Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah canım inşaallah

Kuzum ya üzme kendini hem spermiogram bakılsın, rahim filmi bakılsın ona göre bi yol izlemek daha kolay olur inan
Üzüldüğüm şey kaç aydan beri uğraşıyorum esim beni dinlemiyor bile okadar kendinden emin ki dikkat bile etmiyor içkisi sigarası sonuç olumsuz sanki suçlanan benim herşeyin başı Al-lah biliyorum hayırlısı neyse o olsun çok mutsuzum birde hsg filmi nasıl bir süreç ağrılı diyen çok

Ben bu ay aşilama yaptiracaktim vaz mi gecsem acaba
Yok kiz ne %20 si yalan o.%5 ihtimal artiyor normal ihtimaldn arti olark. %10 olabilie en fazla. Nettede zatn igneyle olursa %10 15 leri bulabilir diyo. Cok bklentiye girmeyn bnce. Catlatma ignesyle devam et daha iyi. Senin esinin spermleri iyi cikmsti. Bnde sende etkili olabilir ama mudehale edebildkleri bisi degl surec sans isi yine. Yumrta takibyle ayni gibi bisi. Dielim ki asilama yaptgi an gercklsmedi sen gec dollendn buda olabilir. Ben 1 kez denemk istemstm 1 olabilir blki ama 2 e fazlasina gerk yok

Kizlar iyi aksamlar keyifler nasi ins hep iyi oln cok yazisiyorsnz sekerler ya masallah:) affola bisi yazdiysaniz donemediysem. Servste midem bulaniyo hizlica baktm gun ici ne mumkun yogun calisiyorm:) hepinizi opuyorm dualarim sizle guzel haberlernizi bkliyorm
Esrasvn canim cok heyecanli ve ozel bi andir eminim bize de habet vet cok sevindim:)

Canim ben yaptim hsg den kaynakli cok cok az agrim oldu 1 gunde kanamam oldu.sadece tavsiyem hsg cihazi ameliyathanede olan yeri tercih etme.cunkü direkt ameliyathane prosedurlerini uyguluyorlar.ameliyathanede dondum resmen oyüzden kaburgalarim agridi.ama üşütmekle alakali.

yok yavrum yapmadım yarın sabah yapicam
Zaten kendim icin heyecanliym sen de olayi yarina ktlemssin baby:) sana da heyecanlandm smdi. 14 dimi bugun yarin 15 olck oho tamam kesn sonuc artik sabah yapinca yaz hemen ilk isim uyannca buraya bakmak olcak:))

canimmm Doktorla detayli konusucam.benim planim gonal f le yumurtalari gelistirmek sonra catlama ignesi ve dogal iliski...cunkü klomen bende ise yaramiyor gelismiyor yumurtalar

canimmm Doktorla detayli konusucam.benim planim gonal f le yumurtalari gelistirmek sonra catlama ignesi ve dogal iliski...cunkü klomen bende ise yaramiyor gelismiyor yumurtalar
Doktor bana %5 demsti bizim icin oran oyleyms gercekcydi saglsn. Kesnlkle canim gonal f igne ol bak benmde klomenle 1 oluyodu tutmuyodu kiste donuyodu igne etkili oldu bnde kaliteli yumrta uretiyo. Plan harika cok mantkli tatlim:) yumrtalar super oldktn sora catltma ignesi bol ilskiyle olur. Cnku o donem sik denemen lazim asilamada yapsn yine norml ilskiyede is kaliyo:) sizin sperm degerleri iyifi zatn umutluym senden kuzum

Zaten kendim icin heyecanliym sen de olayi yarina ktlemssin baby:) sana da heyecanlandm smdi. 14 dimi bugun yarin 15 olck oho tamam kesn sonuc artik sabah yapinca yaz hemen ilk isim uyannca buraya bakmak olcak:))
aynen kuzu yarın 15 olcak ayy heyecan dorukta hemen aticam buraya zaten mecbur yarına kaldı;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…