Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kahve olmadi benm gerci ve surmedi tatlim bakalim gorucez:) ilk cocugn kiz olmasida guzel de hic ayirmiyorm rabbim ne verirse saglikli versn yeter ki
Aynen canım benim yeter ki sağlıklı hayırlı evlat versin Allah. Hiç önemli değil kız erkek

Ben hiç kullanmadım canım strip test, o yüzden yardımcı olamıyorum malesef

Aynen canim bir hamile kalmayi becerelimde olmadi isim içinde bir sayfa acariz

Canim bende kullanmadim hic.predictorun erken gebeliginide idrara batirip cikartiyorsun aynisimi bilmiyorum 5 e kadar sayip cikartiliyor

Ben hiç kullanmadım canım strip test, o yüzden yardımcı olamıyorum malesef

Ay sagolasun canım yıne de cevap verdin

Canim bende kullanmadim hic.predictorun erken gebeliginide idrara batirip cikartiyorsun aynisimi bilmiyorum 5 e kadar sayip cikartiliyor

Ya bes sny batırdığımda çubuk ıslanıyor bile hahah cok uyduruk bir test predictor ile alakası bile yok vallah ama benim de predictor alacak halim yok muhtemelen negatif de işte umut dünyası

Son adettn aliniyo canim sende degismez bnde hesap farkli aslinda transfere gore aliniyor 3 gun daha buyk cikiyo normale gore nettten baktim:) adete gore aldm degstrmedm teldeki uygulamadada cok farketmedgi icin:)

Yok cnm benim gec döllenme oldugu icin icin ve catlatma oldugu icin suan 1 hafta geride doktorda dedi bugun 12.gun negatif 14.gun pozitif de anlamistim ben zaten ki bebegimde 6 haftalik gibi suanda yani doktorlar oyle hesapliyolar ama tam tutmuyo seninki transfer tabi ayri olabilir

Yok ya bizim arkadaslarinda oldu erkek oldular hayirlisi hayirlisi olsun cnm saglikli olsunlarda bende progestan kullanmistim
Benm etrafmdada olmaynlar erkek olanlar kiz:) oyle selere inanmiyorm ben gerci batil yani Allah ne verirse o olur:) bnde jele devam 3 aya kadr bide corasprn. Ilskide yasak dedi 3 aya kadr zatn tedavi surecndede yasakti:))

Hee senin oyle oldu demek kuzum gec dollenme dedikleriyms. surpriz yapti minnak size:) doktor hesabina gore gidicen tabi mecbur

Bnde kullanmadm canim 2 kere erken geebelklerdn kullanmstm predictor oda batiriliyodu 5 e kadr sayiyon arkadasin dedigi gibi. Yarin net sonucu alcan zatn kuzum hayirlisi olsn hakknda inss degerin yukselmstir

Bugune kadar hep normal gebelik testi yaptim canim ben. Hic bilgim yok. Insllah ilerleyen sayfalarda almissindir bilgiyi

Merhaba. 10. Gun biraz erken olabilir. Umutsuzluga kapilmamak lazim. Insanin elinde degil pek ama
Evet sadece ara sıra kasik ağrısı başka hiçbirşey yok aşılama yaptirdik bu ay allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın çok zor çok arkadaşım doğum yaptı dün zoruma gidiyor bana acıyarak bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…