Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım ya olurum bebiş yok olsa hissederim kan tahlili de bi daha yaptırmadım ama kendimede dikkat ediyorum inşallah bir an önce olurum

Bence yarin test yaptirip kesinleştir canim degeri yukseldi belki...negatifte cikarsa bitki kürü yaparsin en azindan.

Kan tahlili yaptırmadım ama idrar da ilk yaptığım silik cıktı sonrakinde hiçbirşey çıkmadı kii belirti de yok canım olsa kan verirdim kırmızılarda gelmedi daha aksi gibi regli belirtimde hiç yok ilaç kullanırken bile heryerim ağrıyordu şu an mükemmelim yani agrım sizim yok ama herşeye ağlar oldum sinirlerim çok bozuk bu günlerde

Kizlar yarin mevlut kandili insallah dualarimiz kabul olur. Bende oglumun okulundaki cocuklara birseyler hazirlicam.
Allah razı olsun canım hatırlattığın için. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin. İsteyen herkese bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Bence yarin test yaptirip kesinleştir canim degeri yukseldi belki...negatifte cikarsa bitki kürü yaparsin en azindan.
Bulunduğum yerde kan testi yaptırınca eşimin tüm arkadaşları duyuyor ilk hamileligimde söylemeyecektik değer artmismi diye kan testi verdim ben eve gelmeden arayıp soranlar oldu burası boyle biryer kimsenin diline düşmek istemiyorum herkes acıyarak teselli ediyor kendince halbuki hiçbirşey söylemeseler daha iyi. Merkezede gidemem maalesef kist olsa ağrı yapar değil mi

Erken gebelik al bari.ama bence kesinlestirmeden birsey kullanma.

Bende oyleyim cnm kusamayan bir insanim kussam rahatlicam mide bulantisi mahfetti beni baslarsa 2&3 haftaya baslar zaten insallah yasamazsin yemekten sonra mahfoluyorum
Off snde bendensn canim ozaman migrenm tutar kvranirm kusamam. Iyi bisi ama hayatmda sayili kustgm. Bolesi daha zor cekmesi canim inss cok surmezz senin bnmde ins olmaz

Evet hic gerk yok duylmsina canim cok haklisn. Ya benim sansima asilama yapildgi ay o olgunlasan yumrta soradan kiste donmstu buyktu adetle sokldu. Bebisi hemn hissedemebilirsn daha cok erken kuzum regl agrin olur anca oyuzdn riske atck bisi yapma bnce. Asiri regl agrim olmstu benim kiste donen ay canim. Peogstrn falan veriyolar ya destkleyici geckms yapiyoms die bnde duymstm 19 veya 20. Gnde olmstm adet sanirm. Gebelk yoksa 2 3 gune gelr tatlim inss vardir ama

Off snde bendensn canim ozaman migrenm tutar kvranirm kusamam. Iyi bisi ama hayatmda sayili kustgm. Bolesi daha zor cekmesi canim inss cok surmezz senin bnmde ins olmaz
İnsallah cnm eziyet valla bisey gelse rahatlanir ama sadece afedersin öğürme oluyor gerisi yok Allah kolaylik versin hepimize

Çok sağol canım çok aydınlattı beni bakalım bekleyecez mecburen hayırlısı olsun artik

Kızlar ovitrelleden en geç kaç gün sonra regl oldunuz bugün artık 15.gün test negatif kan vermedim bu yüzden fakat göğüs uçlarım mahvoldu şiştiler kocaman yani göğüslerim inek memesine bağladı çıldırıcam hahah

Regl söktürücü için erken mi sizce ya bana bi yardım edin

kuzum bn 18. gün. oldm gün ay

Canim doktora gitmeden sokturucu kullanma sonucta o da hormon.ben 18.gunlerde regl oldum daha once

Canim doktora gitmeden sokturucu kullanma sonucta o da hormon.ben 18.gunlerde regl oldum daha once

Geçen ay normal regl günümde oldum gerçi bu ayda da öyle olacak galiba ama neden ovitrelle işe yaramamış olabilir mi?
Artık doktora gitmek istemiyorum psikolojim yerle bir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…