Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee senin oyle oldu demek kuzum gec dollenme dedikleriyms. surpriz yapti minnak size:) doktor hesabina gore gidicen tabi mecbur

Doktor suan 7+3 diye hesapliyo 1 haftadan biseu olmaz diyo ama ikimizde biliyoz dogum temmuzun 10 unu bulur diye düşünüyoruz saglikla kucagimiza alalimda insallah

Benm etrafmdada olmaynlar erkek olanlar kiz:) oyle selere inanmiyorm ben gerci batil yani Allah ne verirse o olur:) bnde jele devam 3 aya kadr bide corasprn. Ilskide yasak dedi 3 aya kadr zatn tedavi surecndede yasakti:))

Evet cnm saglikli olsun da cinsiyet onemli degil. Ne jeli kullaniyosun cnm. İliski 3 aymi yasak oluyor.

Tatlim tuyap fuar nezaman bitiyo bilgin varmi yarin istiyorm bnde gtmeyide:)
En sona seni sakliyodum kuzum. Oncelikle teyzeleri yer onu yerrr. Masallah 41 kere diyelim. Cok cok sevindim en azindan keseyi gormus olmaniza.
Tuyap yarin son gunu. Ama asiri kalabalik olacaktir. Gecen sene son gun gitmek gibi bir hataya dusmustuk biz. Cok yorulursun hemde. Insanlarda kalabalikta ite kaka geciyo yanindan. Eger ki cok cok istedigin seyler yoksa bence bu seferlik gitme derim.

Amin insallah. Hepimiz burada bu arzu icindeyiz. Bu surecin ne kdr zor ve stresli oldugunu disarida ki insanlar anlayamiyorlar. Ama bizim topicte herkes bir bir hamile kalmaya basladi. Valla burasinin uguruna inanmaya basladim ben

Amin insallah. Hepimiz burada bu arzu icindeyiz. Bu surecin ne kdr zor ve stresli oldugunu disarida ki insanlar anlayamiyorlar. Ama bizim topicte herkes bir bir hamile kalmaya basladi. Valla burasinin uguruna inanmaya basladim ben
Inşallah güzel haberleri veririz allah büyüktür yardımcımız olsun insallah vardır emeklerimiz boşa gitmez

Evet cnm saglikli olsun da cinsiyet onemli degil. Ne jeli kullaniyosun cnm. İliski 3 aymi yasak oluyor.
Tupbenekte veriyolar hep tedavi basndan beri kullandm crinone die bi jel sabah aksam. Progestn iceriyorms ithal buda. Tedavide yurtdisndan gelmeyn bisi gormedm zatn hepsi ole ctlatma igneleri bile biliyosunuz:) bize oyle kuzum normalde farkli olabilir blmiyorm. Normal gebelige gore daha riskli gordkleri icim temknli gidiyolar hep mecburn

Sagol kuzum benim darisi basiniza❤ gotolarini takip ettm harikaydi. Hadi ya iyi ki sormusum son gunler ole olur dogru. Bebekle ilgli kitp alirm blki diyodm hmde dolasmk istedm ama cok dogru soluyosun seni dinliyorm ben sagol kuzum:)

Valla bende buna imaniyorum kuzum. Cokta yakisacak annelik sana. Bugun burada boyle hasretle bekleyen bizler tek tek kavuscaz miniklerimize.
Canım benim ya çok teşekkür ederim, asıl sana çok yakışıcak annelik :) ben çok inanıyorum sıra bize de geliyo bence kuzum

inşallah arkadaşım. sebepsiz kısırlık. Yaş 37. 6 yaşında bi oğlum var. 2 yıldır beklemedeyim. kısmet. ;*

Son düzenleme:
Merhabalar aşılamamım 10. Günü bende ara sıra giren kasik ağrısından başka bi belirti yok cok umutsuzum
Benim de 10. Gün test yaptim negatif belirtim de yok sanırım. Ama iyi düşünelim hamilyon diyelim cekelim :) üzülmek yok. Biz de anne olacağız vakti gelince eğer tutmadiysa daha zamanı değil hayırlı ve tez zamanda olsun inş

valla ben 2 kez klomen ve ovitrelle denedim. işte geçen ayda karışımlar...
sen naptın? film sonucunu. benimki bir sonraki aya kaldı. ;*

Canim filim sonuci iyi cikti baya korkutmustu doktor... bu ay korunun dedi.eger aralikta kendiliginden regli olabilirsem tedaviye baslicam eylulden beri ilac kullanmadim vucudum izole olmustur

Reactions: 10N

Canim daha öncede demustimya kontrol ultrasonlarinin ciktilarini biriktir.bastan böyle ileri geri gec dollenme derken 9 ay yürek hoplatmasi yasatiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…