- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.721
aynen cnm. artik dus almktn bktm
İnşaallah canım inşaallahKızlar doktor kontrolüm iyi geçti çok şükür. Her şey yolunda bende. Prolaktin için dostinex kullanıcam yine 2 tablet. Onun dışında rahim, yumurtalıklar falan güzel dedi. Eşime bi takviye verdi sağ olsun promen-k, burda daha önce okumuştum iyi oldu bi takviye olması. 2-3 ayda çok faydasını görürsünüz, belki bebiş gelir bu arada dedi. İçeriğinde arginin, carnitin, çinko, selenyum, folik asit, e vitamini ve daha bi çok şey var. İnşallah faydasını görürüz
Ayyyy kzummmm çok güzel bir haber bu dualarımız senle tatlımTeyzelerimiz biz randevumuzu öne çektik insallah yyarin kalp atisimizi duyucaz hepinizin duasini bekliyoruz bizdr size dua ediyoruz
Üzüldüğüm şey kaç aydan beri uğraşıyorum esim beni dinlemiyor bile okadar kendinden emin ki dikkat bile etmiyor içkisi sigarası sonuç olumsuz sanki suçlanan benim herşeyin başı Al-lah biliyorum hayırlısı neyse o olsun çok mutsuzum birde hsg filmi nasıl bir süreç ağrılı diyen çokKuzum ya üzme kendinihem spermiogram bakılsın, rahim filmi bakılsın ona göre bi yol izlemek daha kolay olur inan
Bnde oleyim bu hafta koltkta siziyorm erkenden sabah kalkamiyorm tatlim olabilir yani:) 3 aya kadr suruyo diyolar bidedün kayinvalidem drdi sen kesin hamilesin çünkü akşam 7 de oyle bi uyku geldiki gözlerimi açamadım @AloeeVeraaEsrasvn Morasigi @neiraida @Huzur45 @UmutluKarTanesi @SemSem01
Yarin gidicem tatlim:) gorunur ins tam 5 hafta oldu. 5+1 olck yarin. Heyecan basti beni sorma:))Morasigi cnm keseyi görmeye ne zaman gidiceksin gittinmi :)
Vayy cok iyi vermissn tatlim buna bi halay cekilirKızlar masallah bana15 gunde 87.70kg dan 82.50kg ya indim herşey once saglik sonra bebiş icin.
Sen buguntest yaptn mi merak ettm kuzumaynen kuzu oda dedi bana sen uyumazdın bu saatte diye valla hamilesin drdi ayy valla hamileyim evt bide kan vereyfim
Yok kiz ne %20 si yalan o.%5 ihtimal artiyor normal ihtimaldn arti olark. %10 olabilie en fazla. Nettede zatn igneyle olursa %10 15 leri bulabilir diyo. Cok bklentiye girmeyn bnce. Catlatma ignesyle devam et daha iyi. Senin esinin spermleri iyi cikmsti. Bnde sende etkili olabilir ama mudehale edebildkleri bisi degl surec sans isi yine. Yumrta takibyle ayni gibi bisi. Dielim ki asilama yaptgi an gercklsmedi sen gec dollendn buda olabilir. Ben 1 kez denemk istemstm 1 olabilir blki ama 2 e fazlasina gerk yokBen bu ay aşilama yaptiracaktim vaz mi gecsem acaba
yok yavrum yapmadım yarın sabah yapicamSen buguntest yaptn mi merak ettm kuzum
Üzüldüğüm şey kaç aydan beri uğraşıyorum esim beni dinlemiyor bile okadar kendinden emin ki dikkat bile etmiyor içkisi sigarası sonuç olumsuz sanki suçlanan benim herşeyin başı Al-lah biliyorum hayırlısı neyse o olsun çok mutsuzum birde hsg filmi nasıl bir süreç ağrılı diyen çok
Zaten kendim icin heyecanliym sen de olayi yarina ktlemssin baby:) sana da heyecanlandm smdi. 14 dimi bugun yarin 15 olck oho tamam kesn sonuc artikyok yavrum yapmadım yarın sabah yapicam
Yok kiz ne %20 si yalan o.%5 ihtimal artiyor normal ihtimaldn arti olark. %10 olabilie en fazla. Nettede zatn igneyle olursa %10 15 leri bulabilir diyo. Cok bklentiye girmeyn bnce. Catlatma ignesyle devam et daha iyi. Senin esinin spermleri iyi cikmsti. Bnde sende etkili olabilir ama mudehale edebildkleri bisi degl surec sans isi yine. Yumrta takibyle ayni gibi bisi. Dielim ki asilama yaptgi an gercklsmedi sen gec dollendn buda olabilir. Ben 1 kez denemk istemstm 1 olabilir blki ama 2 e fazlasina gerk yok
Doktor bana %5 demsti bizim icin oran oyleyms gercekcydi saglsn. Kesnlkle canim gonal f igne ol bak benmde klomenle 1 oluyodu tutmuyodu kiste donuyodu igne etkili oldu bnde kaliteli yumrta uretiyo. Plan harika cok mantkli tatlim:) yumrtalar super oldktn sora catltma ignesi bol ilskiyle olur. Cnku o donem sik denemen lazim asilamada yapsn yine norml ilskiyede is kaliyo:) sizin sperm degerleri iyifi zatn umutluym senden kuzumcanimmm Doktorla detayli konusucam.benim planim gonal f le yumurtalari gelistirmek sonra catlama ignesi ve dogal iliski...cunkü klomen bende ise yaramiyor gelismiyor yumurtalar
oo derece yapmssn tatlim:) bidahaki ay sen guzel testlerini aticaksn bize inss:)Kızlar herkes gebelik veya ovulasyon testini paylasiyor bende hicbiri yok bu ay korunuyoruz.bende bu var.bende bununla mutlu olayim bariEki Görüntüle 2206619
aynen kuzu yarın 15 olcak ayy heyecan dorukta hemen aticam buraya zaten mecbur yarına kaldı;(Zaten kendim icin heyecanliym sen de olayi yarina ktlemssin baby:) sana da heyecanlandm smdi. 14 dimi bugun yarin 15 olck oho tamam kesn sonuc artiksabah yapinca yaz hemen ilk isim uyannca buraya bakmak olcak:))
Tamam kuzum sabah namazina falan kalk sen erkenden yap:)))aynen kuzu yarın 15 olcak ayy heyecan dorukta hemen aticam buraya zaten mecbur yarına kaldı;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?