Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İyiyiz cok şükür cnm sizler icin dua ediyoruz hergun :)
Teşekkür ederiz dusunmen yeter canim canim ceviz her sabah ac karnina yiyiyorum brokolidede cok folkk asit varmis hhaslayipyoğurtlayip yiyorum bugun eve ispanak yapicam o zaman cok iyi bi bi ha ondada folik asit varsa

Anladim canim bu aralar yogun demek ki. Yazik ki 20 tl ye 4 test yapardn sen. Smdi randevun varken normal 1 gun da dur demesi tatlim. Ama kesin sonucu goruceksin oyle dusunelim❤
ayyy insallah balim inşalalh sendende adet ağrısı gibi ağrı oluyomydu kuzum ya başladı ama geçti şimdi

kızlar üst kat komşumla tesadüfen konuşurken strip testi varmış onda verdi 1 tane sağolsun yaptım ama takmı beceremedim acaba coksilik cikti çizgi oda bebek için internetten toplu ovulasyon bide gebelik testi almış bilmiyodum ama konuşuyorum caamdan öğrendim vereyim 1 tane dedi sağolsun aldım yaptım böyle cıktı beceremedimmi acaba ilk defa böyle test yapıyorum Esrasvn Morasigi A AloeeVeraa @Huzur45 U UmutluKarTanesi W Wonder women diğer kızlar bakın hele

Son düzenleme:
Hanımlar iğnemin sekizinci günü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hala iğnenin etkisidir dimi.Başka topiklerde okuyorum bazıları diyo ben ilk haftada yapmama rağmen hiç ikinci çizgiyi görmedim falan.Üç dört gündür sürekli başım ağrıyo midem bulanıyor

tatlım evet iğne etkisi benm gecem ay 11. günde bu ayda 10. günde tamamen bitmişti iğne etkisi

Aynen allah korusn bndede oyle bi korku var ins bnde rahatlicam 2 haftaya❤ hadi ya calsnca cok daha zor olur ki bnde suan bulanti yok olmasn die dua ediyorm:) ben kusamayanda bi insanim bide iskence olur:s sadece icim kiyiliyo surkli cabk acikiyorm. Yagli bisi yiynce midem karisiyo birakiyorm hemn daha iyi zararli selerde vucudun almamasi gerci:))

Evet canım mercimekte çok fazla folik asit var. Haftada bi kaç kez ye, bi gün yemeğini yap bi gün haşla piyaz gibi yap, yap işte bi şeyler :) bi de koyu yeşil yapraklı sebzelerde çok var

Bnde bole hic yapmadm tatlim ya fotoda belli olmuyo sen da net gorursn silk cizgiler fotoda cikmiyo kuzum. Allah hayirlisini versin

İnşallah vardır kendimden çok senin olmanı istedim niyetse allah herkese yaşatsın anne olmayı aminn

Evet canım mercimekte çok fazla folik asit var. Haftada bi kaç kez ye, bi gün yemeğini yap bi gün haşla piyaz gibi yap, yap işte bi şeyler :) bi de koyu yeşil yapraklı sebzelerde çok var
Hehe aynen sekil sekil denerim tatlim:) yesil yapraklilarda da aynen saglkli bslenmeye calisiyorm iste. Canim cekiyo bazn ondada mecbur azda olsa yiyirm yemek gerekiyoms cok bidi demiyo doktorlar oyle illa yasak yok abartmicksnz surkli yemicksnz diyolar. Normalde sosis yemeyiz pk evde yani zararli die salcali sosis cekti nasi canm anlatamam icimi bastiracaginihissettm eve gelip az bisi yaptm yedim o aksam:)) sucuk da cok severm kahvaltida ama ara vercm artik. Bu tarz seleri yiceksenz de mutlaka pisirin diyorlar cig yemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…