Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay normal regl günümde oldum gerçi bu ayda da öyle olacak galiba ama neden ovitrelle işe yaramamış olabilir mi?
Artık doktora gitmek istemiyorum psikolojim yerle bir çünkü

Benimde yerlerde kendimi baska seylerle oyaliyorum spor diyet kitap okuyorum ve örgü örüyorum yoksa devamli çocuk mevsusunu düşünmek yipratiyor.yatin kandil bol bol hepimiz dua edelim kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.bende yarin hepimize dya edicem

Kuzummm ben 17. Gün olmuştum daha dur bekle

Ben ilkinde 17.günde ikincisinde 14.günde regl oldum canım. İkisinde de tam regl günümde yani 28.günde regl oldum. Daha bekle bence canım

Evet valla edelim dua Allah kabul etsin. Dimi ben kafamı konudan uzak tutmayı başaramıyorum bile çıkmıyor aklımdan bir saniye. Bebek göreyim ağlıyorum çocuk ağlasın yanımda sinirim bozuluyor

Kuzummm ben 17. Gün olmuştum daha dur bekle
Bekliyim madem valla herkes geç olduysa

Ben ilkinde 17.günde ikincisinde 14.günde regl oldum canım. İkisinde de tam regl günümde yani 28.günde regl oldum. Daha bekle bence canım

Aa eğer tam gününde olacaksa dört gün var daha doğru bekleyeyim belki bende de öyle olacaktır

Kesin öyle olur canım. Benim hep tam döngümde geldi, çoğu kişinin de öyle olmuş zatem. Keşke gelmese de bebeğin seninle olsa

Kesin öyle olur canım. Benim hep tam döngümde geldi, çoğu kişinin de öyle olmuş zatem. Keşke gelmese de bebeğin seninle olsa

Hiç zannetmiyorum testlerin tamamı negatif valla :'(. Sadece işte göğüslerime el değmiyor çok kötü kolumu kaldıramadım duşta söylemesi ayıp, bir de herşeye ağlıyorum. Allahıma şükür annemle yakın oturuyoruz on dakika mesafedeyim ama az önce annemi özledim diye yarım saat ağladım tutamadım kesin regl olacam gibi duruyor yani (
Artık belki de Allah nasip etmicek diyorum bana

Canım belli olmaz sonuçta hala hastalanmadın yani inşallah olmazsın bitki çayı fln içme en azından bi kere daha test yap

geçen hafta içinde amcamın eşi meme kanserindedn vefat etti dünde gorumcemin kayınvalidesi yog7n bakımdaydı o vefat etti ölüm haberleri alınca çok.kotu oluyorum allah rahmet eylesin

geçen hafta içinde amcamın eşi meme kanserindedn vefat etti dünde gorumcemin kayınvalidesi yog7n bakımdaydı o vefat etti ölüm haberleri alınca çok.kotu oluyorum allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin canim,mekanlari cennet olsun. Vefat haberleri cok uzucu gercektende. Allah kalanlara sabir nasip etsin

Hiç öyle olumsuz düşünme canım ya bi gün bize de nasip olucak. Zamanı var demek ki

Kızlar kandiliniz mübarek olsun, bütün dualarınız kabul olsun inşallah. Birbirimize dua edelim kimin duası kabul olur belli olmaz. Hepimiz için çok dua edicem.
Geçen sene tam da bugün 1 günlük adet gecikmesiyle test yapıp çift çizgiyi görmüştüm, ertesi gün de kanda değer 290 dı. Bugün ayrı bi duygusalım yani... Allah bu mübarek günde hepimize bu duyguyu nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Günaydın kızlar. Bikaç gündür bakamadım. Ayın 7sinde çatlatma iğnemi olmuştm. Dün akşam doktoruma yazdm. ne zaman test yapayım diye. yarın yap dedi. yani bugün için yapmamı önerdi. korkuyorum ya bişey çıkmazsa diye. sanırım adet olmayı/olmamayı beklicem. sizde çatlatma iğnesi olduktan ortalama kaç gün sonra adet olur nrmal şartlarda? bugün 12.gün çatlatma iğnesinden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…