- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.021
gunaydinnnnnn kizlarrrrr naislsinz
inşalalh balim ya adet ağrısı gibi agrım var acaba normalmi sendede olmusmuydu çok korkuyorum ya valla ağrıyı hissettiğim an gözlerim doldu insallah kanama ol.az duegGunaydin cnm sen nasilsin iyi dayanabildin valla insallah mukafatini goruceksin :)
ayyy insallah balim inşalalh sendende adet ağrısı gibi ağrı oluyomydu kuzum ya başladı ama geçti şimdiAnladim canim bu aralar yogun demek ki. Yazik ki 20 tl ye 4 test yapardn sen. Smdi randevun varken normal 1 gun da dur demesi tatlim. Ama kesin sonucu goruceksin oyle dusunelim❤
tatlım evet iğne etkisi benm gecem ay 11. günde bu ayda 10. günde tamamen bitmişti iğne etkisiHanımlar iğnemin sekizinci günü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hala iğnenin etkisidir dimi.Başka topiklerde okuyorum bazıları diyo ben ilk haftada yapmama rağmen hiç ikinci çizgiyi görmedim falan.Üç dört gündür sürekli başım ağrıyo midem bulanıyor
Günaydın canıım. Senden bi haber alır mıyom diye bekliyorum valla :)gunaydinnnnnn kizlarrrrr naislsinz
Aynen allah korusn bndede oyle bi korku var ins bnde rahatlicam 2 haftaya❤ hadi ya calsnca cok daha zor olur kiKalp atisi ve bebis gorununceye kadar bi korku oluyo cnm inslalah gorursun duyarsin hemen bende yeni yeni rahatlama oldu heo bi kaybetme korkusu oluyo Allah korusun
3 gündür basladi cnm acim diye yemek yiyorum ama yemekten sonrasi iskence resmen calisiyorum birde cok dua ediyorum ins uzun surmez diyesende varmi bisey
İnşallah bebişinin ağrılarıdır canım hayırlı haberler al inşallahAdet ağrılarım başladı insallah olmam mucizem gelir of beklemek coook zor
Olmaz mi yavrum ayni adet gelck gibi oluyo hala ara sira oyleym devam ediyo bnde 36. Gundeym:) ondn korkma gelmesn inssayyy insallah balim inşalalh sendende adet ağrısı gibi ağrı oluyomydu kuzum ya başladı ama geçti şimdi
Evet canım mercimekte çok fazla folik asit var. Haftada bi kaç kez ye, bi gün yemeğini yap bi gün haşla piyaz gibi yap, yap işte bi şeyler :) bi de koyu yeşil yapraklı sebzelerde çok varGunaudin kuzum:) umut teyzeden guzel bilgiler geldiceviz devam ediyorm tam beyin gelisimi donemleri aynen tatlim. Folik asit hergn iciyorm folk asit yuksktr bnde kan sonucuna bakcm smdi cnku onceden beri iciyodm kan degerlermde iyi olsn die. Evt yiyorum kuzum. Bugun de bakliyat pisircem etli. Mrcimekte cok yuksk folik asit var bi tabak yemegini yemk o gun yetiyorms dusun:) bazn kanim dusuyordu da bagli olark folik astde dusuyodu hep arstiriyodum
Bnde bole hic yapmadm tatlim yakızlar üst kat komşumla tesadüfen konuşurken strip testi varmış onda verdi 1 tane sağolsun yaptım ama takmı beceremedim acaba coksilik cikti çizgi oda bebek için internetten toplu ovulasyon bide gebelik testi almış bilmiyodum ama konuşuyorum caamdan öğrendim vereyim 1 tane dedi sağolsun aldım yaptım böyle cıktı beceremedimmi acabaEki Görüntüle 2207129 ilk defa böyle test yapıyorumEsrasvn Morasigi A AloeeVeraa @Huzur45 U UmutluKarTanesi W Wonder women diğer kızlar bakın hele
İnşallah vardır kendimden çok senin olmanı istedim niyetse allah herkese yaşatsın anne olmayı aminnkızlar üst kat komşumla tesadüfen konuşurken strip testi varmış onda verdi 1 tane sağolsun yaptım ama takmı beceremedim acaba coksilik cikti çizgi oda bebek için internetten toplu ovulasyon bide gebelik testi almış bilmiyodum ama konuşuyorum caamdan öğrendim vereyim 1 tane dedi sağolsun aldım yaptım böyle cıktı beceremedimmi acabaEki Görüntüle 2207129 ilk defa böyle test yapıyorumEsrasvn Morasigi A AloeeVeraa @Huzur45 U UmutluKarTanesi W Wonder women diğer kızlar bakın hele
net görünüyor ama tammi batıramadım idrara acabaBnde bole hic yapmadm tatlim yafotoda belli olmuyo sen da net gorursn silk cizgiler fotoda cikmiyo kuzum. Allah hayirlisini versin
ayyy kuzum benm allah razı olsun insallah rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inslalahİnşallah vardır kendimden çok senin olmanı istedim niyetse allah herkese yaşatsın anne olmayı aminn
Hehe aynen sekil sekil denerim tatlim:) yesil yapraklilarda da aynenEvet canım mercimekte çok fazla folik asit var. Haftada bi kaç kez ye, bi gün yemeğini yap bi gün haşla piyaz gibi yap, yap işte bi şeyler :) bi de koyu yeşil yapraklı sebzelerde çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?