- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.001
çok şükür. Rabbim hayırlısını versin. :*
Tupbenekte veriyolar hep tedavi basndan beri kullandm crinone die bi jel sabah aksam. Progestn iceriyorms ithal buda. Tedavide yurtdisndan gelmeyn bisi gormedm zatn hepsi ole ctlatma igneleri bile biliyosunuz:) bize oyle kuzum normalde farkli olabilir blmiyorm. Normal gebelige gore daha riskli gordkleri icim temknli gidiyolar hep mecburn
Canim daha öncede demustimya kontrol ultrasonlarinin ciktilarini biriktir.bastan böyle ileri geri gec dollenme derken 9 ay yürek hoplatmasi yasatiyorlar.
Evet cnm biriktiriyorum cok haklisin ilerde daha da onemli biriktirmek insallah biriktiriyorum cnm cok sagol valla tez zamanda saglikla mucizene kavus insallah
Iyi ki gittigini soylemissin kuzum sen de:) sagolasnMorasigi mesaji tamamlayamadan bastim cevaplaya. Rica ederim kuzumm. Valla iyi ki sormussun iyi ki yardimci olabildim :) dusunemiyorum yarin seni orda o kalabalikta.
Aynen kuzum. Bebegi gorup kalbini duysam daha rahatlayacagm icimde bi merk korku hep. Aminn canim benim kavusalim hepimizDogrudur cnm en iyisini yapiyolar lekelenme yerlesme kanamasida olsa düşük olur diye hemen bi xabi çaresine bakiyolar bide tedavi ile olunca dahada onemsiyolar Allahin izniyle bebegissana simsiki baglanicak
Gunaydin sekerim senin icin meraktan catliyorz zaten merakli bi grubuz hepimiz ayniyz bakiyorm da:))gunaydinnnnnn kizlarrrrr naislsinz
tatlimmm valla ölüyorum meraktan ya off son 1 gün kaldı salıyı saymiuom bugünü de son 1 gunnnnnnnnnGunaydin sekerim senin icin meraktan catliyorz zaten merakli bi grubuz hepimiz ayniyz bakiyorm da:))
Helal olsun sabrin alkislanir tatlim:) ben hastaneye kosmstm kana smdi:) ama devlette acilde kan alinmiyor sende haklisin. Uygun ozel kucuk bi hastsne vrsa blki dusunulebilir. Tip merkezleri falan da olabilir uygn oluyo onlarda blmiyorm ettafnda var mi. Benim esimde beklemezdi iyi seninki sabirliymistatlimmm valla ölüyorum meraktan ya off son 1 gün kaldı salıyı saymiuom bugünü de son 1 gunnnnnnnnn
Gunaudin kuzum:) umut teyzeden guzel bilgiler geldi
Inss mucizen gelir canim cok zor cok haklisnAdet ağrılarım başladı insallah olmam mucizem gelir of beklemek coook zor
Bilmiyorum bu ağrılar özellikle sabah uyandığımda oluyor ama umudum yok nedense adet olcakmisim gibi geliyor dua edin kızlarInss mucizen gelir canim cok zor cok haklisnadet agrilari hamilelktede oluyor. 36. Gundeym hala agri cekiyorm canim:))
benimki nin bu aralar sorunları çok ya ebede ya diyor bizede yansıyor pek heyecanı uasayamiuoruz ki normalde de öyle bekle günü gelince gidersin der hep çok rahat adam ya getirdiği test bozuk çıkınca kızdı bide sanki benim suçum ya başka marka al 5 tllik olandan dedim gitmiş 20tl vermiş ona almasaydın dedim aradaydım deşeydin bana alma derdim dedim ayy ne bilim ya bugünde 17. gün çok şükür yarın 17. ssli 18. gün bakalım ne olcak. ha evt ya kan almıyorlar açıldı artik özelde gotrmez kiHelal olsun sabrin alkislanir tatlim:) ben hastaneye kosmstm kana smdi:) ama devlette acilde kan alinmiyor sende haklisin. Uygun ozel kucuk bi hastsne vrsa blki dusunulebilir. Tip merkezleri falan da olabilir uygn oluyo onlarda blmiyorm ettafnda var mi. Benim esimde beklemezdi iyi seninki sabirliymis
Gunaudin kuzum:) umut teyzeden guzel bilgiler geldiceviz devam ediyorm tam beyin gelisimi donemleri aynen tatlim. Folik asit hergn iciyorm folk asit yuksktr bnde kan sonucuna bakcm smdi cnku onceden beri iciyodm kan degerlermde iyi olsn die. Evt yiyorum kuzum. Bugun de bakliyat pisircem etli. Mrcimekte cok yuksk folik asit var bi tabak yemegini yemk o gun yetiyorms dusun:) bazn kanim dusuyordu da bagli olark folik astde dusuyodu hep arstiriyodum
Anladim canim bu aralar yogun demek ki. Yazik ki 20 tl ye 4 test yapardn sen. Smdi randevun varken normal 1 gun da dur demesi tatlim. Ama kesin sonucu goruceksin oyle dusunelim❤benimki nin bu aralar sorunları çok ya ebede ya diyor bizede yansıyor pek heyecanı uasayamiuoruz ki normalde de öyle bekle günü gelince gidersin der hep çok rahat adam ya getirdiği test bozuk çıkınca kızdı bide sanki benim suçum ya başka marka al 5 tllik olandan dedim gitmiş 20tl vermiş ona almasaydın dedim aradaydım deşeydin bana alma derdim dedim ayy ne bilim ya bugünde 17. gün çok şükür yarın 17. ssli 18. gün bakalım ne olcak. ha evt ya kan almıyorlar açıldı artik özelde gotrmez ki
Est kuzum kan degerlerimi surekli takip ettgm icin az cok blgm var sizin deneyiminiz ayri herzaman paylasmani isterim bilgili ilgili annelersniz❤ kitap onerisinde bulunursaniz cok sevinirim kuzum simdiden okumaay bslamak istiyorm hafta hafta. Bugun cikabilrsm dusunuyorm bkmayi hattaOooo bana gerek kalmamis super anne oldun. Masallah subhanallahhhh
Aynen kuzum. Bebegi gorup kalbini duysam daha rahatlayacagm icimde bi merk korku hep. Aminn canim benim kavusalim hepimizsenin bulantilarin varmi canisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?