- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.041
Kuzum benim strip test hakkında hiç bilgim yok. Belki sen de yanlış yapmışsındır. Az ta da fazla bekletmiş olabilirsin o yüzden doğru sonuç değildir belkikızlar üst kat komşumla tesadüfen konuşurken strip testi varmış onda verdi 1 tane sağolsun yaptım ama takmı beceremedim acaba coksilik cikti çizgi oda bebek için internetten toplu ovulasyon bide gebelik testi almış bilmiyodum ama konuşuyorum caamdan öğrendim vereyim 1 tane dedi sağolsun aldım yaptım böyle cıktı beceremedimmi acabaEki Görüntüle 2207129 ilk defa böyle test yapıyorumEsrasvn Morasigi A AloeeVeraa @Huzur45 U UmutluKarTanesi @Wonder women diğer kızlar bakın hele
Amin inşallahayyy kuzum benm allah razı olsun insallah rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inslalah
Kutusnda yazmiyo muydu nasi yapilcagi. Netten bak istersn kuzum. Sen goruyosan cizgiyi vardir da. Belrginlesmesi lazim artik snde cok silk cikcagini sanmiyorm testte bisi olabilir. Gecngunki testini bariz gormstk hepimiz:)net görünüyor ama tammi batıramadım idrara acaba
Aynen öyle tatlım et ve sakatat türevlerini çiğ yeme, iyice pişirip de ye. Zaten yemende bi sakınca yoktur, sadece çok fazla abartma yeterHehe aynen sekil sekil denerim tatlim:) yesil yapraklilarda da aynensaglkli bslenmeye calisiyorm iste. Canim cekiyo bazn ondada mecbur azda olsa yiyirm yemek gerekiyoms cok bidi demiyo doktorlar oyle illa yasak yok abartmicksnz surkli yemicksnz diyolar. Normalde sosis yemeyiz pk evde yani zararli die salcali sosis cekti nasi canm anlatamam icimi bastiracaginihissettm eve gelip az bisi yaptm yedim o aksam:)) sucuk da cok severm kahvaltida ama ara vercm artik. Bu tarz seleri yiceksenz de mutlaka pisirin diyorlar cig yemeyin
kutuda değildi bus ekilde verdi bana evet ben bariz görüyorum çıplak gozleKutusnda yazmiyo muydu nasi yapilcagi. Netten bak istersn kuzum. Sen goruyosan cizgiyi vardir da. Belrginlesmesi lazim artik snde cok silk cikcagini sanmiyorm testte bisi olabilir. Gecngunki testini bariz gormstk hepimiz:)
Inşallah cnm ama hiç umudum yok akintim flanda yok benim sadece ara sıra giren kasik ve bel ağrısı bu kadar umudum yok gene olmadi hissediyorum sanki adet ha oldum ha olucm gibiİnşallah bebişinin ağrılarıdır canım hayırlı haberler al inşallah
kutuda değildi bus ekilde verdi bana evet ben bariz görüyorum çıplak gozle
görüyorum bebeğim evet bende ilk defa kullandım lanet böseymiş zatenBu strip midir nedir dogru duzgun birsey degil galiba cünkü kullanabilene hiç rastlamadim. Sen göruyorsan cizgiyi vardir zaten.
Evt tatlimAynen öyle tatlım et ve sakatat türevlerini çiğ yeme, iyice pişirip de ye. Zaten yemende bi sakınca yoktur, sadece çok fazla abartma yeter
Merhaba arkadaşlar kaç gündür yazamadim moralim çok bozuk aşılamanin 17. Günü ve doktor yumurtaların çatlamış demişti peki ben neden adet olmadım hala kist mi oluştu desem hiç ağrım yok sizce bitki çaylarına başlamalimiyim
Kuzum ya senin sonuc ne olcak nereye varcak bu regl olmamasi cok merak ediyorum. Asilama sonrasi hakkinda pek bilgim yok acikcasi ama kan tahlili yaptiripta negatif oldugundan emin olmadan bitki caylarini kullanmanderim ben. 17. Gun aslinda kan tahlili imkanin varsa yine yaptirsan olmaz mi?Merhaba arkadaşlar kaç gündür yazamadim moralim çok bozuk aşılamanin 17. Günü ve doktor yumurtaların çatlamış demişti peki ben neden adet olmadım hala kist mi oluştu desem hiç ağrım yok sizce bitki çaylarına başlamalimiyim
inşalalh balim ya adet ağrısı gibi agrım var acaba normalmi sendede olmusmuydu çok korkuyorum ya valla ağrıyı hissettiğim an gözlerim doldu insallah kanama ol.az dueg
Ama adet ağrıları da bi hamilelik belirtisi canım. Hala umut var bence, bekle bakalımInşallah cnm ama hiç umudum yok akintim flanda yok benim sadece ara sıra giren kasik ve bel ağrısı bu kadar umudum yok gene olmadi hissediyorum sanki adet ha oldum ha olucm gibi
kızlar üst kat komşumla tesadüfen konuşurken strip testi varmış onda verdi 1 tane sağolsun yaptım ama takmı beceremedim acaba coksilik cikti çizgi oda bebek için internetten toplu ovulasyon bide gebelik testi almış bilmiyodum ama konuşuyorum caamdan öğrendim vereyim 1 tane dedi sağolsun aldım yaptım böyle cıktı beceremedimmi acabaEki Görüntüle 2207129 ilk defa böyle test yapıyorumEsrasvn Morasigi A AloeeVeraa @Huzur45 U UmutluKarTanesi @Wonder women diğer kızlar bakın hele
Inşallah canım ya olurum bebiş yok olsa hissederim kan tahlili de bi daha yaptırmadım ama kendimede dikkat ediyorum inşallah bir an önce olurumAsilamayla beraber bazi doktorlar tutunmayi saglayici ilac veriyorlar o ilac biraz geciktiriyormus. kullanmadiysanda 17.gun cok gec degil zaten 19.güne kadar normal.bende önceki denemelerde 17 ve 18.günlerde regli oldum.stres yapna ben gecen ay strese soktum kendimi 25 gün gecikmeli regli oldum ilaclarla.belkide bebis supriz yapar
Aynen allah korusn bndede oyle bi korku var ins bnde rahatlicam 2 haftaya❤ hadi ya calsnca cok daha zor olur kibnde suan bulanti yok olmasn die dua ediyorm:) ben kusamayanda bi insanim bide iskence olur:s sadece icim kiyiliyo surkli cabk acikiyorm. Yagli bisi yiynce midem karisiyo birakiyorm hemn daha iyi zararli selerde vucudun almamasi gerci:))
Canım kist olmasa bile bazen gecikebiliyo malesef. Çok düzenli olan reglimde ben de bu ay 3 gün gecikme yaşadım. Öncelikle bi emin ol, istersen kan testi de yaptırabilirsin. Ona göre bitki çayına başlarsın canımMerhaba arkadaşlar kaç gündür yazamadim moralim çok bozuk aşılamanin 17. Günü ve doktor yumurtaların çatlamış demişti peki ben neden adet olmadım hala kist mi oluştu desem hiç ağrım yok sizce bitki çaylarına başlamalimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?