- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.061
Inşallah canım ya olurum bebiş yok olsa hissederim kan tahlili de bi daha yaptırmadım ama kendimede dikkat ediyorum inşallah bir an önce olurum
Kan tahlili yaptırmadım ama idrar da ilk yaptığım silik cıktı sonrakinde hiçbirşey çıkmadı kii belirti de yok canım olsa kan verirdim kırmızılarda gelmedi daha aksi gibi regli belirtimde hiç yok ilaç kullanırken bile heryerim ağrıyordu şu an mükemmelim yani agrım sizim yok ama herşeye ağlar oldum sinirlerim çok bozuk bu günlerdeKuzum ya senin sonuc ne olcak nereye varcak bu regl olmamasi cok merak ediyorum. Asilama sonrasi hakkinda pek bilgim yok acikcasi ama kan tahlili yaptiripta negatif oldugundan emin olmadan bitki caylarini kullanmanderim ben. 17. Gun aslinda kan tahlili imkanin varsa yine yaptirsan olmaz mi?
Allah razı olsun canım hatırlattığın için. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin. İsteyen herkese bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar versinKizlar yarin mevlut kandili insallah dualarimiz kabul olur. Bende oglumun okulundaki cocuklara birseyler hazirlicam.
Bulunduğum yerde kan testi yaptırınca eşimin tüm arkadaşları duyuyor ilk hamileligimde söylemeyecektik değer artmismi diye kan testi verdim ben eve gelmeden arayıp soranlar oldu burası boyle biryer kimsenin diline düşmek istemiyorum herkes acıyarak teselli ediyor kendince halbuki hiçbirşey söylemeseler daha iyi. Merkezede gidemem maalesef kist olsa ağrı yapar değil miBence yarin test yaptirip kesinleştir canim degeri yukseldi belki...negatifte cikarsa bitki kürü yaparsin en azindan.
doğru diyon kuzum ama var bende diyince aldım bende ama beceremedim galiba aCnm bunlarda o testlerin ici ama sen diger testlerden yapsan daha iyi bence
ohhh içimi rahatlattin valla kuzum ya insalalholmaz bişeyBendede aynisi oldu cnm hatta test yaptim syaptim sonra silindim testin sonucuna bakmadan aaa adet oldum dedi testi cope atmak icin elime aldigimda gordum mucizemi korkma sen cok normal
Bulunduğum yerde kan testi yaptırınca eşimin tüm arkadaşları duyuyor ilk hamileligimde söylemeyecektik değer artmismi diye kan testi verdim ben eve gelmeden arayıp soranlar oldu burası boyle biryer kimsenin diline düşmek istemiyorum herkes acıyarak teselli ediyor kendince halbuki hiçbirşey söylemeseler daha iyi. Merkezede gidemem maalesef kist olsa ağrı yapar değil mi
Allah razı olsun canım hatırlattığın için. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin. İsteyen herkese bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Çok sağol canım öyle yapayım o zaman en iyisiErken gebelik al bari.ama bence kesinlestirmeden birsey kullanma.
Off snde bendensn canim ozaman migrenm tutar kvranirm kusamam. Iyi bisi ama hayatmda sayili kustgm. Bolesi daha zor cekmesi canim inss cok surmezz senin bnmde ins olmazBende oyleyim cnm kusamayan bir insanim kussam rahatlicam mide bulantisi mahfetti beni baslarsa 2&3 haftaya baslar zaten insallah yasamazsin yemekten sonra mahfoluyorum
Evet hic gerk yok duylmsina canim cok haklisn. Ya benim sansima asilama yapildgi ay o olgunlasan yumrta soradan kiste donmstu buyktu adetle sokldu. Bebisi hemn hissedemebilirsn daha cok erken kuzum regl agrin olur anca oyuzdn riske atck bisi yapma bnce. Asiri regl agrim olmstu benim kiste donen ay canim. Peogstrn falan veriyolar ya destkleyici geckms yapiyoms die bnde duymstm 19 veya 20. Gnde olmstm adet sanirm. Gebelk yoksa 2 3 gune gelr tatlim inss vardir amaBulunduğum yerde kan testi yaptırınca eşimin tüm arkadaşları duyuyor ilk hamileligimde söylemeyecektik değer artmismi diye kan testi verdim ben eve gelmeden arayıp soranlar oldu burası boyle biryer kimsenin diline düşmek istemiyorum herkes acıyarak teselli ediyor kendince halbuki hiçbirşey söylemeseler daha iyi. Merkezede gidemem maalesef kist olsa ağrı yapar değil mi
İnsallah cnm eziyet valla bisey gelse rahatlanir ama sadece afedersin öğürme oluyor gerisi yok Allah kolaylik versin hepimizeOff snde bendensn canim ozaman migrenm tutar kvranirm kusamam. Iyi bisi ama hayatmda sayili kustgm. Bolesi daha zor cekmesi canim inss cok surmezz senin bnmde ins olmaz
Çok sağol canım çok aydınlattı beni bakalım bekleyecez mecburen hayırlısı olsun artikEvet hic gerk yok duylmsina canim cok haklisn. Ya benim sansima asilama yapildgi ay o olgunlasan yumrta soradan kiste donmstu buyktu adetle sokldu. Bebisi hemn hissedemebilirsn daha cok erken kuzum regl agrin olur anca oyuzdn riske atck bisi yapma bnce. Asiri regl agrim olmstu benim kiste donen ay canim. Peogstrn falan veriyolar ya destkleyici geckms yapiyoms die bnde duymstm 19 veya 20. Gnde olmstm adet sanirm. Gebelk yoksa 2 3 gune gelr tatlim inss vardir ama
Cok iyi anliyorum seni vala zor olur bolesi. Aminn kuzumm katlanicz artik olsnlar yeterki inss iyi gecer tum surecimizİnsallah cnm eziyet valla bisey gelse rahatlanir ama sadece afedersin öğürme oluyor gerisi yok Allah kolaylik versin hepimize
Cok iyi anliyorum seni vala zor olur bolesi. Aminn kuzumm katlanicz artik olsnlar yeterki inss iyi gecer tum surecimiz
kuzum bn 18. gün. oldm gün ayKızlar ovitrelleden en geç kaç gün sonra regl oldunuz bugün artık 15.gün test negatif kan vermedim bu yüzden fakat göğüs uçlarım mahvoldu şiştiler kocaman yani göğüslerim inek memesine bağladı çıldırıcam hahah
Regl söktürücü için erken mi sizce ya bana bi yardım edin
kuzum bn 18. gün. oldm gün ay
Kızlar ovitrelleden en geç kaç gün sonra regl oldunuz bugün artık 15.gün test negatif kan vermedim bu yüzden fakat göğüs uçlarım mahvoldu şiştiler kocaman yani göğüslerim inek memesine bağladı çıldırıcam hahah
Regl söktürücü için erken mi sizce ya bana bi yardım edin
Canim doktora gitmeden sokturucu kullanma sonucta o da hormon.ben 18.gunlerde regl oldum daha once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?