Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dogrudur cnm en iyisini yapiyolar lekelenme yerlesme kanamasida olsa düşük olur diye hemen bi xabi çaresine bakiyolar bide tedavi ile olunca dahada onemsiyolar Allahin izniyle bebegissana simsiki baglanicak

Canim daha öncede demustimya kontrol ultrasonlarinin ciktilarini biriktir.bastan böyle ileri geri gec dollenme derken 9 ay yürek hoplatmasi yasatiyorlar.

Evet cnm biriktiriyorum cok haklisin ilerde daha da onemli biriktirmek insallah biriktiriyorum cnm cok sagol valla tez zamanda saglikla mucizene kavus insallah

Dogrudur cnm en iyisini yapiyolar lekelenme yerlesme kanamasida olsa düşük olur diye hemen bi xabi çaresine bakiyolar bide tedavi ile olunca dahada onemsiyolar Allahin izniyle bebegissana simsiki baglanicak
Aynen kuzum. Bebegi gorup kalbini duysam daha rahatlayacagm icimde bi merk korku hep. Aminn canim benim kavusalim hepimiz senin bulantilarin varmi canisi

Gunaydin mutlu pazarlar. Bebislerimiz nasil... Morasigi Esrasvn bol bol ceviz avakado yiyin ilk aylar bebislerin beyin gelisimi icin 4 _12 hafta arasi cok cok önemli.folik asidleri ihmal etmeyin.birde ispanakta cok folik asid var... belki biliyorsunuz zatende söylemesem icim rahat etmez.

tatlimmm valla ölüyorum meraktan ya off son 1 gün kaldı salıyı saymiuom bugünü de son 1 gunnnnnnnnn
Helal olsun sabrin alkislanir tatlim:) ben hastaneye kosmstm kana smdi:) ama devlette acilde kan alinmiyor sende haklisin. Uygun ozel kucuk bi hastsne vrsa blki dusunulebilir. Tip merkezleri falan da olabilir uygn oluyo onlarda blmiyorm ettafnda var mi. Benim esimde beklemezdi iyi seninki sabirliymis

Gunaudin kuzum:) umut teyzeden guzel bilgiler geldi ceviz devam ediyorm tam beyin gelisimi donemleri aynen tatlim. Folik asit hergn iciyorm folk asit yuksktr bnde kan sonucuna bakcm smdi cnku onceden beri iciyodm kan degerlermde iyi olsn die. Evt yiyorum kuzum. Bugun de bakliyat pisircem etli. Mrcimekte cok yuksk folik asit var bi tabak yemegini yemk o gun yetiyorms dusun:) bazn kanim dusuyordu da bagli olark folik astde dusuyodu hep arstiriyodum

benimki nin bu aralar sorunları çok ya ebede ya diyor bizede yansıyor pek heyecanı uasayamiuoruz ki normalde de öyle bekle günü gelince gidersin der hep çok rahat adam ya getirdiği test bozuk çıkınca kızdı bide sanki benim suçum ya başka marka al 5 tllik olandan dedim gitmiş 20tl vermiş ona almasaydın dedim aradaydım deşeydin bana alma derdim dedim ayy ne bilim ya bugünde 17. gün çok şükür yarın 17. ssli 18. gün bakalım ne olcak. ha evt ya kan almıyorlar açıldı artik özelde gotrmez ki

Oooo bana gerek kalmamis super anne oldun. Masallah subhanallahhhh

Anladim canim bu aralar yogun demek ki. Yazik ki 20 tl ye 4 test yapardn sen. Smdi randevun varken normal 1 gun da dur demesi tatlim. Ama kesin sonucu goruceksin oyle dusunelim❤

Oooo bana gerek kalmamis super anne oldun. Masallah subhanallahhhh
Est kuzum kan degerlerimi surekli takip ettgm icin az cok blgm var sizin deneyiminiz ayri herzaman paylasmani isterim bilgili ilgili annelersniz❤ kitap onerisinde bulunursaniz cok sevinirim kuzum simdiden okumaay bslamak istiyorm hafta hafta. Bugun cikabilrsm dusunuyorm bkmayi hatta

Aynen kuzum. Bebegi gorup kalbini duysam daha rahatlayacagm icimde bi merk korku hep. Aminn canim benim kavusalim hepimiz senin bulantilarin varmi canisi

Kalp atisi ve bebis gorununceye kadar bi korku oluyo cnm inslalah gorursun duyarsin hemen bende yeni yeni rahatlama oldu heo bi kaybetme korkusu oluyo Allah korusun
3 gündür basladi cnm acim diye yemek yiyorum ama yemekten sonrasi iskence resmen calisiyorum birde cok dua ediyorum ins uzun surmez diye sende varmi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…