istedim kafamı rahatlatmak için.Merhaba kuzum yoktun uzun zamandır.
Ben bekliyorum tatlım doğal akışındayız şu an :) adet gecikmesi yaşadım, bugün gecikmenin 3.günü adet oldum çok şükür. Böyle durumlar. Sen niye küstün bu işlere canım
Hadi bakalım hayırlı olsun inş güzel sonunda paylaşırsın da hepimiz mutlu oluruzSelam kizlar sabah ilk klomen hapimi ictim bakalm hayirlisiyla
Son üç gündür değerlendiriyoruz vallahi zor geliyo artıkBen hic yasamadim boyle birsey ama ne guzel bak bir yumurta orada gel gel diyor :) bunu degerlendirmelisin bence.
Amin canim insallah hepimiz paylasalim o sonuclariiHadi bakalım hayırlı olsun inş güzel sonunda paylaşırsın da hepimiz mutlu oluruz
Yaa en zoruda o zaten gün aşırı kendini mecbur hissetmek inş çok uzun sürmeden bebişlerimizi hamile kalırız da bu hesaplar biter proje bebeği oluyor bizimkilerSon üç gündür değerlendiriyoruz vallahi zor geliyo artık
İnş kuzum ne güzel her ay bir arkadaşımız hamileliğini burda paylaşıyor adım adım onların bu heyecanına tanık oluyorsun morel oluyor bence bu topik UgurluAmin canim insallah hepimiz paylasalim o sonuclarii
Aaa hadi inşallah yaa inşallah vardır bebiş benim 11. Gün bugün ama adet sancılarım başladı olmadı yani sana çok sevindim aslında ilk 5 dk diyo ama çok okudum sonra çıkıp pozitif olan yarın sabah tekrarla inş gğzel haberler verirsinCanım bugün tam 14 gün oldu iğne olalı. 1-2 saat önce bi normal idrar testlerinden yaptım. 1 saat sonra filan ikini çizgi çıktı. Yarın bi daha yapıcam bakalım. Sen naaptın canım ?
üç yıl gibi uzun bi süreden sonra sabrına hayranım canım
valla çok sabirı değilim ama mecburum ya test gelmedi dahaValla nasil dayanicaksin kuzum. :) bizlerdr sabirsizla bekliyorum valla.
hadi hayırlısı olsun kuzumSelam kizlar sabah ilk klomen hapimi ictim bakalm hayirlisiyla
İnşallah canım benim ya inşallah artık biz de kavuşuruz bebişlerimizeDualarimdasiniz cnm benim ben insallah tedavisiz mucizene kavusucagini düşünüyorum hayirlisi ile
İğneyle şans daha çok zaten kuzum. 2 kez dene bence birinde olucaktır bak görInsallah canim ilk ayda tutma ihtimali zayifmis ama 2 ay denicem şansimı
İnşallah Allahım hepimize tez zamanda sağlıklı evlatlar versin canımO zaman bana da aynısını söylemişti sağlıksız bir gebelik die inşallah dizinde tez zamanda olur
Ay canım benim keşke ben de öyle bi mucize yaşasam :) benim daha önce de yüksekti biraz, sonra kullandım hemen düştü. Şimdi yine yüksek ama korkulcak bi değer değil dedi doktor. Evet yumurtanın yapısını bozabiliyomuş kalitesiz çatlama yapabiliyomuş canımselamlar herkese, A AloeeVeraa canım bende de vardı prolaktin yüksekliği oplum zamanında, yarım dostinex kullanıp hamile kaldım , diğer yarısı kısmet olmadan :) dilerim aynı etkiyi gösterir sende de çünkü ptolaktn yumurtlamayı baskılıyor
Saol canim benimhadi hayırlısı olsun kuzum
Kuzum benim ya inşallah dediğin gibi olur. Zaten öncelikle eşimin değerleri düzelsin de sonra bi şekilde olucaktır diye düşünüyorum. İnşallah artık bebişlerimize kavuşalım canımA AloeeVeraa canim moral olsun diye demiyorum ama seninde tedaviye gerek kalmadan onumuzde ki bir kac ay icinde bebisine kavusacagini dusunuyorum. Cok sukur hersey yolundaymis bak :) o ufacik prolaktin puruzunu saymiyoruz cok sukur ki cozumu var.
İyi düşünmüşsün biraz dinlen ama çok ara verme, sadece kafandan biraz uzaklaştır bu konuyu canımAllahım sabır versin inşallah kuzum. ya doktora gittikçe umut bağlıyorum olmadıkça daha çok üzülüyorum. o yüzden bir müddet ara vermek istedim kafamı rahatlatmak için.
aşkla başlayan proje ile tamamlanan bebeklerYaa en zoruda o zaten gün aşırı kendini mecbur hissetmek inş çok uzun sürmeden bebişlerimizi hamile kalırız da bu hesaplar biter proje bebeği oluyor bizimkiler
inşallah canımmmAy canım benim keşke ben de öyle bi mucize yaşasam :) benim daha önce de yüksekti biraz, sonra kullandım hemen düştü. Şimdi yine yüksek ama korkulcak bi değer değil dedi doktor. Evet yumurtanın yapısını bozabiliyomuş kalitesiz çatlama yapabiliyomuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?