- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.741
oo derece yapmssn tatlim:) bidahaki ay sen guzel testlerini aticaksn bize inss:)
Yumurtalık geliştiriciymişBu ilaç ne için kullanılıyor k.bakmayın daha önce yazdıysanız geri dönük olarak okudum ama bana denk gelmedi merak da etdim
Doktor bana %5 demsti bizim icin oran oyleyms gercekcydi saglsn. Kesnlkle canim gonal f igne ol bak benmde klomenle 1 oluyodu tutmuyodu kiste donuyodu igne etkili oldu bnde kaliteli yumrta uretiyo. Plan harika cok mantkli tatlim:) yumrtalar super oldktn sora catltma ignesi bol ilskiyle olur. Cnku o donem sik denemen lazim asilamada yapsn yine norml ilskiyede is kaliyo:) sizin sperm degerleri iyifi zatn umutluym senden kuzum
Erkekler bayanlar kadar derin düşünmüyor canım biz yatıp kalkıp hep bebek düşünüyoruz belki de bu yüzden olmuyor. Ben 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim daha tedaviye başlamadan hsg çekildim doktor ona göre bi yol izleyelim demişti öyle çok korkmuştum ki titreye titreye gittim ama inan hiç zor değil o kadar kolayki sadece ilacı verkem çok küçük bi ağrı hisseediypsun hepsi bukadar.bi iki günde lekelenmem olmuştu benim ama en azondan için rahatlıyo hiç korkma yaptır derimÜzüldüğüm şey kaç aydan beri uğraşıyorum esim beni dinlemiyor bile okadar kendinden emin ki dikkat bile etmiyor içkisi sigarası sonuç olumsuz sanki suçlanan benim herşeyin başı Al-lah biliyorum hayırlısı neyse o olsun çok mutsuzum birde hsg filmi nasıl bir süreç ağrılı diyen çok
Allah razi olsun canim inss❤Insallah canim bizde senden guzel haberleri bekliyoruz önce keseler sonra kalp atışlari ..
Pkoda cnku kaliteli yumrta olmayabiliyor veya bos cikabiliyoms tupbebekte benm kalteli olmstu sukur. Dedim bu igneler iyi demek ki:) inss oda olucak kuzumEvet canim seninde klomenle tek olmustu.bende zaten senin tedavinden ilham aldim zaten.bir kerede şöyle 2 3 yumurtan var desin doktor valla hamile kalmis kadar sevinicem.
Tekrar test yaptınızmı çok merak ettim
Pkoda cnku kaliteli yumrta olmayabiliyor veya bos cikabiliyoms tupbebekte benm kalteli olmstu sukur. Dedim bu igneler iyi demek ki:) inss oda olucak kuzum
yarın yapicam test geldiTekrar test yaptınızmı çok merak ettim
aşkla başlayan proje ile tamamlanan bebekler
anladım canım inş işe yararYumurtalık geliştiriciymiş
Inss canim. Aynen kurlere yuklen sen:) sayi fazla olur yumrtan biri tutmassa oburu tutar inssBen eger bu ay duzenli regli olabilirsem aralik 6 7 gibi olur... ozamana kadar esimin sperm degerleri iyiydi ama 1haftadir gripti.ona kürler takviyeler yapicam.kendimde civanpercemi yapicam. Gonalf sonrasida ovitrelle dusunuyorum.dört bir yandan saldiricam.bakalım daha konusmadim doktorla o ne diyecek...
gonalf nedir cnmcanimmm Doktorla detayli konusucam.benim planim gonal f le yumurtalari gelistirmek sonra catlama ignesi ve dogal iliski...cunkü klomen bende ise yaramiyor gelismiyor yumurtalar
Yumrta gelstirici buyutucu igne canim gobekten oluyo. Genelde tupbebek tedavisnde ve asilamada uygulaniyo. Dozu doktor belrliyogonalf nedir cnm
gonalf nedir cnm
Dr dediğini söyliyeyim sana bir tane olsun sağlıklı olsun döllensin canım benim her ay 2-3 oluyor da ne oluyorEvet canim seninde klomenle tek olmustu.bende zaten senin tedavinden ilham aldim zaten.bir kerede şöyle 2 3 yumurtan var desin doktor valla hamile kalmis kadar sevinicem.
Dr dediğini söyliyeyim sana bir tane olsun sağlıklı olsun döllensin canım benim her ay 2-3 oluyor da ne oluyor
He 1 e de ok diyorlar ama tutmuyo iste canim:) hem kaliteli hem 2 3 olsa belki:)
Dr dediğini söyliyeyim sana bir tane olsun sağlıklı olsun döllensin canım benim her ay 2-3 oluyor da ne oluyor
Yarin gidicem tatlim:) gorunur ins tam 5 hafta oldu. 5+1 olck yarin. Heyecan basti beni sorma:))
Yaa ah inss canimmMerak etme gorursun cnm bende 5+3 de gormustum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?