Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canim seninde klomenle tek olmustu.bende zaten senin tedavinden ilham aldim zaten.bir kerede şöyle 2 3 yumurtan var desin doktor valla hamile kalmis kadar sevinicem.

Erkekler bayanlar kadar derin düşünmüyor canım biz yatıp kalkıp hep bebek düşünüyoruz belki de bu yüzden olmuyor. Ben 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim daha tedaviye başlamadan hsg çekildim doktor ona göre bi yol izleyelim demişti öyle çok korkmuştum ki titreye titreye gittim ama inan hiç zor değil o kadar kolayki sadece ilacı verkem çok küçük bi ağrı hisseediypsun hepsi bukadar.bi iki günde lekelenmem olmuştu benim ama en azondan için rahatlıyo hiç korkma yaptır derim

Evet canim seninde klomenle tek olmustu.bende zaten senin tedavinden ilham aldim zaten.bir kerede şöyle 2 3 yumurtan var desin doktor valla hamile kalmis kadar sevinicem.
Pkoda cnku kaliteli yumrta olmayabiliyor veya bos cikabiliyoms tupbebekte benm kalteli olmstu sukur. Dedim bu igneler iyi demek ki:) inss oda olucak kuzum

Pkoda cnku kaliteli yumrta olmayabiliyor veya bos cikabiliyoms tupbebekte benm kalteli olmstu sukur. Dedim bu igneler iyi demek ki:) inss oda olucak kuzum

Ben eger bu ay duzenli regli olabilirsem aralik 6 7 gibi olur... ozamana kadar esimin sperm degerleri iyiydi ama 1haftadir gripti.ona kürler takviyeler yapicam.kendimde civanpercemi yapicam. Gonalf sonrasida ovitrelle dusunuyorum.dört bir yandan saldiricam.bakalım daha konusmadim doktorla o ne diyecek...

Inss canim. Aynen kurlere yuklen sen:) sayi fazla olur yumrtan biri tutmassa oburu tutar inss

gonalf nedir cnm

Yumurtalari gelistiren igne canim.bende klomen ise yaramiyor.3 ay kullandim sadece 1 kere 1 tane uygun yumurtam oldu.gonal f cok etkiliymiş.daha fazla kaliteli tumurtlamayi sagliyormus. Belki bendede işe yarar.

Dr dediğini söyliyeyim sana bir tane olsun sağlıklı olsun döllensin canım benim her ay 2-3 oluyor da ne oluyor

Dr dediğini söyliyeyim sana bir tane olsun sağlıklı olsun döllensin canım benim her ay 2-3 oluyor da ne oluyor

Ben 3 ay klomen kullandim sadece 1 kere düzgün yumurtam oldu.1taneyede raziyimda o da olmuyor gelisemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…