Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim strip test hakkında hiç bilgim yok. Belki sen de yanlış yapmışsındır. Az ta da fazla bekletmiş olabilirsin o yüzden doğru sonuç değildir belki

Aynen öyle tatlım et ve sakatat türevlerini çiğ yeme, iyice pişirip de ye. Zaten yemende bi sakınca yoktur, sadece çok fazla abartma yeter

Kutusnda yazmiyo muydu nasi yapilcagi. Netten bak istersn kuzum. Sen goruyosan cizgiyi vardir da. Belrginlesmesi lazim artik snde cok silk cikcagini sanmiyorm testte bisi olabilir. Gecngunki testini bariz gormstk hepimiz:)
kutuda değildi bus ekilde verdi bana evet ben bariz görüyorum çıplak gozle

Asilamayla beraber bazi doktorlar tutunmayi saglayici ilac veriyorlar o ilac biraz geciktiriyormus. kullanmadiysanda 17.gun cok gec degil zaten 19.güne kadar normal.bende önceki denemelerde 17 ve 18.günlerde regli oldum.stres yapna ben gecen ay strese soktum kendimi 25 gün gecikmeli regli oldum ilaclarla.belkide bebis supriz yapar

Kuzum ya senin sonuc ne olcak nereye varcak bu regl olmamasi cok merak ediyorum. Asilama sonrasi hakkinda pek bilgim yok acikcasi ama kan tahlili yaptiripta negatif oldugundan emin olmadan bitki caylarini kullanmanderim ben. 17. Gun aslinda kan tahlili imkanin varsa yine yaptirsan olmaz mi?

inşalalh balim ya adet ağrısı gibi agrım var acaba normalmi sendede olmusmuydu çok korkuyorum ya valla ağrıyı hissettiğim an gözlerim doldu insallah kanama ol.az dueg

Bendede aynisi oldu cnm hatta test yaptim syaptim sonra silindim testin sonucuna bakmadan aaa adet oldum dedi testi cope atmak icin elime aldigimda gordum mucizemi korkma sen cok normal

Inşallah cnm ama hiç umudum yok akintim flanda yok benim sadece ara sıra giren kasik ve bel ağrısı bu kadar umudum yok gene olmadi hissediyorum sanki adet ha oldum ha olucm gibi
Ama adet ağrıları da bi hamilelik belirtisi canım. Hala umut var bence, bekle bakalım

Cnm bunlarda o testlerin ici ama sen diger testlerden yapsan daha iyi bence

Inşallah canım ya olurum bebiş yok olsa hissederim kan tahlili de bi daha yaptırmadım ama kendimede dikkat ediyorum inşallah bir an önce olurum

Bende oyleyim cnm kusamayan bir insanim kussam rahatlicam mide bulantisi mahfetti beni baslarsa 2&3 haftaya baslar zaten insallah yasamazsin yemekten sonra mahfoluyorum

Canım kist olmasa bile bazen gecikebiliyo malesef. Çok düzenli olan reglimde ben de bu ay 3 gün gecikme yaşadım. Öncelikle bi emin ol, istersen kan testi de yaptırabilirsin. Ona göre bitki çayına başlarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…