Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim benim yok canm bahcelvler medicanaya gidiyorm haznedar meydanda. Herkese tvsiye ediyorm cok basarili bi doktor gercekten genelde ilk denemede basarili olms hep. Kendide benim kadar sevindi zatn cok farkli bi duyguydu❤
İsimler okadar benziyor ki karıştırıyorum orda doktorun adı ne peki

Evet canim:) bana igne yaptilar dusk riski olmasn die zatn devam etmedi geldi bitek tuvalette ve bitti. Kaynanamda diyo ki kizlarda olurms yerlsme kanamasi erkekte olmazmis bakalim ne yasicaz cinsiyeti:))
Kız benim de kaybettiğim bebeğimde kahverengi akıntım olmuştu 2 gün kadar, o zaman da kaynanam erkek bebekte olur demişti bana. Bakalım doğrusu neymiş :) bence senin kız canım :) Esrasvn yı da kız hissediyorum :)

Ne güzel adı varmış oğluşunun canım maşallah. İsim konusu biraz zor oluyo ya biz şimdiden düşünüyoz valla ortada fol yok yumurta yok :)

Bir kac isim belirle canim çünkü bebeginin yüzünü gördügün anda hissettigin ismi ver cünkü her isim her cocuga yakismiyor.ve isim çok etkiliyor cocugu.simdi cok enterasan isimler var.

Ne güzel adı varmış oğluşunun canım maşallah. İsim konusu biraz zor oluyo ya biz şimdiden düşünüyoz valla ortada fol yok yumurta yok :)
Bastan dusunmstk biz hep olmamsti kalmsti:) erkekte esim meteyi cok istiyo ailedede yok kisa net ismleri bnde seviyorm alistm surekli kendi aramzda kullanarak da bebek gelmiyodu:) kizda benim istedgm olcak da net deglm tam:)

Kahve olmadi benm gerci ve surmedi tatlim bakalim gorucez:) ilk cocugn kiz olmasida guzel de hic ayirmiyorm rabbim ne verirse saglikli versn yeter ki

Evet canim:) bana igne yaptilar dusk riski olmasn die zatn devam etmedi geldi bitek tuvalette ve bitti. Kaynanamda diyo ki kizlarda olurms yerlsme kanamasi erkekte olmazmis bakalim ne yasicaz cinsiyeti:))

Yok ya bizim arkadaslarinda oldu erkek oldular hayirlisi hayirlisi olsun cnm saglikli olsunlarda bende progestan kullanmistim

Kızlar iyi geceler rahatsız ediyorum ama bi sorum olacak size.

Benim ignemin ustjnden baya geçti ayın üçünde olmuştum bugün 15.gün testler hep negatifti fakat strip test aldım bugün loboquick nasıl yapacağımı çözemedim idrara daldırıp çıkarttığımda ucundaki pamuk çok çabuk kuruyor diye ben baya daldırıp bekledim baya silik bi çizgi çıktı. Burada sorum şu bu strip testleri nasıl yapıyoruz acaba? Ne kadar batırmak lazım idrara acaba? Yarın kan vericem gerci cok da onemi yok ama merak ettim sonraki maclara hazırlanmak adına :)

Bir kac isim belirle canim çünkü bebeginin yüzünü gördügün anda hissettigin ismi ver cünkü her isim her cocuga yakismiyor.ve isim çok etkiliyor cocugu.simdi cok enterasan isimler var.
Evet kuzum her isim her çocuğa yakışmıyo katılıyorum. Aklımızda kız için de erkek için de bi kaç isim belirledik bakalım şimdiden. Bakalım Allah sağlıkla hayırlısıyla bi evlat nasip etsin inşallah da ismini hallederiz :)

Bastan dusunmstk biz hep olmamsti kalmsti:) erkekte esim meteyi cok istiyo ailedede yok kisa net ismleri bnde seviyorm alistm surekli kendi aramzda kullanarak da bebek gelmiyodu:) kizda benim istedgm olcak da net deglm tam:)
Biz de şimdiden 1-2 tane kız ve erkek ismi belirledik canım, biraz erken oldu ama olsun :) sen zaten yavaş yavaş düşünmeye başla hazır olsun çocuğun ismi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…